![]() |
A ja stracilem swiezo kupiony crown armor. Szedlem z dp Carlin (gdzie kupilem c-armor) do dp w Ab no i d**a pk mnie dopadl ;(
|
a mnie zabil pk i wyapdl mi vampire shield oraz bp SD'kow ;(
|
Mi ostatnio wypadl skull staff i blue robe na dragach na edron ale szybko wrocilem i nikt mnie jeszcze niepozbieral :)
|
Ze mnie jak mnie shackowali to wypadło dosłownie wszystko, nawet rzeczy z depo mi wypadły, wleciały do parcela i zostały wysłane do jakiegoś gościa. (kwa mać)
Prawie przstałem grać, ale wziąłem się w garść, bo na szczęście wszedłem i zmieniłem hasło na czas, więc byłem bez red skulla (uffff). Goły i nie wesoły, ale bez red skulla. /A tak kiedyś jak miałem całkiem mały lvl to wypadła ze mnie dopiero co zakupiona guardian shield :/ /Kumpel mi na drugi dzień kupił dragon - z własnej kieszeni wyłożył 12k :) |
;( A mi wylecialo p-legs i g-shild (PK 4 SD i po mnie )
;( |
Mi wypadło, jeszcze niedawno bo w sobote (05.06.04) c - helmet, p - legs, g - shield. niby nie dużo ale graŁEM druidem na 13 lv. zginołem 3 razy (Przez takiego goscia Huded, wcioł sie do treningu on i jeszcze jeden gosc , ale z nim nie chciałem trejnic a z tamtym gosciem tak i zaczalem trejnic a zapomnialem go zaprosic do party. Wtedy tamten gosc zaczal krzyczec ze ja pk, zbiegli sie ludzie i mnie zabili 3 razy pod rzad!!! stracilem 2 poziom po 2 skile, 3 magic poziomy i wyzej wymieniony sorzet :( )
|
Najbradziej ucierpialem gdy padlem(i to przez jakiegos kretyna,ale niewazne) to utrata steel botsów i Royal helmeta ;( ;( Myślałem ,że zaraz idę się powiesić :/ ;(
|
Mi wypadl plate set bh shield dark helmet c_mace wiem ze to smieci ale to moje smieci kturych ja uzywam
Cytuj:
|
Na kicku świeżo po zabiciu 6 Skorpionów w małym pomieszczeniu (Ghostland) straciłem BP (koło 3-5 K loot) i C-Armor (Na Lunie kupiony za 40K)
|
mi podczas deda :) wypadł fire sword i dragon shield za jednym razem :( :( :(
troche sie załamałem i przestałem grać ale po jednym dniu nie wytzrymałem i wróciłem i juz odrobiłem straty :) |
mi wypadl:
plate set :( :( :( :( :( a potem szalik :( |
Mi podczas deda niewypadlo zbyt wiele, najwiecej to firesword. Ale zato w 1 dzien stracilem naprawde bardzo wiele.
Jak zrobili nowy serwer to sie przenioslem z nova na azure i tam teraz gram, i wiedzialem ze nie bede gral juz na nova wiec stanolem w dp i zaczolem ryczsc na caly glos:P ze daje eqp ze free. Najpierw nikt mi nie wiezyl wiec jak poszedl Dragon shield to po chwili okolo 20 osob juz stalo kolomnie i tak poszlo kilka bh z rukami sd, 5k , p-set, jakis sword co miale w rece i wszystkie smieci w dp tak mysle ze stracilem okolo 30+k :D ale watro bylo popatzec jak lodzie sie prawie zabijaja o muj eqp 8o |
Najgorsze co stracilem to byl fs (fire sword) za ktorego jeszcze nie oddalem kasy (9k) pomyslcie jaki to musialbyc koszmar ;/ (chodzilem z two-handedem) ;(
|
heh ja tak duzo nie stracilem w sumie p-set, stell helmet i dwaven shield, i co z tego jak caly dzien treningu poszedl sie jeb... moze nie bede konczyl, po oc sie denerwowac X( X( X(
:baby: :baby: :baby: |
Mi raz wypadl Serpent sword razem z p-setem a do tego back pack z 3 k :(
|
ja się chyba załamie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jak byłem z kumplem na demonach to ja złapałem laga a on zginął jako bloker i wypadłmi MPA(magic plate armor) potem przez 3 miechy nie grałem bo byłem w depresji i mało sie nie rozpłakałem :(
|
To widzę, że ja miałem na razie szczęście 8) bo mi jak mnie zerk dorwał to wypadły ze mnie plate armor i c-mace, chociaż to też jakaś strata :(
|
mi wypadlo k legs i crusader helmet :( :(
|
ja stracilem (jescze na rocku)
bp a w nim: ok 300gp klucz jakis(niewiem jaki) 19meat cheese viking helmet(chcialem sprzedac) mace |
X( a mi wypadl AOL :P i po tym mialem dosyć AOLi i chodzilem z DSM, Rh bohach itp bez AOLa przez ponad miesiac ;) i jakos przezylem
Rubera- Vihobefa- Royal Pally- lvl 42 mlvl 16- 84/70 HAcked (rzeczy stracone ponad 700k w plecy , ale postac odzyskana) chwilowo emeryt |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:47. |