![]() |
Tibia 8.0
Wy tu piszecie tak dużo rzeczy, niektóre przydatne, a niektóre nie:/ a mi to najbardziej zależy na powiększeniu terenów dla FACC oraz żeby niektóre potworki które są tylko dla PACC żeby były także dla PACC, osobiście niedługo skończe treningi i chciał bym zacząć expić,lecz solo najlepszym miejscem dla mnie były by kopalnie pod i koło KAZOO...lecz ja już tyle razy tam byłem, że to może się znudzić,więc chciał bym w Tibi 8.0 zobaaczyć więcej potworków dotychczas niedostępnych dla FACC, żeby były dla nas dostepne,oraz więcej terenów dla FACC.
|
hehehe, ile to rzeczy mozna by bylo zmienic... Tibia ogolnie nie jest zla, Nie wiem co macie do Grafiki, przeciez ona swiadczy tylko o pierwszym zetknieciu, mi tam poasuje ta co jest. Swietnym pomyslem sa ataki potworow na miasto, a te humanoidzkie potwory powinny moc chodzic po schodach i po drabinie (nie ropowac sie) np. orc tak, a rotworm juz nie. Nastepnym patentem sa konie, jednak to malo realne bo jak to zrobic? Fajne by było taki quest, że pomagasz Elfom i potem Jak spotkasz Elfa to jest on NPC który ci pomaga... Albo specjalne Miasto które jest wrogie chyba że wykonasz Quest... Kolejnym dobrym pomysłem byłaby wojna miast, wyglądało by to tak że gdy dajesz na kogos look to pisze z jakiego on jest miasta i zabijając go nie miałbyś czachy... Narazie nie chce mi się wymyślać nowcyh rzeczy... Cya!
|
1. Zdecydowanie zostawić starą grafike, to ona poczęści buduje klimat i dzięki niej Tibia chodzi też na słabszych komputerach.
2. Powiększyć zdecydowanie świat Tibii (Tereny dla PACC i FACC) i zwiększyć limit użytkowników 8) 3.Nowe potworki :) |
Ja mam takie pomysly:
4 nowe swiaty: Kanara-swiat npvp tylko dal posiadaczy facc (pacc tam nie moga wchodzic) Inkarfa- tez tylko dla facc ale z pk. Kilara- owszem tylko dal faccow ale z pvp enforced Ufara- tak jak zwykle swiaty (np. adlora i nova) z logowaniem sie do gry ale swiat sie bedzie zupelnie roznil od innych. Wiecej mozliwosci dla faccow. Nie bedzie tak ze np. zaloguje sie 800 paccow i zajma caly swiat a 50 faccow bedzie se moglo zalogowac. Przynajmiej 400 faccow bedzie moglo wejsc. zmieniona nazwa palladyna: Archer, bowshouter, distansfighter. Wiecej czarow. 1. Exura gran, lmm dla knighta. 2. Dla palladyn to moze nic bo on ma duzo a i tak nie jest magiem. 3. Dla druida i sorca moze byc tak ze np. na jakis obszar zrobisz jakies pole ochronne i czary ktore strzelaja na ciebie inne potwory lub ludzie sie beda tylko odbijac od ochrony. Bedzie tez mozna tym polem oslaniac innych. I bedzie mozna miec 4 summony. Zdazenia: Tez uwazam ze powinno byc tak ze jakies 2000 orkow atakuje miasto i trzeba ich odeprzec. i jesli np. oni ida z dwarf bridge zeby atakowac carli n to mozna ch po drodze spotkac. Mzona tez bedze wysylac grupke ludzi ktora ma zabic troche te armi i opoznic ich atak. Moze tez byc tak ze kazdy dostanie do dp list w ktorym pisze ze gropka dragonow uciekla z swojej kryjowki i teraz trzeba bardzo uwazac bo mozna ich gdzie kolwiek spotkac!!! Beda okresy gdzie kazdy fac bedzie mial mozliwosci takie jak pacc. Np 2 tygodnie na pol roku. Wiecej profesji: 1. Fighter jest najlepszy w fist fighitg i moze tez kopac. 2. Amazonki. jest dla nich specjalne miasto. One to sa takie tkore chodza, robia sie niewid<zialne a potem napadaja ludzi. 3.Barbarzynca to co z amazonka tylko ze dla chlopakow. 4. Piraci. Maja swoj wlasny statek ktorzy inni ludze moga atakowc. Nowe przedmioty: Magic knight armor 18 armor Magic Crown armor 19 armor Magic Dragon armor 21 armor Fire longsword 46/44 Light sword 39/36 Rekawice (nowe miejsce w invertory) Leather Glowes 1 armor Steel glowes 2 armor Golden glowes 3 amror Glowes of haste Szubciej poruszasz rekoma wiec moze wiecej razy udezysz lub obroniz wiecej ciosow. Wiecej miejsc hantowania dla newbie!!! Nie da sie zabijac osob ktore nie maja 12 levela. |
A ja to bym chciał oczywiścei nowe przedmioty miejsca potwory grafike i wogóle skill bar to też dobrty pomysł ale ja bym chciał coś w rodzaju wyszukiwarki na kanale trade
|
Cytuj:
1. Tiaaa... Bezsens, tylko ułatwi robotę PK. Rzuca na siebie Invisibility albo zakłada pierścień i jest bezkarny, znajdzie sobie jakiegoś low-levela i go rozwali z nienacka... 2. New items, żeby każdy miał po dwieście sztuk MLS/GA/TH w depo... 3. Kup pacca - masz nowe potwory i miasta... 4. Debilizm całkowity. PK mieliby raaaj, bo mogliby się wyżywać na takich biednych 1lvlach... A miasta byłyby zapełnione ludźmi, z kanałów w np. Thais by ludzie się wysypywali... Głupi jesteś czy jak? |
Teraz ja:) Ja bym proponowal nowy shooter dla palladyna bo te power bolty bolty i bursty poisony i zwykle sie troche nudza:P Knighci maja tyle mozliwych swordow etc. Kilka nowych potworkow jeden duzo silniejszy od demona a drugi cos jak dwarf guard ale wolniejszy...i jakis nowy najtrudniejszy qest(moze kiedys jak nabije lvl:P)eee i nie zmieniac grafy! bo znowu stworza cos kurde ala wypas grafa bez klimatu:P
|
Cytuj:
Ale co by tu dać? Procę? :P Cytuj:
|
Powini zmienić grafikę....tylko radiowe złącze wchodziłoby w rachubę! Powini dodać dźwięk ( Tibia by zajmowała 1,2gb na twardym) i nadal tzrebaby było ją ściągać. Powini dodać kosmitów....i...i....a niewa 8o żne
|
a ja chciałbym żeby było wszystko co w waszych postac opisano no i napewno brak lagów :D
|
Moim zdaniem powinni zdecydowanie powiekszyc swiat tibi i zeby wiecej ludzi moglo wchodzic na dany swiat. A powiekszyc po to aby nei bylo Ludu. :) a po drugie dodac duzo wiecej broi i calego eq oraz toroche wiecej magi i z jedna lub dwia dla facc dla knighta i to by bylo na tyle co bym chcial. :)
PS. jeszcze jedno lepsza grafa ale taka aby nie bylo lagow i zeby wiecej zeczy bylo dla facc. |
Cytuj:
A tak wogole to was nie lubie ! bo nie moge nic dopisac, bo wszsytko wyczerpaliscie i mam 0 pomyslow = ) |
Brak barmki lvlowej na BK (chce bloknoc skurczybyka) cos w stylu draga nie bijace z magii (taki slabszy bk czy hero :) ) i drugie tkai dragonik :D i zeby z dragow zabrali te short swordy mace itp bo mnie obne wkurzaja :P (dragomaniak plx :D )
|
facc
Zeby więcej rzeczy bylo robione z myślą o faccach
Posiadacze facców łączcie się!!!!!!!!! |
Fajnie gdzyby bylo wiecej srednich potworow, nie od razu takich dla high lvl, ale dla graczy ze srednim doswiadczeniem. Moglo by tez byc wiecej przedmiotow, glownie ubran i broni. Szkoda, ze te wszystkie nasze "gdybania" w wiekszosci sie nie spelnia.
|
Cytuj:
Gdyby tak bylo to gra bylaby tak nudna , że lepiej nie mówić. A może tak Demony walące jak trolle.Ale pomarzyć można ;) A to moje propozycje: - Lepsza grafika(chociaż te zapowiedzi tego nadchodzącego update nawet nie są takie złe w tym grafika) -Większa pojemność serwera np. 1200 osób na serwera -Nowe potworki , również silniejsze od Demona -Nowe miasta, wspy w tym dla Facców :) -Nowe bronie, armory, shieldy, legsy itd. -Nowe outfity oczywiśćie :P I to wszystko.. Jak narazie :D |
Ale ci ludzie sa dziwni :[ podobny temat dalem wcoraj i jedynie 3<THX> osoby sie wypowiedzialy na mój temat :( A na ten wypowiedzialo sie znacznie wiecej. A co gorsze wszyscy pisali o jednym az niechce mi sie pisac o czym :/ i przez co temat stal sie nudniejszy i malo atrakcyjny.
Tu jest odnośnik do mojego tematu :] http://www.tibia.pl/forum/showthread.php?t=8131 DZięki narka |
Powinno byc wiecej miejsc dostepnych dla FACC
I outfit te dostepne dla PACC powinny byc tez dostepne dla FACC Tylko tyle żądam |
Przydało by się dodatkowe miejsce na pasek(kilka rodzajów pasów), coś w stylu Diablo. Były by na nim sloty na eliksiry lub runy ewentualnie.
|
1)Nowe questy
2)Nowe miacha (nie tylko pustynia i pustynia) 3)Nowe outfity 4)Nowe potwory 5)Nowe tereny np poh 6)Nowe itemki |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:16. |