![]() |
Jak będzie czas - będę grał. Best char 42 Elder... + Kilka Charow 30+
|
Invite ;p
Z checia dolaczylbym do tej przyszlej gildii ;p
Polewa Magnat Świat:Mythera Miasto:Thais lvl:29 nr gg:6932851 |
Według mnie osoby które wiedzą że niebędą PG to niech się nawet niewpisują, bo potem będzie gildia samych h lvli i jakiś n00bków na 15-30lvlach.... pozatym osoby, które niebędą miały PACCa też lepiej niech się niewpisują bo już raczej czołówki niedogonią, a tylko zaśmiecają temat.
Następna sprawa: szukałeś ludzi doświadczonych, i sam mówiłeś że od 30lvla+ więc po co wpisujesz Kreta na listę? bo jest aktywny w temacie czy co? -.- Przecież on miał 22lvl więc niebędzie umiał grać na wyższym lvl i napewno niebędzie PG, więc według mnie trzeba trochę tą listę skrócić... |
ErgHm <Error>
Witam jak wiecie po opisie n amoim starym gg zabrałem sie za formatowanie dysku.....i niestety nieposiadam już hasła zarówno do swojego starego gadu-gadu jak i konta na forum :) . Tak więc mój obecny numer gadu to 7420083.
@Wicher Mówiliśmy że prawdopodobnie stworzymy gildie główną, gdzie będą same koksy :P i gildie dla osób "troszke słabsza" gdzie będą osoby raczej nie wywyższające się z levelem. Jeśli ktoś ze słabszej gildi będzie się wywyższał z levelem to zostanie wzięty do głównej gildi a jeśli ktoś z głównej gildi będzie lamił to zostanie zdegradowany do gildi słabszej. |
Napisz do mnie
Chciał bym żebyś się ze mną skontaktował przez gg
mój numer: 3768431 |
czy to ty??
Cytuj:
|
Tez mam taka nadzieje >lol<
|
Rodzina.
Cytuj:
|
dolacze do was
chetnie dolacze do was. Mam MS 68 lvl i RP 54 lvl
napisz do mnie na gg 7223248 moje nicki to Morro Pran I Xensa |
Cytuj:
Ja dam rade koniec prawie konic roku szkolnego i mam wszystkie oceny już wyprowadzone wiec dla mnie loozik B) . Hmm jeżeli chcecie akademie to ja chce byc liderem akademi :] Btw jakie im bedzie nosic nasza przyszła gildia ?? :baby: |
Moja propozycja na nazwe Gildi to..... Happy Tree Friends xDDDDD
|
jep jep jep
Niomq luuz, trzeba opanowac serv -.-! Mam na imię Adrian w Tibie gram 1 rok :baby: (w tym wiele hacków i wiele postaci :/) mam 41 elderka (NiCk:Apic<=-,serv:XAntera:p,22/25 skille ROX!:D, 30% do 54 mlvl) pacc mam na rok więc 0 problemu, a z tymi spotkaniami to OKi (Kontrola wskazana) i mówie będzie pełen wypas ^.-!Thx /Narty. 8o
|
ja bym sie dołączył mam 32 lvl na harmonii ale do tego czasu moge mieć większy moge być sorcem i robić wam runki mój mlvl 43
|
Kumpela chętnie by się przyłączyła
Nick: Apic Lvl: 41 Profesja: Druid Świat: Xantera |
Cytuj:
|
Idzie równiesz Thon Lethis z pandori RP 58 lvl sprzedal hara i widać że n00b zwalił posać ,z trimery moze jeszcze pujdzie Anavar 40~masterek niestety po hacku . Elisian worior jeżeli chcesz do nich gg to pisz do mnie .
|
^^
Ja rowniez jestem zainteresowany.
Znam Zaza i yobaka z morganym Moj char ==> Prokurator Bacik (47lvl) (dlugo bez pacca i bez koma :P) Na nowym serwie palek albo sorc ( 45lvl na lucerze sorca mialem) To tyle GG 5868469 Hail nemesis :P |
Nad gildią pomyślimy w swoim czasie, dotego musimy pamiętać że musi być <gildia> i Academy of <gildia>. A niestety Academy of Happy Tree Friends jest trosze za długie....
@Bacik Hail Nemesis :P |
Hail Hail :P
Wedlug mnie , odnosnie gildii najlepszym roziwazniem byl by podzial na glowna gildie i akademie. Ale takie cos mozna zrobic dopiero po 2-3 dniach serwa, bo wtedy sie okaze jak kto gra :))))))
ja osobiscie mam od hu** czasu wiec dwa tygodnie mozna by pocisnac te 20 h dziennie :] ( o ile komp sie nie rozleci jak na poczatku morgany :)))) ) Pozostalo nam czekac na new serv.... |
Jak kto gra sie okaze dopiero kiedy zwolni sie rook bo na beryli siedzilem ze 2 dni nawet do rata sie dorwac niedalo moze i ja sie przylacze jak bede mial czas grac Gladiatrus server julera skile 76/76 36lv 5mlv bylob by lepiej no ale jak sie dostalo szlaban za oceny no to n.c
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:19. |