Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   O wszystkim i o niczym (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=20)
-   -   Zdjecia RL koment. (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=37054)

Caer 29-06-2005 10:57

Patrzę na te zdjęcia i nie wiem czy się śmiać czy raczej płakać. Co drugi siedzi z piwem, ewentualnie wódką lub winiakiem. No i do tego pan jarający jointy... no comments. Jeście dumni?:>

Olorion. 29-06-2005 11:09

przynajmniej mozna sie posmiac <3

Dethmar 29-06-2005 11:29

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Caerlionne
Patrzę na te zdjęcia i nie wiem czy się śmiać czy raczej płakać. Co drugi siedzi z piwem, ewentualnie wódką lub winiakiem. No i do tego pan jarający jointy... no comments. Jeście dumni?:>

Zgadzam się... czy spoleczenstwo ktore gra w Tibie musi jarac blanty pic piwo wodke?? jezuu ludzie to nie swiadczy o waszej potedze... Dawajcie jakies fajne foty BEZ WODKI/BLANTOW Etc...
BTW: Caerlionne z jakies dzielnicy z lodzi jestes? :>

Matek 29-06-2005 11:48

Nie.

Ale dziecko jarajace blanta musi pokazac, ze pali, zeby odpowiedziec. Jestem dojrzaly - to ja decyduje o sobie. A takie akty pozerstwa wzbudzaja tylko moje wspolczucie i niepochamowane spazmy smiechu.

16 latek pokazujacy jak jara blanty na forum to zwykly niedowartosciowany smarkacz, ktory chce pokazac JESTEM WIELKI. I gadka tutaj nic nie zmieni.

Dethmar 29-06-2005 12:10

@up Jesli masz skonczone 18 lat robisz co chcesz i palenie nie jest pokazywaniem ze jestem wielki, chodzi mi o to ze wiele osob na moim podwroku jara blanty i mówia a ty nie jarasz bo ****a jestes... Nie chce palic bo uwazam to za psucie wlasnego zdrowia co z tegoz e bede palil?? Pokaze jakas wyzszosc. Jesli chdzoi o Tibie wiele ludzi w tibii pisze ze jara blanty pije piwo wodke wacha klej nawet raz mis ie zdarzyl koles ktory poweidzial ze jest cpunem... i po co to mowia a po to zeby pokazac ze w tibii sa zwyklymi noobami ktorzy zupelnie nie wiedza nic o graniu w gre RPG a chca zaszpanowac jacy oni sa w rl... Żenada

kaczi 29-06-2005 14:12

Ja się niczym nie chce chwalić, bo wiem że nie ma czym.
A pozatym dodałem swoje zdjęcie samotne już dużo wcześniej ( Patrz, 2 str. ).

A co do jarania blantów...
Jak komuś zależy żeby zapalić blanta, to go zapali, nie ze względu na kumpli, czy do kamery itp.
A ci, co palą tylko dla szpanu, to mnie obrzydzenie bierze.

Ja osobiście nie palę, ani nie mam kumpli ( Tych bliższych ) którzy to robią.

Vekegi 29-06-2005 17:33

A niech se pali gibony mam to gdzieś tylko nam psuje renome forum że tacy idioci są ale idiocy zawsze będą :]

Ashlon 29-06-2005 17:52

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Vekegi
A niech se pali gibony mam to gdzieś tylko nam psuje renome forum że tacy idioci są ale idiocy zawsze będą :]

Raczej nie o to tu chodzi...Rozmowa dot. "palenia na pokaz", a nie dla przyjemnosci. A "palic kazdy moze"...:P

Mathea 29-06-2005 19:12

A może byście zaczęli komentować zdjęcia a nie robić sobie czat ? :P

Badzo - ale z Ciebie dzieciaczek był ^^

Olorion. 29-06-2005 19:40

Rooss to po lewej czy prawej x]

Badzo 29-06-2005 19:59

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mathea

Badzo - ale z Ciebie dzieciaczek był ^^

Był i nadal jest. W końcu 13 lat to nie tak dużo :>

Vekegi 29-06-2005 23:58

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Nekromanta
Raczej nie o to tu chodzi...Rozmowa dot. "palenia na pokaz", a nie dla przyjemnosci. A "palic kazdy moze"...:P

W tym też o tym myślałem może i jest dla niego przyjemność ale zawsze trzeba się pokazać że wy to dzieci jesteście bo nie palicie lolków (chodzi tu o 14 latków) no cóż nie bede juz nic mowil

TehRegent 02-07-2005 21:30

Ja sie juz konkretnie zmienilem, kiedy indziej bede mial zdjecie to dam :)

Aha ktos cos o zlocie wspominal w OWIONIE jest temat o tymze zlocie :D

Danonka & Mathea rox0r :)

kaczi 02-07-2005 22:06

A mam pytanie do tej osoby które zamieściła zdjęcia z jointami ( Sorry, nick zapomniałem) :

Czy ta twoja imprezka była legalna? Jeśli tak to twoi rodzice / opiekunowie pozwalają Ci na palenie jointów? To trzeba byłoby z tym coś zrobić...

Jeśli nie, to pewnie i tak już wiedzą, bo na pewno po tylu jointach było czuć w mieszkaniu. ( Wiem, bo u mnie na imprezie, było wypalone 3 paczki papierosów, to nie było szans, żeby się wywietrzyło.)

L-fan 03-07-2005 17:38

Nie, nie byla legalna.
3 paczki fajek to ja sie nie dziwie, ale dym po kilkunastu jointach wywietrzal po paru godzinach przy wszystkich oknach otworzonych :]

kaczi 03-07-2005 17:52

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez L-fan
Nie, nie byla legalna.
3 paczki fajek to ja sie nie dziwie, ale dym po kilkunastu jointach wywietrzal po paru godzinach przy wszystkich oknach otworzonych :]

I do tej pory się nie skapnęli?

Wiesz... Ja miałem okna otwarte od 5 rano do 21 wieczorem i tak to nic nie dało.

Jakoś nie zabardzo wierze w to, że nawet nie mieli domysłu, że takie coś było.

PS:
A ty jointów na dworze nie mogliście wypalić? ( Jak nie to wytłumaczcie mi czemu, bo nie wiem.)

L-fan 03-07-2005 18:05

No coz, chyba jest roznica miedzy trzema paczkami fajek (= 60 sztuk) a kilkunastoma jointami?
Na dworze wypalic teoretyczmie moglismy ale wolelismy nie ryzykowac ze ktos nas przyczai, obcinacze sa wszedzie :/

kaczi 03-07-2005 18:07

Tyle że wiesz, prawie wszystkie fajki były wypalane przy oknie, lub na balkonie.

Wiesz, kilkanaście joitów to moglibyście wypalić, nie robiąc żadnego melanżu. Takie moje zdanie.

A z tym że kapusie są wszędzie to się zgodze.

L-fan 03-07-2005 18:11

To nie wiem jakim cudem ci nie wywietrzalo, moze byla za slaba "cyrkulacja powietrza" :P

cFaniak 03-07-2005 21:25

Maly offtop zrobiliscie...

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:30.