Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   O wszystkim i o niczym (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=20)
-   -   Ile osób niezda do następnej klasy przez granie w Tibie?? (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=37258)

Grue 30-08-2005 14:30

@up
Dasz rade nie poddawaj sie. :)

@upup +n up
Dobra chłopaki niech wam będzie. Moje życie jakie będzie takie będzie ale sie nie kłućmy, bo to i tak do nieczego nie doprowadzi. Mam nadzieje, że na tym skończymy, bo to nie czas i miejsce na kłutnie.

Pozdro

ro0t 30-08-2005 15:43

Wy wszyscy uczycie się dla cyferki na świadectwie. Moja nauczycielka mówi że nie ważna jest ocena tylko to czy coś umiesz, i czy coś zrozumiałeś.

Btw. Przed i po spotkaniu z tibia nie miałem gorszej średniej od 4.77 którą zarobiłem w tym roku.

Xyrius 31-08-2005 17:57

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez ro0t
Wy wszyscy uczycie się dla cyferki na świadectwie. Moja nauczycielka mówi że nie ważna jest ocena tylko to czy coś umiesz, i czy coś zrozumiałeś.

Btw. Przed i po spotkaniu z tibia nie miałem gorszej średniej od 4.77 którą zarobiłem w tym roku.

Można stwierdzić że zazdroszcze Ci nauczycielki:P
Moje takie mądre nie były....
Ja z takiej np. matematyki rozumiałem zdecydowaną większośc... przy tablicy good, zadania domowe good... sprawdziany, kartkówki - no comment... i tak miałem bodajże 3...
@down: masz racje.. starsza coś tam nawija żebym się uczył a ja krótko: ! NIE !niechce mi się...
I jest: 'rób jak chcesz, uczysz się tylko dla siebie, nie nauczysz się to potem nie znajdziesz dobrej pracy i będziesz w bedize żyć.. my Cię do końca Twojego zycia razem nie będziemy w stanie utrzymać...'
Taa... a potem świadectwo (średnia 4.0) i narzeka: łee ale słabe oceny, jak Ty sie tak możesz nie uczyć...
@thimburd: ja szlabanów na kompa niemam :P Jedynie raz... ale to nie szlaban.. siedziałem chyba z 10godzin(nie az tak znowu dużo jak niektórzy uważają) przed kompem, 3nad ranem a ja kompa niechce wyłączyć :P Tatus odciął mi (tzn. wyciągnał bezpiecznik) dopływ prądu...

Ville 31-08-2005 18:20

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez ro0t

Mi ocena wisi....Moim rodzicom nie.
Oni daja nam wzgledna wolnosc jezeli chodzi o nauke jednak na wywiadowce jest zupelnie inaczej.
"Uczysz sie dla siebie" to tylko jeden w wielu tekstow serwowanych nam przez naszych starszych. Czy jest tak w rzeczywistosci? Odpowiedzmy sobie.

Thimburd 31-08-2005 18:31

Tak... "Uczysz się dla siebie.". Standard. Ale oceny dla nich (rodziców) są zawsze najważniejsze. Jak mam 4. To oni narzekają, że mogła być 5. Jak 3, to mogła by być 4. Ahh... i te groźby szlabanem na kompa... ;d

Nadol 20-11-2005 14:29

wydaje mi sie że osoby majace sorcera mają lepsze oceny w szkole niz np paladyni B)

Shanhaevel 20-11-2005 14:40

@up
/me szuka grabi.
/me znalazł grabie.
BDĘ!

Mhm.

spider-bialystok 20-11-2005 17:33

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Nadol
wydaje mi sie że osoby majace sorcera mają lepsze oceny w szkole niz np paladyni B)

Ech, noob, najlepsze oceny maja druidzi, to udowodnione naukowo.

Liado 22-11-2005 07:11

A na dodatek to chyba myślą że gimnazjum to dalej podstawówka tylko że dla większych dzieci. W gimnazjum trzeba się dużo więcej uczyć i pracować, a oni uważają że jak w podstawówce miałem ze wszystkiego piątki (=P) to tera musi być tak samo. A w gimnazjum wyraźniej widać z jakich przemdmiotów jesteśmy słabsi.
Jednak jeżeli o mnie chodzi zdziwiłem się strasznie patrząc na me oceny, stwierdziłem że z matmy (z której byłem bardzo dobry) mam teraz same trójki a z polskiego (z którego byłem cienki) mam teraz same szóstki i piątki.

PS: Poprawie jeszcze 3 oceny (mam nadzieje że zdąże przed końcem semestru =P) i po banie :)

Edit:
PS: /me bierze pumeks i próbuje zmyć piegi z Shana
2PS: Od teraz przestaje wkurzać Shanheavela =P (jeszcze se coś zrobi z rozpaczy albo w depresje popadnie chłopak [joke])

Nadol 22-11-2005 12:26

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez spider-bialystok
Ech, noob, najlepsze oceny maja druidzi, to udowodnione naukowo.

widac ze jakis nieuk wbija i odrazu pisze noob X( pewine mylisz tylko że druidz afk i made uh a myślałeś z kąd biarą sie SD ^.^ zanim napiszesz pomśl kapustą troche -.-

Matek 22-11-2005 12:53

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Nadol
pewine mylisz tylko że druidz afk i made uh a myślałeś z kąd biarą sie SD ^.^ zanim napiszesz pomśl kapustą troche -.-

No nie powiesz mi, ze SDki pojawiaja sie wraz z dostanien dobrej oceny? To sie nazywa interakcja!

Rethfing on Aldora 22-11-2005 14:08

Ja tam nie odczuwam różnicy w nauce przez Tibie. Faktycznie między gimnazjum a podstawówką jest ogromna różnica. Ja jakoś nigdy nie byłem z niczego zagrożony, a ucze się kiedy musze, albo kiedy mi się chce. Olewam troszke rodziców, ale nienawidze się na chamca uczyć.

Kamlot De'Kapy 23-11-2005 15:30

Ja niemam problemów w szkole zawsze średnia 4+ :) Mój plan przychodze do domu i tata "Przepytuje cie ze wszstkich przedmiotów na jutro, jak zdasz to bedziesz grac!" (no i rzecz jasna lekcje) a jak zdam u taty to gram w pi**u :)

Nick0n 24-11-2005 21:11

U mnie w klasie to przynajmniej 2 osoby : / sam nie mam problemow

PiXik 24-11-2005 21:38

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kolutib/liado
A na dodatek to chyba myślą że gimnazjum to dalej podstawówka tylko że dla większych dzieci. W gimnazjum trzeba się dużo więcej uczyć i pracować, a oni uważają że jak w podstawówce miałem ze wszystkiego piątki (=P) to tera musi być tak samo. A w gimnazjum wyraźniej widać z jakich przemdmiotów jesteśmy słabsi.
Jednak jeżeli o mnie chodzi zdziwiłem się strasznie patrząc na me oceny, stwierdziłem że z matmy (z której byłem bardzo dobry) mam teraz same trójki a z polskiego (z którego byłem cienki) mam teraz same szóstki i piątki.

PS: Poprawie jeszcze 3 oceny (mam nadzieje że zdąże przed końcem semestru =P) i po banie :)

Edit:
PS: /me bierze pumeks i próbuje zmyć piegi z Shana
2PS: Od teraz przestaje wkurzać Shanheavela =P (jeszcze se coś zrobi z rozpaczy albo w depresje popadnie chłopak [joke])

hehe zapraszam do liceum::)ale nie jakieś takie słabsze;p

Nadol 11-09-2006 22:46

Już 2 rok grania w tibie i zdałem wszystkie klasy :P
W tym roku matura :]

Karrith 12-09-2006 07:48

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Nadol (Post 983992)
Już 2 rok grania w tibie i zdałem wszystkie klasy :P
W tym roku matura :]

tylko powiedz mi ile wiedzy masz nadal w glowie po tych 2 latach?

Luthi 12-09-2006 08:18

Fakt faktem, że sam miałem problemy z ocenami podczas grania w Tibię. Co prawda nie były to zagrożenia ale pod koniec roku musiałem zdawać na "dobry" i tak dalej. Było zachodu z tym. A nie przejść z klasy do klasy przez tibie to moim zdaniem ułomność gracza. Bo to nawet na lekcji trzeba myśleć o tibii albo coś w tym stylu.

Nie wyobrazam sobie sytuacji abym przez tibie 'siupnął".

Vil 12-09-2006 11:23

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Karrith (Post 984110)
tylko powiedz mi ile wiedzy masz nadal w glowie po tych 2 latach?

Po co mu wiedza, ma Giertycha ..

Ghost Nieudany 12-09-2006 14:59

Cytuj:

widac ze jakis nieuk wbija i odrazu pisze noob pewine mylisz tylko że druidz afk i made uh a myślałeś z kąd biarą sie SD ^.^ zanim napiszesz pomśl kapustą troche -.-
...

Kolejne dziecko Tibii, któremu ta durna gra wyżarła zdolność pojmowania ironii.

Nie, ironia nie ma związku z aronią.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:53.