Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Niusy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=12)
-   -   Letnia aktualizacja Tibii coraz bliżej (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=37872)

Dagfan 10-06-2005 20:32

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rajdowiec
Z tym się akurat zgodze. Ale Tibia zaczela od facca i nie powinna z nim skończyć. A zresztą każdy kto chce sprawdzić co to za gra ta tibia zaczyna od facca. Chba nie kupi od razu pacca! No nie! X(

Wiecie z FACC jest jak z normalnymi grami. Wezmy pierwsze lepsze demo to po przełozeniu na tibie jest facc, a pełna wersja gry to PACC jasne? :P

@topic
Hehe tego sie spodzieałem jednak ssy domków niewyglądają najlepiej ale mnie ciekawi czy dadzą jakies nowe czary...

Monte 10-06-2005 20:35

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dj Fara0n
Jestem ciekawy dlaczego na tibia.de nie pojawil sie zwiastun letniego update.Dlatego ze nie dostali screena?

Bo Tibia.de nie jest "Supported Tibia Fansite" ; )).. Byly 3 ss'y, i kazda stronka mogla sobie jeden wybrac = ] Stronki które rozdzielily "lup" miedzy soba to tibianews, tibiabr, i nasza kochana tibia.pl ; )))

michalb 10-06-2005 20:37

Ss'y dostały tylko strony z tibia fun site, a na tibia.org.pl też nie ma jeszcze newsa.

Raul 10-06-2005 20:45

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez ahcarb
tibia.de to ofizjalna strona cipów, wiec chyba niepotrzebujo tego newsa albo za pare dni wrzucom calo mse screenów ;p i wolo troche poczekac

Tibia.de to żadna oficjalna strona CIP'ów i oni raczej żadnych nowych screen'ów nie dostaną gdyż odłączyli się od Tibia Fansite. Dokładnie tak jak pisze Monciaq The Cruasader.

MatKus 10-06-2005 20:45

Cytuj:

tibia.de to ofizjalna strona cipów, wiec chyba niepotrzebujo tego newsa albo za pare dni wrzucom calo mse screenów ;p i wolo troche poczekac

Kto ci takich głupot naopowiadał? Oni z CIPami mają mniej wspólnego jeszcze, niż Tibia.pl, bo my przynajmniej jakiś tam support mamy, oni nawtet tego nie mają :P To zwyczajna strona fanowska, nic więcej :)

Makrela 10-06-2005 20:47

Cytuj:

Jaka oficjalna strona cipów? To zwykła strona :| Ponadto kiedyś była w tym programie, ale się wycofali czy coś takiego...

ahcarb 10-06-2005 20:47

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rajdowiec
Dobra pacc to pełna wersja gry! Ty masz za pewne pacca i sie cieszysz! Gracze fcc są przes takich jak ty krzywdzeni bo nie mają pacca, a ty masz i ich dręczysz! Rozumiesz!!

to jak niemajo to mogo sobie kupic, a jak niemajo kasy to chyba ich wyloczny problem a przedewszystkim jakby wszystko ylo free to tibia by nieistniala, i to jest PRAWDA :)

to z oficjalno strono to niepowinno tego byc , bo usunolem ale mam zwalono klawiature :/ a szkoda kupywac nowej bo pod strzalkami mam przycisk wklej który sie czesto przydaje do vity eh

Rajdowiec 10-06-2005 20:51

Cytuj:

to jak niemajo to mogo sobie kupic, a jak niemajo kasy to chyba ich wyloczny problem a przedewszystkim jakby wszystko ylo free to tibia by nieistniala, i to jest PRAWDA :)

No to już mówiłem! Ale gdyby jakiś facc nie zaczoł grać i nie powiedział tego kumplom nie było by pacców! Rozumiesz

Badzo 10-06-2005 20:51

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez MatKus
Kto ci takich głupot naopowiadał? Oni z CIPami mają mniej wspólnego jeszcze, niż Tibia.pl, bo my przynajmniej jakiś tam support mamy, oni nawtet tego nie mają :P To zwyczajna strona fanowska, nic więcej :)

tibia.de jest menrzem CIpsofta!

Vanhelsen 10-06-2005 21:01

Ehhh, ja nie moge, teraz to mam problem...
Mam coś koło 2 miechów by uzbierać kase na pacca
(i fount a new quest :D)

sir szpak 10-06-2005 21:01

noo tak czas poraz 2 zakupic pacca nie moge sie doczekac odkrycia tajemniczej dzunglii......

user12345 10-06-2005 21:17

yayayayayayy to bedzie zaje***te!!!!!! :DDDDDDDD oj wspulczuje facom :)))) :P

Radovan 10-06-2005 21:43

Boże kochany - jak zwykle pewnie - nowe obszary, nowy quest jakis, jakis nowy item i pare potworków. Ludzie dajcie mi nowy spell dla druta =)

Ghost Revent 10-06-2005 21:43

Potworki

Zeby zrobili Goryla !!!!!!!!!!!!!
!!!!!!! :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup:

Grundos'clubbaser 10-06-2005 21:45

Hnn , przewiduje że to będzie raczej update doa zawansowanych postaci , i jakieś itemy w stylu Pharaon Questów. (wrr) i raczej większość się zawiedzie.
Tyle żeby te statki kursowały między wszystkimi miastami, i żeby były nowe grafiki dwarfów , na których tak długo expie, a już mi się nudzą....

Rybzor 10-06-2005 21:49

matkus tylko nam zaostrzyl apetyty :]

michalb 10-06-2005 21:50

Trzeba być cierpliwym, a nie wymyślać co będzie, czego nie, a co być musi... Pożyjemy, zobaczymy :]

Birmil 10-06-2005 22:05

kiedy bedzie test serv ?

Stonek 10-06-2005 22:06

...

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Birmil
kiedy bedzie test serv ?

Nikt jeszcze tego nie wie. Czytaj wyższe posty ...

hell fire 10-06-2005 22:14

Powini zarzucić jakiegos wymurzdzonego aXe :wiking: (atk:100 :) )

chyba zaczne zbierać na paCCa : B)

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:50.