![]() |
Cytuj:
@topic Hehe tego sie spodzieałem jednak ssy domków niewyglądają najlepiej ale mnie ciekawi czy dadzą jakies nowe czary... |
Cytuj:
|
Ss'y dostały tylko strony z tibia fun site, a na tibia.org.pl też nie ma jeszcze newsa.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
to z oficjalno strono to niepowinno tego byc , bo usunolem ale mam zwalono klawiature :/ a szkoda kupywac nowej bo pod strzalkami mam przycisk wklej który sie czesto przydaje do vity eh |
Cytuj:
|
Cytuj:
tibia.de jest menrzem CIpsofta! |
Ehhh, ja nie moge, teraz to mam problem...
Mam coś koło 2 miechów by uzbierać kase na pacca (i fount a new quest :D) |
noo tak czas poraz 2 zakupic pacca nie moge sie doczekac odkrycia tajemniczej dzunglii......
|
yayayayayayy to bedzie zaje***te!!!!!! :DDDDDDDD oj wspulczuje facom :)))) :P
|
Boże kochany - jak zwykle pewnie - nowe obszary, nowy quest jakis, jakis nowy item i pare potworków. Ludzie dajcie mi nowy spell dla druta =)
|
Potworki
Zeby zrobili Goryla !!!!!!!!!!!!!
!!!!!!! :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: |
Hnn , przewiduje że to będzie raczej update doa zawansowanych postaci , i jakieś itemy w stylu Pharaon Questów. (wrr) i raczej większość się zawiedzie.
Tyle żeby te statki kursowały między wszystkimi miastami, i żeby były nowe grafiki dwarfów , na których tak długo expie, a już mi się nudzą.... |
matkus tylko nam zaostrzyl apetyty :]
|
Trzeba być cierpliwym, a nie wymyślać co będzie, czego nie, a co być musi... Pożyjemy, zobaczymy :]
|
kiedy bedzie test serv ?
|
...
Cytuj:
|
Powini zarzucić jakiegos wymurzdzonego aXe :wiking: (atk:100 :) )
chyba zaczne zbierać na paCCa : B) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:50. |