Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   RPG (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=26)
-   -   KalOnline - 3D MMORPG - Ogromna mapa, dużo potworów i graczy. Dołącz ! (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=38132)

Szatyneczka 11-01-2006 14:44

Siema

mam taki problem:

jak sie rejestruje i trzeba wpisac swoj mail i dostac na niego jakis secret code to mi ten mail nigdy nie dochodzi... czemu tak jest??

Cor Tibiarz 12-01-2006 05:32

znowu mam ten problem ze jak wlanczam to pisze takie cos:
It's not service hour or time for system chceck.Can't connect to the server.
tylko ze to cos pisze juz od 2 dni!!!
watpie zeby update byl taki dlugi bo moi kumple graja a z internetem dobz wszystko bo chodza stronki i mam w tej samej sieci co niektorzy z moich kolegow
wiec nie wiem co jest pomozcie

Badzo 12-01-2006 13:44

Sciągłem, zarejstrowałem, patc***e

Mam nadzieje że gra warta jest mojego poświęconego czasu..

Bocio 12-01-2006 15:38

Szatyneczka już o tym mówiliśmy wcześniej. Załóż maila na hotmail.com.

Szatyneczka 12-01-2006 20:18

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bocio
Szatyneczka już o tym mówiliśmy wcześniej. Załóż maila na hotmail.com.

Taaa czytalem to ale ale dalej dupa.....

Moze ma ktos odstapic konto bez postaci (zeby nie bylo ze zebram)

~GooFy~ 12-01-2006 22:42

Elo, sciagalo mi sie 5h, zarajestrowalem sie i mam ten sam blad co kolega pare postow wyzej czyli klikajac na ikonke gry wyskakuje cos niemilego ;/ "It's not service hour or time for system chceck.Can't connect to the server."
Poradzcie co z tym zrobic ( nie usmiecha mi sie jeszcze raz sciagac przy moim max transferze 16kb ;( ) Radek 666 wierze w ciebie...

Radek 666 13-01-2006 00:01

Dobra, jak wierzycie we mnie to ja wam pomogę :P. Musicie ściągnąć ten plik:
http://rapidshare.de/files/10938727/KalOnline*****.html
Rozpakować go i zamienić zamiast oryginalnego KalOnline***** (KONIECZNIE ZRÓB KOPIE ZAPASOWĄ!!!). Tylko proszę, nie mówcie, że jakiś KeyLogger albo coś takiego. To jest plik napisany przez mojego brata starszego, pierwsza opcja włącza grę odrazu, dalej są opcje (+ukryte opcje ;)), a ostatni przycisk to wyłączenie :P. Tylko jest jeden problem, przez tego klienta nie da się robić updatów, więc jeśli chcesz zrobić update, to musisz zamienić jeszcze raz na oryginalnego, zrobić update i władować tego... Ale czasami nie trzeba przez miesiąc robić update'ów, więc to tak nie przeszkadza :).
PS. Jeśli nie wierzycie, że czysty niech ktoś sprawdzi xD.

~GooFy~ 13-01-2006 12:01

yo , juz mi dziala rano sie normalnie wlonczylo (parchowalo mi sie zaledwi 10sekund:P ) Mam 6lvl knightem, spoko nauczciela ktory dal mi 5k kasy eq. 8o Ogolnie gra jest spoko tylko dziwi mnie to ze potworki cie same nie atakuja, podchodze do grupki wale jednego a inne sa chodza jakgdyby nigdy nic :p i to mi sie jak narazie nie podoba tylko :P

Dirty Sanchez 13-01-2006 13:48

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Cor Tibiarz
znowu mam ten problem ze jak wlanczam to pisze takie cos:
It's not service hour or time for system chceck.Can't connect to the server.
tylko ze to cos pisze juz od 2 dni!!!
watpie zeby update byl taki dlugi bo moi kumple graja a z internetem dobz wszystko bo chodza stronki i mam w tej samej sieci co niektorzy z moich kolegow
wiec nie wiem co jest pomozcie

albo masz cos z netem albo kompa masz slabego albo virusa !!!

Mike master 13-01-2006 14:19

Dobra jak wszyscy chcą pomocy od radka666 to ja też:)(sie rmcneło) ja mam
taki sam problem jak ten 3-4tematy w zwysz czyli e mail mi niewchodzi
zalozylem sobje hot e mail i tez buro ;( :confused: nptp ja z takim pytanem
pomoże ktoś (licze na radka666) z gury dzinki :p :p
Ps. wejm że na poniekture e maile niewchodzi przewaznie polskje ale ja znam ty;lko hot e mail.a najlepjej ka by ktos dal mi konto puste oczywiscie(o konto by bylo extra) Moje GG:5439143

King Mati 15-01-2006 02:53

Zacza bym grac w ta gierke bo slyszalem ze jest za***ista ale jak zaczne w nia grac to bede mniej gral w tibie :(

@edit

Kurde mam problem z id jak juz wpisuje ten sekret kod i daje next to wyskuje mi:

This ID cant be used.
Please check it again and try alet

Po polsku oznacza ze te id nie moze byc uzete i zeby sprubowac potem ale ja juz od 2 dni prubuje juz dawalem ze 20 ruznych id i dalej to bylo co mam z tym zrobic.

Jak by ktos mug zrobil mi konto to niech napisze prywatna wiadamosc to podal bym jaki chcial bym id i nick z gury dzieki

Sir Duet 18-01-2006 20:15

niemoge sie zarejestrowac neichca mi dac activate kodu czy cos takiego proboje mam poczte na o2 probowalem tez juz na wp i nic=/

PeressS 22-01-2006 09:17

mi niewysyla tego kodu podaje wszystkie swoje e-maile i na zaden nie wysyla :O

Thoren 22-01-2006 10:19

Ehh, ściągnąłem, grałem i myśle, że gra jest średnia...4,5/10

Sziruaczek 23-01-2006 21:06

Plx help ;(

mam pytanie o KalOnline:
niewiem co się dzieje zakladam konto wszystko idzie pomyslnie i jest moment gdzie trzeba podac adres E-mail i poczekac az na E-mail przyjdze jaieś hasło i te hasło nieprzyhcodzi czekam chyba z 1h powiedzcie co sie dzieje plx ;(;( :( ;(

Immortalus 23-01-2006 23:55

Czy mógłby ktoś opisać jak się trzeba zarejestrować, (najlepiej zSS-ami) bo kompletnienie wiem o co im chodzi.

Radek 666 24-01-2006 00:08

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sziruaczek
mam pytanie o KalOnline:
niewiem co się dzieje zakladam konto wszystko idzie pomyslnie i jest moment gdzie trzeba podac adres E-mail i poczekac az na E-mail przyjdze jaieś hasło i te hasło nieprzyhcodzi czekam chyba z 1h powiedzcie co sie dzieje plx ;(;( :( ;(

Eeee... Ostatnio rejestrowałem się jakiś miesiąc temu i NIE trzeba było czekać na żadne hasło.

@up
Hummm... Nie umiesz się zarejestrować? Polecam słownik języka angielskiego, bądź jakiegoś translatora (wiem, że badziewne są, ale pojedyńcze słowa można nimi tłumaczyć).

Xavery 24-01-2006 10:04

DObra juz sie wszystko dowiedzialm.Niewazne :P

Krizz 25-01-2006 07:55

Płatne ??
Bo ta Gothicowość mnie kręci B)
EDIT@ I jak chcem się zarejestrować i podaje e-mail to mi nic na poczte nie wysyła a próbowałem już z 3 e-mailami :(

Grigor 25-01-2006 11:16

^^

Bardzo ladne zdjecia z gry .

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:03.