![]() |
Cytuj:
|
"Powiem jedno - Euratielek~, choc ma 14 lat mowi najmadrzej z was wszystkich..."
najmadrzej z nas wszystkich??powiedzial blebleble i juz najmadrzej??;] Euratielek Dard-"Sam jeszcze nie wiem nawet z jaka strona bym byl nie mowic (nie patryiota gdy to tylko gra)." jesli bedziesz przeciwko polakom(mam nadzieje)to napisz tutaj swoj nick to chetnie zrobie z toba duel B) |
Cytuj:
No to żeś mi teraz <cenzura> zaimponował Wąski, ja <cenzura> . "Zrobie z toba duel" - koles, kto cie uczy polskiego, <cenzura>, POLSKA MOWA NIE BYĆ TRUDNA -.- I <cenzura> sie <cenzura> od Euratielka bo gówniarz jesteś i tyle B) |
!dno
...arcania,pandoria,selena,nebula,berylia nie dosc juz wam tych opanowanych serwerow??-.-swoja droga sie dziwie ile mozna...co serwer ta sama gadka,te same plany ktore jak zwykle sa niewykonalne.Nic nie zdzialacie, a co zdolniejsi polscy gracze pojda do gildi w ktorej dominuja Szwedzi a wy wszyscy tacy "napieci"i niezwyciezeni pograzycie sie powodzi bezsensownych postow w temacie"Nowy serwer!!!"...wszystko
|
Teraz bedzie inaczej... !! Polacy maja naprawde duze szanse na wygranie. Moze nie jestesmy jacys super w pvp ale mamy cos naprawde waznego. OKOLO 250+ polakow idzie na nowy serwer z czego duza czesc bedzie brala udzial w wojnie... wiece pokonamy ich liczebnoscia !!
|
No tylko ciekawe kiedy powstana te servy ja mam pacc tylko do 15 sierpnia, a potem mialem sie skladac z kumplem ale nie zlozymy sie jak nie bedzie postaci na wysokim lvl
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Hmm dobrze ze mi powiedziales bo nie mialem o tym pojecia ;) |
Cytuj:
Cytuj:
|
@Up
PLX mozesz stad odejsc ? Tylko wprowadzasz nerwowa atmosfere ktora do niczego nie prowadzi.... Puki co serwow nie ma wiec nic nie mozemy powiedziec co bedzie sie dzialo ( sry ze wczesniej pisalem co niby bedzie :( ) Wiec jesli mozna nie mowmy juz o Polakach i ich wojnach tylko o ( jesli juz mamy o czyms rozmawiac ) tym ile bedziecie grac, jakie chaty chcecie kupic ( ja mowie ze zaklepuje cc 3 xD ), jakie questy szybko bedzie trzeba wykonac itp.itd. Cya ^^ |
Wild, moj nick na nowym serwerze to bedzie Flaeus~. Czekam na pm w grze.
|
Cytuj:
|
Ehhh.. nie chce nic mowic ale podawanie nickow jakie sie bedzie mialo na nowym serwie to idiotyzm... Jakis noob moze dla zabawy zajac wam nick !!
|
Cytuj:
|
nowe swiaty nadchodza na jaki server idziemy Thorie czy Furorie ;) ?
|
Serwy powstały :D
Gramy na Furorze Jakbyco to msg me Wicheer |
Proszę o zamknięcie tematu, bo serwy już powstały
|
Jakby co to nazywam sie Neltharion xD Msg w grze zeby se pogadac bo bedzie nudno na rooku !! Powodzenia xD
] |
Jejeje
Jeje o to chodzi mój nick Visterek msg me ;)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:22. |