Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Gildie (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=23)
-   -   Nastepna ekipa na wakacyjny serwer (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=38443)

Thomex 05-07-2005 13:13

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Euratielek Dard
Na jaki temat powiedz mi bo nie rozumiem cie !!Na przemadrzanie sie kto z kim i kogo zabije... Prosze po to aby nie powstal z tego czat.Gdyz ludzie pisza takie posty jak ty do niczego nie nawiazuja..Masz 17 lat a zachowujesz sie jakbys bys mial 5 lat.To tak samo jak nikt nie wie oprocz Boga i jego grona kiedy bedzie koniec swiata tak samo z servami

proszę cię nie krytykuj mnie znowu zaczyna się nawiązanie do wieku... n/c porostu ja nie bede cie krytykowal bo to do niczego nie prowadzi a jak bys chcial wiedziec to jest topic w ktorym ludzie sie zapisuja do tej gildi wiec i może maja jakies pytania lub ktos jeszcze by byl zainteresowany i mam do ciebie prozbe nie pisz juz nic do mnie!

Wild Staler 05-07-2005 19:03

"Powiem jedno - Euratielek~, choc ma 14 lat mowi najmadrzej z was wszystkich..."

najmadrzej z nas wszystkich??powiedzial blebleble i juz najmadrzej??;]

Euratielek Dard-"Sam jeszcze nie wiem nawet z jaka strona bym byl nie mowic (nie patryiota gdy to tylko gra)."

jesli bedziesz przeciwko polakom(mam nadzieje)to napisz tutaj swoj nick to chetnie zrobie z toba duel B)

Rysio 05-07-2005 19:23

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Wild Staler
"Powiem jedno - Euratielek~, choc ma 14 lat mowi najmadrzej z was wszystkich..."

najmadrzej z nas wszystkich??powiedzial blebleble i juz najmadrzej??;]

Euratielek Dard-"Sam jeszcze nie wiem nawet z jaka strona bym byl nie mowic (nie patryiota gdy to tylko gra)."

jesli bedziesz przeciwko polakom(mam nadzieje)to napisz tutaj swoj nick to chetnie zrobie z toba duel B)

No to żeś mi teraz <cenzura> zaimponował Wąski, ja <cenzura> . "Zrobie z toba duel" - koles, kto cie uczy polskiego, <cenzura>, POLSKA MOWA NIE BYĆ TRUDNA -.- I <cenzura> sie <cenzura> od Euratielka bo gówniarz jesteś i tyle B)

Mortain 05-07-2005 20:08

!dno

...arcania,pandoria,selena,nebula,berylia nie dosc juz wam tych opanowanych serwerow??-.-swoja droga sie dziwie ile mozna...co serwer ta sama gadka,te same plany ktore jak zwykle sa niewykonalne.Nic nie zdzialacie, a co zdolniejsi polscy gracze pojda do gildi w ktorej dominuja Szwedzi a wy wszyscy tacy "napieci"i niezwyciezeni pograzycie sie powodzi bezsensownych postow w temacie"Nowy serwer!!!"...wszystko

Morin 05-07-2005 20:53

Teraz bedzie inaczej... !! Polacy maja naprawde duze szanse na wygranie. Moze nie jestesmy jacys super w pvp ale mamy cos naprawde waznego. OKOLO 250+ polakow idzie na nowy serwer z czego duza czesc bedzie brala udzial w wojnie... wiece pokonamy ich liczebnoscia !!

Nawi 05-07-2005 20:56

No tylko ciekawe kiedy powstana te servy ja mam pacc tylko do 15 sierpnia, a potem mialem sie skladac z kumplem ale nie zlozymy sie jak nie bedzie postaci na wysokim lvl

Mortain 05-07-2005 21:13

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Nawi
No tylko ciekawe kiedy powstana te servy ja mam pacc tylko do 15 sierpnia, a potem mialem sie skladac z kumplem ale nie zlozymy sie jak nie bedzie postaci na wysokim lvl

wydaje mi sie ze masz zamiar z kolega dzielic konto...a jak wiadmo to niemoralne,nieetyczne,nieeleganckie,nieuczciwe a przedewszystkim NIELEGALNE!

Nawi 05-07-2005 21:33

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mortain
wydaje mi sie ze masz zamiar z kolega dzielic konto...a jak wiadmo to niemoralne,nieetyczne,nieeleganckie,nieuczciwe a przedewszystkim NIELEGALNE!

Hmm dobrze ze mi powiedziales bo nie mialem o tym pojecia ;)

Euratielek Dard 05-07-2005 21:43

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Morin
Teraz bedzie inaczej... !! Polacy maja naprawde duze szanse na wygranie. Moze nie jestesmy jacys super w pvp ale mamy cos naprawde waznego. OKOLO 250+ polakow idzie na nowy serwer z czego duza czesc bedzie brala udzial w wojnie... wiece pokonamy ich liczebnoscia !!

Obiecanki cacanki tak to w Polsce bywa!!Nie liczy sie ilosc tylko jakos..

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Wild Staler

No rozwaliles mnie tym chyba nie myslisz ze wygrasz ??Nick podam ci gdy wyjdzie server. :]

Morin 05-07-2005 22:19

@Up
PLX mozesz stad odejsc ? Tylko wprowadzasz nerwowa atmosfere ktora do niczego nie prowadzi.... Puki co serwow nie ma wiec nic nie mozemy powiedziec co bedzie sie dzialo ( sry ze wczesniej pisalem co niby bedzie :( )
Wiec jesli mozna nie mowmy juz o Polakach i ich wojnach tylko o ( jesli juz mamy o czyms rozmawiac ) tym ile bedziecie grac, jakie chaty chcecie kupic ( ja mowie ze zaklepuje cc 3 xD ), jakie questy szybko bedzie trzeba wykonac itp.itd. Cya ^^

Gath Vaun 05-07-2005 22:32

Wild, moj nick na nowym serwerze to bedzie Flaeus~. Czekam na pm w grze.

ahcarb 06-07-2005 09:30

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gath Vaun
Wild, moj nick na nowym serwerze to bedzie Flaeus~. Czekam na pm w grze.

Gath ty tez tam bedziesz grac, hmm miodzie :]

Morin 06-07-2005 10:14

Ehhh.. nie chce nic mowic ale podawanie nickow jakie sie bedzie mialo na nowym serwie to idiotyzm... Jakis noob moze dla zabawy zajac wam nick !!

Mortain 06-07-2005 12:24

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Nawi
Hmm dobrze ze mi powiedziales bo nie mialem o tym pojecia ;)

..eeee nie ma za co...trzeba sobie pomagac...:)

Xeltix 06-07-2005 16:14

nowe swiaty nadchodza na jaki server idziemy Thorie czy Furorie ;) ?

Wicher 06-07-2005 16:17

Serwy powstały :D
Gramy na Furorze
Jakbyco to msg me Wicheer

Wicher 06-07-2005 16:18

Proszę o zamknięcie tematu, bo serwy już powstały

Morin 06-07-2005 16:34

Jakby co to nazywam sie Neltharion xD Msg w grze zeby se pogadac bo bedzie nudno na rooku !! Powodzenia xD
]

The masterek 06-07-2005 16:39

Jejeje

Jeje o to chodzi mój nick Visterek msg me ;)

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:22.