Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   O wszystkim i o niczym (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=20)
-   -   Wrocławskie Spotkanie Użytkowników Forum (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=39769)

Eileen 03-07-2005 20:17

Nie mam pojęcia, ja do opola raczej nie pojadę...

Klimmek 03-07-2005 20:18

Tylko w Opolu można takie coś zrobić. Jest to specyficzne miasto na konwencje ;], nie wiem czemu, ale jestes.

Avager 03-07-2005 20:23

up:

Co masz na myśli :) ?
Wogule gdzie ty mieszkasz ? Za Odrze czy gdzieś tam dalej na zadupiu (czyt. Wysypiska) :D ?
Ja na Katowickiej :>, może sie umówimy na ...randke xD ... a tak na serrio, to ile tu jest na tym forum z Opola osób co ogląda "Wszystko o wszystkim"...2 ? -.- .

cFaniak 03-07-2005 20:31

Avager zawsze cie mialem za pedala! Ty zboczuchu!
Ja iwem ze z Plocka jest chyba 1 osoba ktora grzebie w tym dziale ;p(czyt. ja)

A i Marcin ty na prawde sie wywyzszasz... Myslisz ze jak walniesz jakies 2 fajne texty to juz jestes mastah? I od razu na forum "ale gdyby nie ja to by nudno bylo", "ja tu cala zabawe rozkrecalem". Moze txt'y nie byly dokladnie takie, ale taki mialy sens.

Eileen czemu tak malo fotek?

Zielevitz 03-07-2005 20:49

po skomplikowanych procedurach usuwania hasła poprzez przeinstalowywanie windowsa na drugim dysku i mieszanie w użytkownikach przyprawione instalowaniem oprogramowania i sterowników na nowo oto jestem :P

Zlot był naprawdę fajny i mam nadzieję że wkrótce odbędzie się drugi taki :) a te 3 osoby co spławiłem to chyba jednak nie od nas były więc dobrze zrobiłem ^^

ps. Marcin of shadow - człowieku, jak piszesz na forum to się hamuj a nie się wywyższasz "o bezemnie by nie było śmiechu" "o ja waliłem tekstami z paccem" no fajnie się z tobą gadało ale masz takie odpały że miałem ochote się do ciebie nie przyznawać ;) a tak wogle to wolno piszesz na klawiaturze hue heu hue :P

pss. Eileen - daj więce fotek bo te 4 to nie wszystko jak pamiętam :) ale wrzuć tamtą jedną to zaaaaabiije :P

eerion 03-07-2005 21:49

czytałem cały temat, to że idziemy pod fredre, jakoś ominąłem...
No, ale musicie mi wybaczyć - po 3 dniach teleportu każdy ma prawa być zakręcony.
hiehie.
Może następnym razem :]

Eileen 03-07-2005 21:53

Cytuj:

Eileen - daj więce fotek bo te 4 to nie wszystko jak pamiętam ale wrzuć tamtą jedną to zaaaaabiije
Proszę bardzo: chcesz - masz.

Z dedykacją dla zielevitza:

http://img300.imageshack.us/img300/507/58pb.jpg

^.^ hihihihihi............... O TĄ /\ ci chodziło?

Marcin of shadow 03-07-2005 22:28

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez cFaniak
A i Marcin ty na prawde sie wywyzszasz... Myslisz ze jak walniesz jakies 2 fajne texty to juz jestes mastah? I od razu na forum "ale gdyby nie ja to by nudno bylo", "ja tu cala zabawe rozkrecalem". Moze txt'y nie byly dokladnie takie, ale taki mialy sens.

Jak zwykle nikt mnie nie zrozumial w 1 poscie chodzilo mi o to ze wprowadzilem troche smiechu (tak jak kazdy inny) i gdyby nie bylo byle ktorego z nas to by bylo mniej smiechu rozumiesz teraz o co mi chodzilo?? (czemu ja nie umie pisac tak zeby mnie rozomieli tak jak ja tego chce :D)

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Zielevitz
ps. Marcin of shadow - człowieku, jak piszesz na forum to się hamuj a nie się wywyższasz "o bezemnie by nie było śmiechu" "o ja waliłem tekstami z paccem" no fajnie się z tobą gadało ale masz takie odpały że miałem ochote się do ciebie nie przyznawać ;) a tak wogle to wolno piszesz na klawiaturze hue heu hue :P

(czytaj to co napisalem cFANIAKOWI a co do klawiatury nigdy w zyciu nie umialem pisac na innej klawiaturze niz na swojej (lol)

Jezeli ktokolwiek odebral to jako wywyzszanie sie TO OSWIADCZAM ZE NIE O TO MI CHODZILO EH....

@Eileen
cos mi zdjecie nie wchodzi

hoomik 03-07-2005 22:31

Cytuj:

i gdyby nie bylo byle ktorego z na sto by bylo mniej smiechu rozumiesz teraz o co mi chodzilo??
nihooyah. Dalej brzmi to jak wywyzszanie sie.

Marcin of shadow 03-07-2005 22:34

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez hoomik
nihooyah. Dalej brzmi to jak wywyzszanie sie.

To jak mam to napisac zeby bylo bez wywyzszania ?? :D

ps: ale teraz wywyzszam wsystkich : :]

Eileen 03-07-2005 22:37

@hoomik
A co w tym złego? Każdy z nas coś wniósł do grupy. Każdy miał jakis temat do omówienia i własne zdanie. I oto w tym spotkaniu chodziło. Jestem bardzo zadowolona, ze brałam w nim udział B)

hoomik 03-07-2005 22:37

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Marcin of shadow
To jak mam to napisac zeby bylo bez wywyzszania ?? :D

gowno mnie to obchodzi - to twoje zmartwienie. A najlepiej bedzie, jak zamilkniesz.

Eileen 03-07-2005 22:40

Co wy tacy jacyś smętni jesteście? Brak uśmiechu, kochani. Na spotkaniu była taka fajna atmosfera, a teraz wszystko siadło.

@Marcin
A teraz widzisz?

<obrazek usunęłam, bo długo się ładował...>

Marcin of shadow 03-07-2005 22:52

@Eileen

Nom widze :D

hoomik 03-07-2005 22:57

Cytuj:

@Hoomik
Nie pluj sie do wszystkich Eileen moze sie wypowiadac to w koncu publiczne forum.

dziecko, nie pozwalaj sobie za duzo... i widac ze glupi gowniarz z ciebie, skoro nawet nie potrafisz rozroznic czy ktos mowi do ciebie, czy do kogos innego.
Cytuj:

A teraz oglaszam konkurs co glowny bohater zdjecia zrobil po wyjeciu kozy z nosa??
mowilem cos o glupim gowniarzu?

Marcin of shadow 03-07-2005 23:16

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez hoomik
dziecko, nie pozwalaj sobie za duzo... i widac ze glupi gowniarz z ciebie, skoro nawet nie potrafisz rozroznic czy ktos mowi do ciebie, czy do kogos innego.

mowilem cos o glupim gowniarzu?

boze czlowieku nie obraz sie ale wiesz w przyszlosci widze cie jako czlonek Zakonu franciszkanow. Kurde wez smiales sie kiedys nie nic nie mow i tak kazdy wie ze nie.........

Rankor 03-07-2005 23:21

Cytuj:

boze czlowieku nie obraz sie ale wiesz w przyszlosci widze cie jako czlonek Zakonu franciszkanow. Kurde wez smiales sie kiedys nie nic nie mow i tak kazdy wie ze nie.........

Wrecz przciwnie.. Tak sie sklada, ze hoomik to osoba inteligetna i potrafi rozroznic dobry kawal od niesmacznego zartu.

Cytuj:

No ty szczerze mowiac to ty masz tez niecale 1.60 wiec nie bylo tak zle. Ale wieszok przyznaj ze gdyby nie ja bylo by troche mniej smiechu no nie??

Zabrzmialo to tak jakbys sie chcial dowartosciowac.... Na miejscu Wieszoka odpowiedzialbym "Tak, byles smieszny" dla swietego spokoju... =P

Ellenhorin 03-07-2005 23:23

Szkoda ze mnie nie bylo :( poprostu przegapiłem to jakoś ale jak bedzie nastepny zlot to na 100% wpadne :]
btw. Moj 1 post :cup:

Marcin of shadow 03-07-2005 23:24

@Rankor and hoomik

Moze i macie racje ale tego posta z kozami z nosa to napisal moj kolega jak przyszedlem to juz byl wyslany eh i chcialem sie jakos wybronic no ale nic przepraszam za kolege i za mnie tez.

Maethi 03-07-2005 23:24

cFaniak ja też z Płocka. Hubert-pol, Dechsta etc.

@topic
Wydaje mi się, że spotkanie wam się udało. Choć jakoś dziecinnie wyglądacie :]. Wieszok wydawał mi się starszy, większy, brzydszy.

Cytuj:

Boże - po 1.
Przed ale jest przecinek - po 2.
Nie widze cie jako czlonek Zakonu -??-- bezsens tzn. zła forma
hoomik ma racje. Zachowujesz się jak gówniarz. Najlepiej powiedziała Eileen. Każdy wniósł coś do zlotu, a wg Ciebie to ty byłeś duszą towarzystwa.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:34.