Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Niusy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=12)
-   -   Tiquanda (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=40238)

Gate lord 02-07-2005 08:58

Update

Ehh ja mma pacc od dawna, ale troche głupio, jak ma byc Giant Monkey, Lub Cleaver Lizzard :P
Ja na miejsu CIP'ów, bym zrobil tygrysy, slonie, feniksy, i cala armie jaszczurów.
Podobno slyszalem z pewnego zrudla ze tam ma byc wielka jaskinia Beholderów,
Ma byc na wzór jak ze scarabami czyli: -1 - Gazery -2 BH i Gazery a na -4 Eldery i zwykle, ale to są tylko pogłoski.
I chiałbym new spells i outfity, dla pacc bo te juz nudne xP

Pinky 02-07-2005 11:12

Chciec to kazdy moze a i tak nie wiadomo co z tego wyjdzie bo kazdy upade to niespodzianka ktora prawie zawsze zaskakuje :d a nowe stroje dla pacc to by sie przydaly bo te mi sie juz znudzily no i czary oczywiscie szczegolnie dla rycka ;]

Black Warior 02-07-2005 11:33

haha a moja koleżnaka ma nik Tequanda prawie tak samo jak dżungla :D

mukales al thato 02-07-2005 11:51

Tiquanda

nareszczie CIP'y cos zrobily z tibia... :cup: pewnie bedzie robin hood :lucznik:

Vedom 02-07-2005 13:28

No No Udpate :P:P zapowiada sie miodzio :D:D:D odrazu kupuje tam domek :D

Sz#sz# 02-07-2005 13:34

ta wg mnie powinni dodac mozliwosc robienia runki przez knighta ;)

Pall zarabia hmm ( atak )
Druid uhh ( obrona )
Mag sd ( atak )
Po dedukcij wychodzi że lecznicze :) nawet knight co mógłby robić ih .. :D

Zaglada 02-07-2005 14:16

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sz#sz#
ta wg mnie powinni dodac mozliwosc robienia runki przez knighta ;)

Dodac do tego exure vite i bedzie full wypas, right? Pomysl co by sie dzialo gdyby knight mogl robic runy.

Rafikus 02-07-2005 15:22

:) podoba mi sie ta dzungala :)

Thunder Birth 02-07-2005 15:31

Dżugla juz pewnie dawno jest gotowa tylko Cipy teraz czekaja daja ssy zeby jak naawiecej ludu pacca kupilo :P (jk)

Master Sanczo 02-07-2005 17:34

etam kinghtowi styknie to co ma dla mie przydlo by sie wiecej skinow postaci np tec co ma pacc dodac do podstawowych a dla pacow dac lepsze i bedzie spoko B)

radzian_tete 02-07-2005 19:01

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Master Sanczo
etam kinghtowi styknie to co ma dla mie przydlo by sie wiecej skinow postaci np tec co ma pacc dodac do podstawowych a dla pacow dac lepsze i bedzie spoko B)

JESTEM ZA !!! TEN CZŁOWIEK MA RACJE POPIERAM !!! :)

GALANA RULLLZZ

Lindlay 02-07-2005 20:24

Hehe, zapowiada sie ciekawe ;) Glupkowata nazwa troche ale ujdzie. Ja sie tam ciesze ze to tylko dla pacc, po co ktos kto gra w to za friko mialby miec takie ciekawe rzeczy? I jak dobrze wiem to nic dla facc ciekawego nie bedzie, jak zwykle ( chodzi oczywisicie o $ )

roXen 03-07-2005 00:42

@up up

mysle ze to zly pomysl :S..

vonbayba 03-07-2005 00:51

a ja niemam pacca i pewnie nie kupie wiec tylko moge sobie filmy z nowych terenow poogladac :P :/// i pamietajcie ze czasami update przynosi rozczarowania :/

Karol Mlot 03-07-2005 10:23

A ja sie chyba załame bo pacc mi sie właśnie skończył... I narazie nie popłyne pozwiedzać... Ciekawe jak tam bedzie wygladalo depo, bo przeciez tradycyjnego w tym miejscu zrobic nei moga :P

Dagfan 03-07-2005 12:46

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Zaglada
Dodac do tego exure vite i bedzie full wypas, right? Pomysl co by sie dzialo gdyby knight mogl robic runy.

Moim zdaniem knight powinien miec zdolnośc robienia axe, club i sword ringów. XD

Topic
Juz sie niemoge doczekac Jungli XD

Madius 03-07-2005 14:46

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dagfan
Moim zdaniem knight powinien miec zdolnośc robienia axe, club i sword ringów. XD

Topic
Juz sie niemoge doczekac Jungli XD

Popieram co do ringów, bo byłoby to wsparcie dla niego i dodatkowa możliwość zarobku, podczas treningu. Ale pomysł z robieniem run to już nietrafny, bo psułby motyw RPG.

@Topic
Jungla będzie fajna, ale moim druidem nie idę zwiedzać na test serwerze, nabiję parę leveli i idę tam rycem normalnie. B)

Master Sanczo 03-07-2005 15:13

tez sie zgadzam ringi dla kinghta za darmo to by bylo cos B)

Yashchuhr z Azury 03-07-2005 16:31

Chyba musze sobie przedłużyć pacc. Ta dżungla to może być niezła zajawka.... Strzerzcie sie małpy i yashchurkhi nadchoze xD

Macios uhmaker 04-07-2005 12:14

extra, extra, zaaajefajne uaktualnienie, ciekawe czy beda nowe potworki(king-kong, jaszczurka?). Widac ze Cipsoft sie stara namawiajac przytym do kupna PACC. odrazu bym plynal, ale co? NIEMAM PACCA X(

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:34.