![]() |
@up zgadzają się wyniki, które Ci wysłałem? czy może są jakieś błędy?
|
Wybaczamy :P
Serio to rozumiem... Sam mam tearz 6 godzin tygodniowo dodatkowego angielskiego :P aty do tego jestes starszy, wiec masz na pewno wiecej obowiazkow :) |
Sa juz wyniki. Sam ich nie sprawdzalem, wiec jak beda bledy -wiadomo: PW
|
Kurcze ja nadal na 4 miejscu siedze ;) tylko 2 pkt mi brakuje XD
|
:) Raz na wozie raz pod wozem :P Wszystko mzoe sie zdarzyc. Gratulacje dla zwyecuescow kolejki, a szczegolnie Zimnego_piwa, poniewaz nalezalo mu sie to za ta cala pomoc w prowadzeniu tego konkursu.
|
A mi coś ostatnio nie idzie...szkoda ;/
|
Hehe ale jaja :P Dopiero dzis sprawdziłem jak mi poszło w tamtej kolejce i patrze 1 miejsce , 11 pkt a w ogólnej piąte. Serio, szczeka mi opadła z wrazenia xD Gratz
dla Piwa i Serapha za również 1 miejsce ;) W czołówce jest można powiedzieć ciasno, i bedzie w tych dwoch ostatnich kolejkach zacieta rywalizacja :p :p |
Cytuj:
|
lol tylko 2 strony typujących, a termin typowania mija dziś o 20:00, gdyż o tej porze zaczyna się mecz Lech Poznań - Legia Warszawa... xD
xD |
wyraznie pisze ze:
Cytuj:
|
omfg!nie straszyc mnie juz musze dawac wyniki omfg!
|
Cytuj:
ehh ciekawe co zrobią z tym organizatorzy xD |
Cytuj:
|
Ciekawe co bedzie jak ktos bedzie mial punkt straty to lidera xD...
Dzieki meczu lech-legia ktos mugl wygrac ,a teraz szanse Adiego sie zwiekszyly. |
Mało typów, czemu ludzie sie poddajecie, trzeba walczyc do końca a może jakiś szczesliwy dzien i max punktów ;] wszystko sie moze zdarzyć. :)
edit: Już 12 a kolejka jeszcze otwarta. Ale i tak jakby ktos napisał teraz posta to zostalby skasowany. Pytanie do modków : Czy w ostatniej kolejce bedzie 11 meczy do obstawienia ?? |
Cytuj:
To jest pytanie nie do modkow tylko do organizatorow czyli do Kamosa i Matka ;] |
Do modków czy do organizatorów, wszystko jedno :p Nie chodzi mi kto na pytanie odpowie tylko o odpowiedź ;) :) ;)
|
wyniki już podliczone, są tam gdzie zawsze xD
@kolejka: gratulacje dla Aibita i Goldstara nieźle gonicie Adiego xD mi niestety ta kolejka nie poszła po myśli :( ale jest jeszcze jedna kolejka i w niej wszystko się rozstrzegnie xD kto zdobędzie 30 pkt wygra :D:D ;) |
ja widze wyniki VIII kolejki a nie IX ...
|
Cytuj:
Chodzilo Ci o temat z wynikami czy skrzynke prywatnych wiadomosci Matka? :P Bo tym 1 jeszcze sa stare wyniki :( |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:44. |