![]() |
heh, wreszcie jakis news mówiący pozytywnie a nie neutralnie bo w tamtym topicu zrobiło się 2k postów z czego 1,5k negatywnych bo ludzie cyztać i myśleć nie umieją.. a co do updatu - cool.
|
Fajnie ze Cipsoft pomyslal tez o graczach facc bo bendzis fajnie zeby sie ni nudzic
Pozdrawiam tibia.pl :) :cup: :evul: |
ehh ;(
neiczytam forum bo ja chce miec niespodzianke :D
kurde a ja niezdalem testu bo zawalilem 1 pytanie ;(((( ale zaniedlugo sproboje jeszcze raz sil i mam nadzieje ze zdam ten test na tutora :D pozdro for all :] |
Mam nadzieje ze nove potforki to nie bedzie cos w stylu np. Rotform Guard :P:P:P tylko calkiem nove rasy :P
|
Cytuj:
Ej jak zglosic sie na ten test na tutoriala? |
heheh xD
Cytuj:
|
Cytuj:
to chyba bede zmuszony kupic tego PACCA :P |
@up
Nie na tutoriala tylko na tutora -.- Z taką wiedzą z pewnością zdasz ten test, powodzenia -.- Do tych co mówią, że jedno pytanie zwalili w teście i nie są tutorami: Otóz, nawet jeśli zwalicie wszystkie pytania to wyświetli wam, że zwaliiliście tylko jedno... Taki jakby bug... |
aha :D
Cytuj:
|
Naprawde fajnie by było gdyby te nowe tereny dla facca dodali. Jeśli naprawde te Soul Pointsy nie są takie uciążliwe to będzie super. Od prawie miecha gram nowym charem (druidem). Mam nim 20 lev. Obawiałem się co do SP. Ale jeśli to prawda to będzie gites:)
Druid Tomas Druid Lev:20 (rośnie) Mlev 35:( (rośnie) |
... no bo soulpointy nie będą uciążliwe , pewnie nawet dalej będą stały uhmaki , tyle że na lvl 20 :P , więc będzie 2 x loot z desert questa ...
... a jak będzie z tymi którzy mają h-lvl magiem ?? zaczną od 0 sp ?? bo jak tak , to będzie ciężki początek ... |
Cytuj:
Co do logowania tutorów na test server to lista przyjętych zapisała się około tydzień przed powstaniem testa. |
mogliby udostepnic dla facc'ów Edron B)
byloby ciekawie :D nadal mnie martwi co bedzie z tym fishingiem :confused: |
;p
Dla wszystkich ktorzy martwia sie "potopem" na kopalnie nie lekajcie sie. otoz czytalem ze wystarczy"pare miut expowania aby zdobyc soul pointsy potrzebne na zrobienie 2 backpackow runek" dlatego knighci na no pvp nie martwcie sie!xD Na update spogladam z pewnymi obawami ale bedzie coraz mniej chiterow a to jest mile pozatym cheaterstwo sie nie zmiejszy poniewaz ktos sobe naladuje full soul points ustawi tbi na nocke i juz chodz luring lowienie etc. zostana powstrzymane i to mnie cieszy :)
|
Cytuj:
|
Miejmy nadzieje, oby ten ciekaiwe zapowiadajacy sie up, byl jak najszybciej i posiadal jak najmniej bledow.
|
mam nowinke bedzie około 31 potworów i około 22 NPC mam tez strone z cenami i opisem nowych potworków :) pytania na PW
|
Trzeba będzie zedytować trochę artykułów, bo sposoby zmienią się ;)
|
CIP'y są genialne - soul points'y spowodują najazd Druidów na Fibulę, kopalnie w kazo i darashię = każdy będzie miał wszystkie UH'y ze sobą = lag i taki 11 lv drucik leży martwy, choćby i od paru rotów. Co to oznacza dla mnie ? FREE UH'S
8o Mam nadzieję, że ceny Runów w sklepach będą DUUUUŻE, bo już zachomikowałem trochę UH na sell :) |
heh
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:45. |