![]() |
speary znikają, ale wy niedoczytani nie wiecie ze throwing knify i throwng stary teraz zachowują się jak spiry.
a one są lżejsze o wiele |
Gdyby do Tibi dołączyli zasady jak w Knight Online. Loot jest tylko dla playera, który dostanie od potwora/playera expa. Eh...pomarzyć.i
|
A co wy spac nie mozecie :P
|
Cytuj:
|
Cytuj:
wiec po co bloker skoro nie ma dostepu do loota? :baby: |
@Kutanga: Nie bój się. Po Twoim odejściu świat Tibii się nie zawali.
|
Nie powronoj knight online do tibi ;)
|
Blah. Update ?
No cóż. Od jutra koniec ze zwykłym łowieniem ryb, czas wziąść się za zbieranie spearów i expienie druidem ;) A zaraz, zaraz..po kolei. Może najpierw wrócę do gry :P |
Cytuj:
|
uehah
Cytuj:
zawali sie i to ostro :P joke ale patrz zebys sie nie zdiwil :P zalezy jaki serw walisz hehe |
Cytuj:
Cytuj:
moze sie czasem 2 razy zastanow zanim cos powiesz... i mi to wydaje sie bezsensowne - bloker blokuje, ale nie ma pierwszy wgladu do loota czyli nie moze ciac :evul: za to moze go przyciac shooter bez skrupulow :P a w KO nie gralem ale przeciez wytlumaczyles jak tam jest to skonstruowane wiec na podstawie tego wysnulem wnioski... |
prosze dzieci o nieczytanie tego posta xD
ja wiaze sie z takim problemem ze gram w tibie od dlugiego czasu i nie widzialem takiego ***owego upd w ni ***a ****a nigdzie..............a ****a jego mac a janek tu jest do ***a ****a co za ***ane cipy ****a sie bawio w ***a i ****e czy co do ***a no ja ***ie i teraz ****a jest zaje****a***owo jasne ?? a ****a jego mac sorki ale sie w****ilem na nich ****a X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X(
|
@Kutanga
Ale jesteś w****iony...O.o |
prawde mowiac to mu sie nie dziwie... tez w sumie mam chec tak napisac... ;)
|
Cytuj:
heheh nie przezywaj tak i tak juz nic ie zrobisz :) |
Nie rozumiem nawet co on napisał. Musze napisać słownik kulturalny.
|
słownik??? lepije automatycznego tłumacza:P:P:P:P:P
|
szczerze mówiąc ja się troche boje tego update :o
|
spokojnie co bendzie to bendzie a jak nawet bendzie lipa to i tak skoncze grac jak mi siem pacc skonczy
|
A to niby czemu sie bać? Ja także jestem w****iony bo miałem plany na afkowanie. A teraz nie nazwałbym "letnim" Udpatem. Zimno jak cholera nie mówiąc że wakacje sie powoli kończą.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:02. |