![]() |
Omg
1. sciagasz tibie
2. 2 wchodzisz na tibia.com klikasz signup czy co tam 3. robisz konto, postac 4. wchodzisz w tibie wpisujesz numer podany na stronie i haslo podane na skrzynce pocztowej :| @edit Zamieszczam tu loot którego nie wypisaliście :) więc z każdego dworca lootuje sie tribal mask z fleshhuntera lootujemy hunting spear i ripper lance z venomsnipera bast skirt ( jest napisane ) z voodoo mastera voodoo dool i strange symbol z lizarda sentinela sentinel shield z assasina horseman helmet i leopard armor i small diamond z kongry plate armor z tarantuli wątpie, że wypada p armor ( nie widziałem, ale może i to prawda ) z lizarda snakecharmera charmer's tiara "podejżewam" że z elder beha beholder helmet ale nie wiem :P słyszałem ze z orshabaala demon legsy :| "chyba" z rahemosa twin axe |
Nie wiem czy to było już wcześniej w tym temacie ale powiem o kilku błędach w potworkach i ich loocie:
Centipede - wypada z niej sword Smuggler - wypada combat knife Assassin - 0-40 gp Jeżeli to już było to przepraszam ;) |
Z assasina wypada small diamond
|
Bandit i Smuggler oprócz Dark Catedral są jeszcze w Outlaw Camp.
Ostatnio z Tarantuli wypadła mi Plate Shield. B) |
Z Rota Wypadlo Mi 39 Gp!
To Nie Sciema! |
z terror birda, po 6 dniach hunta wypadlo(a) mi feather headdress. Po tym samym czasie wypadly mi crocodile boots z krokodyla, ale wiadomo, ze zabilem ich wiecej.
|
Z Lizard Snakecharmer wypadła mi dzisiaj red spell wand.
Jako świadek był też Moro Drake ;) oczywiście będzie to 'rare' |
Warlord Sword ma nowy wygląd ...
|
z centipede wypada sword ;o
|
Two handed sword z elder beho.
|
Plate Amor
;) Ja Bym Chcial Dodac Ze Z Kongry Wypada Jeszcze Plate Armor ;)
|
Z tarantuli 38gp.
A no i może dodajcie, że z tarantuli t ring wypada rzadko, bo ludzie sobie robią nadzieje, a tu lipa ;) |
Da sie conviceowac dark monka
|
Hydra :)
Witam!
Chciałbym tylko podkreślić, że poza BoHami, Knight Armorem RH itp... wypada również Stone Skin Amulet ;) No wiec... To tyle co bym chciał dodać :) See You in Tibia! :] |
Moim zdaniem Tibia po up zmieniła się na lebsze.
Stała się trudniejsza czyli lebsza. A pozatym że zmieniła się na lebsze to nic nie powiem :D:D:D |
Z Lizarda Snakecharmera wypada ~0-37 gp, yellow gem ( zlootowalem pare), golden wand i red wand.
|
Jeśli się nie mylę albo to już było (troche sie tego nazbierało a nie chce mi sie przeglądać wszsytkiego ;)) To motylek wydaje dźwięk w stylu: "FLOP! FLOP!"
|
Nie wiem czy było ale nowy potwór:
Serpent Spawn. |
Z Orshabala Wypada Thunder Hammer!
Podaje Link filmiku http://dl12.rapidshare.de/files/7218...al_elysia2.rec OGLĄDAĆ W TIBIACAM Poprostu Zatkało Czemu ja to nie mam ;( |
nie wiem czy już ktoś pisał ale z niedźwiedzi wypadają robaki mi 1 wypadł
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:58. |