![]() |
Cytuj:
|
Ja zamawiam Edron's Dragon Lair. Wspomógłbym cie runami ale nie gram na Harmoni. Ale jak bys mugl to nakręć plx
|
Edron dragon lair to duzy wydatek lepiej tombsy za teleportem :D (wydatek dwa razy taki xD)
|
No niestety drastycznie zmniejszyłą się ilość zamieszczanych filmików do jakiegoś jednego dziennie. Skończyły się zapasy run, coraz ciężej zebrać ekipe.. no i dlatego niema tylu nowych filmów. Z tombami za teleportem może być ciężko... z wiadomych względów. Narazie postaram sie skończyć tereny na które nie potrzeba wielu run.. Ale przeglądam cały czas temat, i postaram się np. w końcu zrealizować Edron Drag lair, jak tylko będe miał wystarczające środki w runach i ludziach :)
|
Jezeli sa jeszcze wone miejsca na harmoni to zakladamy tam makerow zeby mozna bylo wspomuc cichego w jego eksporacji
|
ej, Cichy, ale w Mount Sternum zabrakło tego, co chciałem najbardziej sie dowiedzieć-> Ile i jakie są Elfy na polanie tuż za Mount sternum... przegapiłeś też część góry ;P
|
Cytuj:
A co do run.. no to właściwie teraz to polega na tym, ze cały dzień siedze i robie runy, aby pojść na exploring (za 2k HMM to ja kupowac nie będe, wole już sam robić :P ). Ale niechce żadnych free datków, czy darmowych run (już miałem taką propozycje, ale odmawiam), choć kilku stałych sprzedawców tanich run by się przydało na Harmoni ;) No, ale mimo kłopotów i tak filmy się pojawiają, tylko w mniejszej częstotliwości. |
Noom nieźle... ;P Trza syskie obejżeć ;P Ocena: 9,5/10 xD
|
9,5 na 10 możliwych?!?!?! raczej 15 / 10 xD A film z ancient temple fajowy, co w następnej kolejności???
EDIT : proponuję także zwiedzanie miast i najbliższych okolic bo np. wielu tibijczyków nie wie gdzie znajduje się dany npc i (niestety) nie potrafią czytać mapy :/ (ja niewiele rozumiem z tej na tibia.pl wiem że to żalosne :D) A pozatym to możnaby pokazać np podziemia pod ab bo nie raz widizalem jak jakiś newbie sie tam gubi albo nagle wpada na ghoula a z drugiej strony mu jakis 4 poisoon spidery i zanim je zabije to mu ghoul polowe życia zabierze (żalosne to byl mój kumpel :D z kim ja się zadje ?????) Albo niektórzy nie wiedzą jak się dostać do slima pod carlin itd itp. |
TIQUANA TIQUANA TIQUANA TIQUANA TIQUANA TIQUANA TIQUANA TIQUANA TIQUANA TIQUANA TIQUANA TIQUANA TIQUANA TIQUANA TIQUANA TIQUANA
A tak pozatym to gz pomyslu :cup: |
@TOPIC : a sry nie zauwazylem tego fimiku :P poh jest... w takim razie wszystko jest zajefajnie , ladnie zrobione filmiki dosc dokladne obadywanie mapki :D tylko te orc fortress nie calkiem obadane :|
@DOWN : po 1 mintwalin nosi duzo nazw -.- po 2 to nie "smoła" tylko ropa "You see an oil." , ale jak napisał black water to każdy i tak wie o co chodzi @HuBo : po co więcej takich tematów skoro mamy cichego :D |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Cichy zajefajne filmiki:)
Obejzalem wszystkie Filmiki Cichego ale zkonczylem z Tibia i nie wiem czy wrucic 8o bo odkrylem juz tyle terenu dzieki twoim Filmom
Gz Filmow |
omg bardzo fajne filmiki gratz lvlu :)
|
Cytuj:
Orc Fortress, Mintwalin, "Black water" (tu dał cudzysłów oznaczający przenośnię...) ... ale prościej ja będziesz dawał polskie odpowiedniki xD EDIT: gratuluję filmów są świetne...tylko pamiętaj....jak polujesz na coś lepszego z kimś to pokazuj loot...lubię sobię popatrzeć jaki loot zdobywasz, ale najczęściej blocker nie pokazuje =\ |
Cytuj:
No, akurat z Mintwallin masz racje. Ale jakos zawsze pisałem z bledem (już poprawiłem). A do pozostałych to uwazam to za czepianie, gdyz nazwa pliku w OF ma Ulderek. Tak samo z nazwą grobowca. Akurat gdzies tam uslyszalem taka nazwe, i mi sie spodobala, dlatego jej używam. EDIT: A, i to jest zwiedzanie, a nie hunt, ale jak wypada coś fajnego to bloker pokazuje... niestety - nie wypada :( |
To ja powiem tylko; CICHY MAC JEST WIELKI!xP Wiecej takich filmow xD gl przy kreceniu;d
|
Ja mam taką propozycję, zamiast wrzucać filmy na ten gówniany rapidshare dawaj je na tibicams.com - nie trzeba czekać, nie ma godzinnych limitów...
|
Super filmy CICHY MAC JEST WIELKI xD xD xD B)
|
A ja się znowu ptam bo moj post zostal na poprzedniej stronie (:D) co będzie w następnej kolejności??? Bo ja bym chcial zobaczyc bagna venore awsze je lubilem ale coś za duzo tam witchow i chcialbym wiedziec gdzie som ich respy :confused:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:06. |