![]() |
Link jest zły bo nazwa nie jest pełna. Te ... pojawiają się gdy nazwa jest za długa. Filmik działa i osobiście już policzyłem statsy Evila i nawet umieściłem na forum.
EDIT: >>LINK DO EVILA NA 100% DZIAŁAJĄCY<< @emilok: nie chiało mi się pisać. |
No to tutaj macie bezposrednio link do filmu
http://rapidshare.de/files/4160013/...erboss.rec.html |
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
File /files/4160013/...erboss.rec.html not found. |
No i wrzuciłem nowy filmik z Evil Eye widze że ktoś mnie uprzedził ale mój link działa :) miłego oglądania
Edit: The Evil Eye wymiata :) jak narazie najlepszy boss jak dla mnie ^^ |
Cytuj:
|
The Old Widow - Giant Spider(melee's for like 400-500)
General Murius - Minotaur Guard The Evil Eye - Elder Beholder(summons demon skeletons) Demodras - Dragon lord(summons dragons) The Horned Fox - Minotaur Guard Dharalion - Elf Arcanist Grorlam - Stone Golem Necropharus - Necromancer Fernfang - Monk(summons war wolfs) powiedzialem ile wiedzialem a teraz ide expic :P |
Bossy
:cyclops: Jak macie SSy z bossam to dajcie plz
|
the evil eye rox ;] ciekawy jestem kiedy ktoś pokaże orshabaala (czy jak to sie tam pisze )
|
Cytuj:
|
Jestem ciekaw kiedy wyjdzie filmik z demon bossem :>
o ile wyjdzie :> anyway gratz Widek za Evil |
|
@up omg to zdjęcie z Test Servera... na wcześniejszych stronach jest zamieszczony photobucet z wiekszą iloscią zdjęc z Orshabaala ^^
|
Cytuj:
|
fajne filmiki
hehe fajne filmiki ale niechcial bym z nimi wszystkimi naraz walczyc :P
|
e powie mi ktos co to za boss "Ashmunrah" bo widze że 2 najwyrzsze lv na valori od tego padły ciekawe co to
|
Cytuj:
wejdz w ten link www.tibia.pl potem w potwory zjedż na sam dół i zobaczysz go (jakbyś nie znalazł to dam wskazuwke ma niebieski "mundurek =D") |
widze ze temat przez glupie bugi spadl na 2 strone
bump do gory :D |
Boss Elfow Dharlion
http://tibicams.tibia.gamigo.de/en/movies/show/1304 |
Omg cienki ten Dharalion wali chyba jak zwykły arcanist
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:06. |