![]() |
Cytuj:
To nie było tak. sie tylko zapytalem, ale napewno sie nie zniżyłem do waszego poziomu by powiedziec prosze. Nie lubie was i tyle |
Cytuj:
Yours, MaG MaGiK II |
Tępi jesteście.
|
Gz 4 all tych pieknych ssow.
niestety zawsze przydazaja sie debile na forum. rzeba z nimi walczyc :balwanek: |
Cytuj:
Yours, MaG MaGiK II |
Gratz wszystkim itp...
A chcialem spytac o jedno, jak to dokladnie bylo, Angard i Aniazonka was okradli czy Angrard kogos tam a zonka wasz gh? |
Cytuj:
Topic: Gratzo00r |
Cytuj:
Zonka - GH Angard - "kogoś tam" |
Cytuj:
Chociaż z gildii nie jestem to czytam każdy temat w tym dziale . OMFG , to trzeba naprawde się zniżyć do poziomu Tatsuo , żeby takiego czegoś dokonać . |
Cytuj:
|
Cytuj:
PS : z tą gildią chodziło mi , że cie oskarżam . mój błąd ... Down : srry . GZ all , oprócz aniazonki . |
omg!! znowu zaczyna sie gadanie a ss nie ma nic ;/;/ X(
|
|
omG
Cytuj:
Z BL to nie tu kliknelem. I K**** sam sie podlizujesz. Nawet nie wiesz co do nich gadam. |
> GRATZ <
Ładne ss Gratz all ! B)
|
Nice SSy Gratz :]
PS: Popatrzcie wy umiecie tylko krytykować innych a spójrzcie z samokrytyką wy też nie jesteście tacy "super" jesli tak sie wyżalacie Angardowi, że ukradł tego RH to czemu swojemu koledze nie pozyczycie kasy ? :> A o kolege zaczeliście sie martwić dopiero jak mu coś zgineło...Nie szkoda wam kasy na jakies drogie domki a na kolege sie złożyć nie chcecie? Jak Mozo padł na Dragu/Dlu nie pamiętam to ja mu chciałem pomóc i mówiłem żeby zrobić jakaś składke żeby miał na AoL i Blessy bo tak by mu na domek nie starczyło i all z was przemilcezli ta kwesje w końcu powiedział, że nie chce pomocy... A u was może nie ma złodzieja?! A Pieszczochh? Okradł gildie na ponad 500k ? I to uważacie za w porzadku? Kiedyś ta gildia nie była taka wielka i było sporo fajnych ludzi...Nie chcę obrażać tych co niedawno doszli bo ich nie znam.Teraz wygląda to na to że przyjmujecie samych h-lvli żeby było ich jak najwiecej... |
Ta wy sie chwalicie, że macie takie lvle , eq etc. a na non-pvp to h*j. Ciągle można expic , trenić itd. Zagrajcie na pvp... Tam to jest hunt potem zaraz wojna i potem masz 50~ lvl i przestajesz grac :|
|
Cytuj:
Nie gram na waszym świecie ale popieram to.LOL.Tacy *******eni koledzy że koledze pomóc nie chcieli.Ale h*je. -.- |
Cytuj:
Racja Master, racja. Tylko krytykować porafią, a jak ktośim pomagł to już zapewne nie pamiętają -.- |
Takie wasze pierten tego "samo krytyka" hmm. Ale powiedz mi knighcie de'vere, czy wszystko można załatwić złodziejstwem? To trzeba mieć w głowie nieźle nasrane. Wszystko można załatwić szczerą rozmową. No ale wy nie wiecie chyba co to są środki dyplomatyczne.
@Angard Czekam aż przyjedziesz, moja twarz czeka. |
| Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:23. |