![]() |
Zawsze jao obejze ten film to przypomina mi sie ze gra w tibie nie ma sensu, mozna sie tym serio przejac, czlowiek nabija wysoki lvl a potem delete TIBIA to strata czasu -.-
|
Ten koleś jest (był) Zajefajny ;(
|
Orientujecie się jakiej mp3 użyto do podkładu?
|
Tez mnie to ciekawi jakiego podkladu muzycznego tam uzyto bo jest za***isty :D
|
@up
a nie laska poczytac poprzednie posty? juz pisali kto to wykonuje i jaki tytul utworu |
Ehh juz to kiedyś chyba było pisane że ten kawałek to Linkin Park - "In the end"
|
znacie jakiś programik którym mógłbym połączyć mp3 z avi i dodać jeszcze takst ;p ?
|
Zaje***te !!!! Wielkie GRATZ!!!! :cup:
|
Linkin Park -In the end
|
Cytuj:
btw. Linkin Park - In the end sa 3 wersje ... ta w filmie jest z plyty hybrid theory ;) |
Linkin Park- In the end -> mega muza ;] Jakby ktoś chciał link, to wsadziłam na rapid~: http://rapidshare.de/files/4945974/L...e_end.mp3.html
|
jak ogladac ten filmik wvm???
|
lol
n / c ......................
|
THE BEST
Gmy to nooby i tyle bylo im zal ze Sergio ma taka dobra poistac. Deleted za byle gowno tak jest z wieloma HIGH-LVLmi |
Czytając posty których autorzy żałują Segia mogę się założyć, że 95% z nich nie grała nigdy na Valorii, no te 5% to ci którzy lizali dupe Heretykom/PoD'om/Bound'owcom :) On na tą kasację zasłuzył w 100%. Zresztą, już daaawno powinien dostać delete za PA, no ale "destructive behaviour" tez może być :)
|
Cytuj:
zgadzam sie !! ;] on tylko haracz haracz haracz >.< |
-,-
Ej mam pytanie kogos hakneli po wejscu na link do filmiku ??? Bo ktos mi wmawia że to hak
Chyba nie ja mam i jakos all stuff nie zniknol |
Ej wiecie gdyby sergio zostal ukarany za PA to pół Arcani musialo by delete dostac.Uważam ze Sergio byl rasista za to byl ukarany szkoda mi go byl wielkim playerem.
Pozdro all:D |
Cytuj:
|
...
omg.... "gmy to nooby", "żal mi go", "dostał bana za byle gówno" ... te teksty mnie rozwalają. On jak każdy bound zasłużył na tego bana już dawno, boundy to są [ocenzurowano] PA. Dużo razy już boundy się do mnie przyczepiały za nic. Ostatnio czyli wczoraj zalmere (107 ek) podbiega do mnie i na priv: hey dude, borrow me 2k. Ja oczywiście go olałem a poniważ mi groził to go sprzezywałem i jest on już chyba trzecim boundem który chce mnie lać. Naprawdę jak ktoś gada takie teksty że on nie zasłużył na bana albo że gmy to nooby to jak już ktoś powiedział sie poprostu podlizuje boundom albo nie grał nigdy na valorii. Wogóle wkurza mnie jak widze ze 3 boundy i wszyscy żeby sie podlizać sie przebieraja w boundowe stroje i lata po depo 10~ noobków w strojach boundów. Gmy to faktycznie nooby ale z zupełnie innego powodu: powinny wreszcie ruszyć dupska i zrobić porządek na valorii
@topic filmik nice ;) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:05. |