![]() |
Ja zawsze wiem kiedy przestać :D Nigdy nie gram więcej niż 1k i jak zdobede 2x więcej przestaje... Grosz do grosza i będzie kokosza :P
|
Coś Ci średnio to wyszlo ale spoko za info:D
|
klient
czy ktos moglby mi powiedziec na jakiego ten film klienta jest?????
a jeśli można to poprosze ten film na tibie 7.41/7.5/7.55 ODPISZCIE BŁAGAM :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: |
Odkopałeś jakis stary topic i sie dziwisz ze ci nie chodzi? po co wogle takie starocie przeglądać?nie wiem na jakiego klienta to jest,a do tego stare filmiki mnie nie bawią :P
|
masz coś??
chce wiedzieć bo chce ten film obejrzeć
a po za tym ten topic jest bardzo ciekawy i zasługuje na uznanie!! @edit: po za tym nie przeglądałęm starych topiców tylko natrafiłem na to przypadkowo podczas przeglądania "Wasze poradniki" X( X( X( X( X( X( X( TiBiA ruLez :cup: :cup: :cup: :cup: |
@Prima Scorpio
Taki system, to sobie może Eternal Oblivion zrobić :D |
a ja kiedys poswiecilem 2k i mialem 10 :P ale i tak preferuje Pkowanie.
Poswiecasz 2k a masz ponad 100k jak dobrze idzie :P |
jak to odtwozyc powiedcie czym bo jestem NOOB
;( |
Niech ktoś zrobi nowy filmik i zamieści, albo chociaż da screena bo nie wiem gdzie to jest, a filmik jest pod starsza wersje :]
|
Koles Po co Odswiezasz stare tematy
naaab plax n/c |
jak juz jest to pod jaka
pod jaka to bylo tibie??
|
miałem 10 k stawiałem po 1 k i wyszedłem na 77k i jestem szczęśliwy bo wreście se kupie eq o jakim marzyłem.
Niezawsze stawiałem 1 k różnie ale max po 1 k rzeby neibyło wielkich strat @down Nie zobaczyłem ciebie i znowu zasnołem(zemdlałem ale czy to ma jakomś różnice?? |
Ta a potem sie obudziles i poszedles sie umyc
@up Idiota |
amm pytanie jak wejde w link to co dac pozniej?
|
Cytuj:
|
Żałuje że oglądnołem ten filmik, miałem 2k, z czego zrobiło się 3,5k a nastepnie 14gp :(. Puzniej chciałem sobie odbić i znowu straty... Trzeba wiedzieć kiedy skonczyć.
|
poprosiłbym o napisanie dokładnie jak obejrzeć filmik
z góry dzięki (thx) |
A mi wyskakuje blad debug HALP PLX
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:07. |