![]() |
Cytuj:
|
Cytuj:
Przypomnij sobie jak dzisiaj pucowales do mnie i bales sie wyjsc z DP Thais:) Cwanish tez tutaj duzo sie nagadales kto to ile razy nie dednie, a juz na innym forum deklarujesz ze chcesz tylko pokoju... Zalosne! |
Cytuj:
a dziwisz sie ze nie wychodzilem z dp..:) a zreszta to moj ostatni dzien na thorii... chcialem pare spraw wyrownac i chcialem miec spokuj ehh ale mi go nie daliscie juz po 6h znowu jestem hunted... :PPP ee ty kara moj retraied wynika z tego ze jutro sie szkola zaczyna mowile to od dawna |
A jednak..
Nie wiedziałem że to ty czary ;p Jak obejzałem filma po przeczytaniu listu.. To faktycznie mozna by dojsc po outficie xD :D :D Gdybym miał chwile na zastanowienie się na twoim miejscu w takiej sytuacji to:
1. "Ahham" sie na maXa.. (używam mana fluidów) 2. Włączam "Utamo Vita" 3. Daje loga te 4 sqm przed teleportem 4. Wbijam na Innego chara.. 5. Czekam aż panowie opuszczą "final room" 6. Wbijam na Main Chara zaraz po tym jak se pojdą i cała na przód do teleportu :) Proste? Nie to nie jest Proste!! Gdybym wtedy znalazł sie na twoim miejscu to za ***a bym tego nie wymyślił :p Dlatego nie poddawaj sie i Pokaż im co to znaczy PG!! Przyjdzie czas na zemste... |
Cytuj:
Ni epotrzebnie tutaj zgrywasz cwaniaka a w grze krzyczysz mi z daleka Dzien Dobry i prosisz o to zebym Cie nie huntowal :P |
Cytuj:
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAAH DO CIEBIE DZIN DOBRY O LOL wymysl cos lepszego. zreszta huntowales mnie przez 4 dni strasznie dlugo co..?? wtym czasie to ja sralem na was.. wszystkich tylko dzis chcialem miec spokuj ja sie z umowy wywiazalem odszedlem z ea i chcialem miec dzis spokuj... to byl jedyny powod z jakiego z ea odszedlem... acha i jeszcze cos ja sralem na to co ty powiesz czy bedziesz mnie huntowac czy nie, jariaz obiecal wolnosc za odejscie z ea... i to juz przed wczoraj... ja odszedlem z ea i nie musialem cie prosi o nie hutowanie mnie :) :) :) |
Cytuj:
Idziesz do I klasy podstawowki ?? ... :) |
Cytuj:
nie mow ze cos od ciebie chcialem... i nie mow ze mowilem do ciebie dzin dobry. Szczerze to cie nigdy nie lubielm :) niedawno mi burst arrow makera zabiles :( |
Cytuj:
|
Cytuj:
odbiegamy nieco od tematu nie..??? zapomnialem cie zapytac dobrze sie bawiles na bashiee quescie??? :) dobra jak nic juz ciekqawego nie napisze to ja ide spac ciao... a tak w ogole do ciebie nic nie mam (jako osoby) nienawidze poprostu twojego chara :) :) :) |
GDyby ta gra nie sprawiala mi przyjemnosci to bym w nia nie gral :) Wiec pytanie troszke bez sensu:)
Dobrze, ze to powiedziales:) Ja naszczescie jeszcze oddzielam zycie prywatne do tgo w grze:) |
Tak myśle Kara, jak mogłeś to zrobić... kumplom, Polakom.... :confused:
Dziwne...Ja sie nie mieszam to waszych spraw, ale ja bym tego nie zrobil... B) @ topic Wiem ze nam jest łatwo mowic cobysmy zrobili, na twoim miejscu Wolfram, siedziemy se wygodnie na krzeselkach w domq i wymyslamy...Mysle ze ja bym oddał eq i itemy Jakurze (chyba) :D Pozdro, 3maj sie ;) |
zaczynam watpic w ludzi, szczegolnie ze gram na thorii ;d
|
Cytuj:
Cytuj:
|
cwanish on ma racje protectoruj se ich dalej to nie raz padniesz >.<
ani oni sie nie potrafia bronic ani ty ich to po co ich bronisz? jeszcze cale venore lowlvl ma protected by cwanish i do wszystkich fikaja. I masz reason dlaczego cie zabili bo mieli juz dosyc tej calej protekcji venore >.< i hmmmakerow z innych miast >.< wiek tu nie gra roli wystarczy troche pomyslec i umiec pisac zeby skomentowac ten caly szajs ktory ty tam zrobiles, wiec juz nie mow ze zgineles bez powodu... |
Cytuj:
|
Cytuj:
Sikews jest chciwy i chcial gs'a cwana... a jesli powodem jest to ze cwan protektowal low leveli to dlaczego nie zalatwili tego po ludzku...??? |
Cytuj:
|
Taka gra.Gdybym stracil tez bym sie w****ił ale to TYLKO gra,nic więcej.
Zresztą daliscie się zabić jak dzieci,szczególnie Cwanish bo MÓGŁBY się uhnąc a o ile dobrze pamietam z filmiku walnął exure gran.Ja jestem po stronie zabójców. |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:18. |