Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Filmy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=30)
-   -   1st team banshee quest thoria =|| warto obejrzec (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=48305)

Gold'Ciaper 01-09-2005 00:14

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez pivope
Wiek: 14 <- to wszytko wyjasnia widac ze nieumiesz czytac a tak wogule to nieudzialj sie lamusie jak niewiesz oco poszlo nieposzlo o nic takiego jak jakas protekcja niewiesz to sie nieodzywaj i przczytaj jeszcze raz co tam napiaslem :) jush po wszytskim mozecie sie rozejsc niewiem po co lataja teraz wasze komenty -.-''

OMg nie mowie ze o to poszlo tylko mowie co robisz złego na thori.

Karajakataka 01-09-2005 00:47

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez lookie
tak na koniec mojej przygody z thoria:
zalatwcie Gorthard'a, Karajakatake i Jariaza( bo go tez nie lubie...) jak beda wracac z hunta albo z jakiegos questa fri itanz + kupa smiechu... :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)

Lookie widze, ze jestes bardzo odwazny tutaj na forum... Szczegolnie po retired:)
Przypomnij sobie jak dzisiaj pucowales do mnie i bales sie wyjsc z DP Thais:)
Cwanish tez tutaj duzo sie nagadales kto to ile razy nie dednie, a juz na innym forum deklarujesz ze chcesz tylko pokoju...
Zalosne!

lookie 01-09-2005 00:52

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Karajakataka
Lookie widze, ze jestes bardzo odwazny tutaj na forum... Szczegolnie po retired:)
Przypomnij sobie jak dzisiaj pucowales do mnie i bales sie wyjsc z DP Thais:)
Cwanish tez tutaj duzo sie nagadales kto to ile razy nie dednie, a juz na innym forum deklarujesz ze chcesz tylko pokoju...
Zalosne!

a dziwisz sie ze nie wychodzilem z dp..:)
a zreszta to moj ostatni dzien na thorii...
chcialem pare spraw wyrownac i chcialem miec spokuj ehh ale mi go nie daliscie juz po 6h znowu jestem hunted... :PPP

ee ty kara moj retraied wynika z tego ze jutro sie szkola zaczyna mowile to od dawna

Xoltor 01-09-2005 00:56

A jednak..

Nie wiedziałem że to ty czary ;p Jak obejzałem filma po przeczytaniu listu.. To faktycznie mozna by dojsc po outficie xD :D :D Gdybym miał chwile na zastanowienie się na twoim miejscu w takiej sytuacji to:

1. "Ahham" sie na maXa.. (używam mana fluidów)
2. Włączam "Utamo Vita"
3. Daje loga te 4 sqm przed teleportem
4. Wbijam na Innego chara..
5. Czekam aż panowie opuszczą "final room"
6. Wbijam na Main Chara zaraz po tym jak se pojdą i cała na przód do teleportu :)

Proste?

Nie to nie jest Proste!! Gdybym wtedy znalazł sie na twoim miejscu to za ***a bym tego nie wymyślił :p Dlatego nie poddawaj sie i Pokaż im co to znaczy PG!!

Przyjdzie czas na zemste...

Karajakataka 01-09-2005 01:00

Cytuj:

a dziwisz sie ze nie wychodzilem z dp..:)
a zreszta to moj ostatni dzien na thorii...
chcialem pare spraw wyrownac i chcialem miec spokuj ehh ale mi go nie daliscie juz po 6h znowu jestem hunted... :PPP

ee ty kara moj retraied wynika z tego ze jutro sie szkola zaczyna mowile to od dawna

Nie interesuje mnie Twoj retired ...
Ni epotrzebnie tutaj zgrywasz cwaniaka a w grze krzyczysz mi z daleka Dzien Dobry i prosisz o to zebym Cie nie huntowal :P

lookie 01-09-2005 01:10

Cytuj:

Nie interesuje mnie Twoj retired ...
Ni epotrzebnie tutaj zgrywasz cwaniaka a w grze krzyczysz mi z daleka Dzien Dobry i prosisz o to zebym Cie nie huntowal :P

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAAH
DO CIEBIE DZIN DOBRY
O LOL
wymysl cos lepszego. zreszta huntowales mnie przez 4 dni
strasznie dlugo co..?? wtym czasie to ja sralem na was.. wszystkich
tylko dzis chcialem miec spokuj
ja sie z umowy wywiazalem odszedlem z ea i chcialem miec dzis spokuj...
to byl jedyny powod z jakiego z ea odszedlem...
acha
i jeszcze cos
ja sralem na to co ty powiesz czy bedziesz mnie huntowac czy nie, jariaz obiecal wolnosc za odejscie z ea... i to juz przed wczoraj...
ja odszedlem z ea i nie musialem cie prosi o nie hutowanie mnie
:) :) :)

Karajakataka 01-09-2005 01:19

Cytuj:

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAAH
DO CIEBIE DZIN DOBRY
O LOL
wymysl cos lepszego. zreszta huntowales mnie przez 4 dni
strasznie dlugo co..?? wtym czasie to ja sralem na was.. wszystkich
tylko dzis chcialem miec spokuj
ja sie z umowy wywiazalem odszedlem z ea i chcialem miec dzis spokuj...
to byl jedyny powod z jakiego z ea odszedlem...
acha
i jeszcze cos
ja sralem na to co ty powiesz czy bedziesz mnie huntowac czy nie, jariaz obiecal wolnosc za odejscie z ea... i to juz przed wczoraj...
ja odszedlem z ea i nie musialem cie prosi o nie hutowanie mnie
:) :) :)

To po co pucowales dzisiaj ??
Idziesz do I klasy podstawowki ?? ... :)

lookie 01-09-2005 01:22

Cytuj:

To po co pucowales dzisiaj ??
Idziesz do I klasy podstawowki ?? ... :)

co dla ciebie oznacza "pucowałes" bo moze sie nie rozumiemy
nie mow ze cos od ciebie chcialem... i nie mow ze mowilem do ciebie dzin dobry. Szczerze to cie nigdy nie lubielm
:)
niedawno mi burst arrow makera zabiles :(

Karajakataka 01-09-2005 01:27

Cytuj:

co dla ciebie oznacza "pucowałes" bo moze sie nie rozumiemy
nie mow ze cos od ciebie chcialem... i nie mow ze mowilem do ciebie dzin dobry. Szczerze to cie nigdy nie lubielm
:)
niedawno mi burst arrow makera zabiles :(

Bo nie powiedzial "Dzien Dobry" :)

lookie 01-09-2005 01:31

Cytuj:

Bo nie powiedzial "Dzien Dobry" :)

hahaha ale sie usmialem
odbiegamy nieco od tematu nie..???
zapomnialem cie zapytac dobrze sie bawiles na bashiee quescie??? :)
dobra jak nic juz ciekqawego nie napisze to ja ide spac ciao...
a tak w ogole do ciebie nic nie mam (jako osoby) nienawidze poprostu twojego chara :) :) :)

Karajakataka 01-09-2005 02:50

GDyby ta gra nie sprawiala mi przyjemnosci to bym w nia nie gral :) Wiec pytanie troszke bez sensu:)
Dobrze, ze to powiedziales:) Ja naszczescie jeszcze oddzielam zycie prywatne do tgo w grze:)

Osta'ach 01-09-2005 09:09

Tak myśle Kara, jak mogłeś to zrobić... kumplom, Polakom.... :confused:
Dziwne...Ja sie nie mieszam to waszych spraw, ale ja bym tego nie zrobil... B)
@ topic Wiem ze nam jest łatwo mowic cobysmy zrobili, na twoim miejscu Wolfram, siedziemy se wygodnie na krzeselkach w domq i wymyslamy...Mysle ze ja bym oddał eq i itemy Jakurze (chyba) :D Pozdro, 3maj sie ;)

Moziek z Doliny Roztoczy 01-09-2005 12:39

zaczynam watpic w ludzi, szczegolnie ze gram na thorii ;d

^Awolver^ 01-09-2005 13:10

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez pivope
Wiek: 14 <- to wszytko wyjasnia widac ze nieumiesz czytac a tak wogule to nieudzialj sie lamusie jak niewiesz oco poszlo nieposzlo o nic takiego jak jakas protekcja niewiesz to sie nieodzywaj i przczytaj jeszcze raz co tam napiaslem :) jush po wszytskim mozecie sie rozejsc niewiem po co lataja teraz wasze komenty -.-''

oH Cwanish alez ten wiek ma wiele do zanczenia prawda? oświeć nas ile ty masz lat.... (pouczał 15-latek 14-latka)

Cytuj:

Bronie ??
(...)
Moze jak zdasz do gimnazjum to bedziesz mial przedmiot: "Wychowanie do zycia w rodzinie", tam zapytaj sie nauczycielki co znaczy slowo "Ciota"!
Pozdro!

wychowanie do zycia w rodzinie jest tez w podstawowce jako przedmiot dodatkowy ;) mam mlodsha siostre to wiem ^^

Majok 01-09-2005 13:42

cwanish on ma racje protectoruj se ich dalej to nie raz padniesz >.<
ani oni sie nie potrafia bronic ani ty ich to po co ich bronisz? jeszcze cale venore lowlvl ma protected by cwanish i do wszystkich fikaja. I masz reason dlaczego cie zabili bo mieli juz dosyc tej calej protekcji venore >.< i hmmmakerow z innych miast >.< wiek tu nie gra roli wystarczy troche pomyslec i umiec pisac zeby skomentowac ten caly szajs ktory ty tam zrobiles, wiec juz nie mow ze zgineles bez powodu...

Arathorn 01-09-2005 15:04

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Johny De
Ale chciałbym dodać ze na serwerze Isara Bapupa(129Ms wtedy) Zabił CAAŁY Banshee Quest team.(13osób chyba-wszyscy weszli w party i był tylko XXxxXXX left te party)

To też było chamskie, ale nie aż tak bo bapupa zabił team PRZED final roomem, czyli nie stracili nagród...

lookie 01-09-2005 16:14

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Majok
cwanish on ma racje protectoruj se ich dalej to nie raz padniesz >.<
ani oni sie nie potrafia bronic ani ty ich to po co ich bronisz? jeszcze cale venore lowlvl ma protected by cwanish i do wszystkich fikaja. I masz reason dlaczego cie zabili bo mieli juz dosyc tej calej protekcji venore >.< i hmmmakerow z innych miast >.< wiek tu nie gra roli wystarczy troche pomyslec i umiec pisac zeby skomentowac ten caly szajs ktory ty tam zrobiles, wiec juz nie mow ze zgineles bez powodu...

Ty chyba nie znasz prawdziwego powodu deda cwanisha...
Sikews jest chciwy i chcial gs'a cwana...
a jesli powodem jest to ze cwan protektowal low leveli to dlaczego nie zalatwili tego po ludzku...???

lookie 01-09-2005 16:42

Cytuj:

GDyby ta gra nie sprawiala mi przyjemnosci to bym w nia nie gral :) Wiec pytanie troszke bez sensu:)
Dobrze, ze to powiedziales:) Ja naszczescie jeszcze oddzielam zycie prywatne do tgo w grze:)

kara~czemu dobrze zrobilem ze to powiedzialem?? :P :P :P :P

-Res- 01-09-2005 16:51

Taka gra.Gdybym stracil tez bym sie w****ił ale to TYLKO gra,nic więcej.
Zresztą daliscie się zabić jak dzieci,szczególnie Cwanish bo MÓGŁBY się uhnąc a o ile dobrze pamietam z filmiku walnął exure gran.Ja jestem po stronie zabójców.

Midarth 01-09-2005 20:05

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez -Res-
Taka gra.Gdybym stracil tez bym sie w****ił ale to TYLKO gra,nic więcej.
Zresztą daliscie się zabić jak dzieci,szczególnie Cwanish bo MÓGŁBY się uhnąc a o ile dobrze pamietam z filmiku walnął exure gran.Ja jestem po stronie zabójców.

Hmm... Oglądałeś UWAŻNIE film? Cwanish dostał sd od Sikews'a i wpisał exure gran, żeby hp odnowić i nagle dostał UE od Gorth~ i dobiły go 2 sdki... Tiaa jak dzieci.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:18.