![]() |
ups
ej ludzie to dzisiaj sie do budy mialo isc
a tak powaznie szkoda tych 10 h na dobe w tibia |
ta komercja na temat kupna premium account w kazdym poscie robi sie powoli nudna...
a co do konca wakacji no coz - kolej rzeczy |
Litości ,niemam siły żeby znowu sterczeć nad opasłymi tomiskami :( I znowu będe mósiał przełożyć Tibie na noc ;(
|
super! szkoła!
w końcu nie będzie n00bstwa i innych debili! mniej zajętych expowisk! TAK dla SZKOŁY!! |
X( szkoła to największa wiocha na świecie a tym bardziej że będe miał wychowawczynie --->polonistke<--- fuuuuuuuuuu
ps. chyba tylko skończe gimnazjum bo liceum jest i tak nieobowiązkowe :P |
...
ja Wam dam kici kici! Ktoś rzucał jajkiem, jak dobrze, że we mnie nie trafil! W ogóle nowa szkoła czyli gimnazjum jest do pupy... szkoda gadać, jeszcze wyjdzie, że będę musiała siedzieć z chłopakiem w jednej ławce... porażka... ;(
|
3 gimn, zdaloby sie ze 160 pkt na koniec !! ale coz po szkole o 15, 3 h na tibie nauka na polko zapalic, wypic <lol> i do domku spac,
Szkołe przezyje ale denerwuje mnie ta monotomia, codziennie, co tydzien, co miesiac prawie to samo :/ 3majmy sie !! |
;( hyhy prawda przez cały czas to samo jakby nie mogli zrobić tak żebyśmu mieali własną sekretarkę która by nam wszysko zapisywała itd. a my byśmy mogli se nogi na stole trzymać z laptotem na kolanach i pykać w tibie to byłby luksus :p
PS. A co do "kici kici" na początku roku jakaś klasa cała była pofafluniona mazakami jak by myśleli że coś ich ominie, hyhy a jak by się stawiali to umyją se włosy w kiblu :Da |
P I E R D O L E wy ****a ludzie tylko Tibia zyjecie ... ?
|
szkoda że wakacje już sie skończyły nie o to chodzi że ma sie wiencej czasu na tibie^^ ale wogule w wakacje można wszystko a teraz mało czasu lekcje itp;/
|
Hyhyhy
Ach moje wy biedaczki musieliście dzisiaj do szkoly iść? ;)
A ja sobie dzisiaj do 12 spałem i w tibie caly dzien gralem 8o (rym wyszedł) Kocham prywatne szkoły w których rok szkolny zaczyna sie od poniedziałku i zarazem nienawidze że zawsze z grubej rury idzie ,nic tylko brać ksiażki i zeszyty i patrzeć czy bede musiał tam siedzieć do 5 czy do 6 PM. :evul: :evul: X( X( a wy będziecie mieć ze 2 tygodnie luuuzu zanim coś sie zacznie dziać. ale boje sie iść :baby: dużo angielskiego już zapomnialem a to przecież anglojęzyczne liceum!!!! :( I jak pomyśle że znowu będe musial do szkoły 2 kilometry na rowerze zap**** to sie potne ;( .No cóż Tour de France czeka :cup: :cup: (Gdyby jeszcze za to dawali pacca na dwa miechy :D ) Jeszcze jak patrze na moją siore która ma jaszcze miesiąc wakacji X( X( No cóż trzaa będzie tibie odłożyc na jakis czas... Ale to od poniedzialku a narazie :evul: B) :] |
Cytuj:
|
ttaaaaa wszyscy skie bardzo ciesza :P
A PACC to bardzo umili nam rok szkolny szczególnie jak bedziemy w szkole i nie bedziemy mogli grac wiec zachecamy do kupna :P hah a ja juz niestey musze patrzeć na te zakazane mordy nauczycieli :/ ehh no ale neima to jak ich gnębić :] |
Cytuj:
|
"(kici...kici)" musze przyznac ze mnie ten tekst zdeczka zirytowal....1 liceum:D
Zirytowalo mnie takze to ze w kazdym nowym poscie w newsach wciskacie PACC ludziom. Troche to przypomina ludzi co ci ulotki silą wciskaja na miescie. A no i irytuje mnie to ze jutro do szkoly trzeba isc.....:P |
powiem jedno: Nie dobijaj mnie...
|
Cytuj:
|
Uhhh... ^ klasa. Nawet fajnie. Fajny materiał i czwarty wchowca naszej klasy i nowa polonistka. I jeszcze gimnazjum otworzyli w szkole to uuu... dużo ósób. Razem z 80 uczniów. (społeczna). Tibia i tak bedzie mi towarzyszy bo 5/5 chlopców (razem osób w klasie 9) gra w Tibie. I skończą się te pytania od ludzi w stylu : Idziesz do której gimnazjum? Jestem najwyższy w szkole. To mnie cieszy bo wyższy od gimnazjalistów. A o czas sie nie martwie bo chociaż późno lekcje sie beda konczyc to zadanie i nauka zajmuje maks 2 godz. Musze utrzymać tytuł najlepszego w klasie i zdobyć miano najlepszego w szkole!
|
Eh, mialem nie pisac, ale.. ZALOSNE! 'Koniec wakacji, nie bede juz mogl siedziec 40h/dobe [wliczamy oczywiscie makro =P] online!!!!!!!!!!11111111oneonedromaderone. P...yc szkole, szkola sux!!!111oneone'
A ja sie CHOLERNIE ciesze, ze zaczal sie rok szkolny. Ciesze sie tak, jak chyba nigdy wczesniej.. i to nie dlatego, ze na forum bede widzial mniej idiotycznych postow (chociaz z tego pewnie troszke tez).. po prostu - 'gra jest warta swieczki'.. c'est la vie. A, jakby ktos mial jeszcze watpliwosci co do mojego 'poziomu' nauki - II klasa jednego z najlepszych (=P) liceow w wojewodztwie. |
Eghr.... (...)
Przez szkole moge pozegnac sie z PC ;P Przynajmniej do pierwszej dluzszej przerwy. Tibie odwiedze jakos w styczniu :P. No ale niezapominajmy ze sa jeszcze na tym swiecie priorytety (niestety) 8o |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:17. |