![]() |
Zaaaa******bisty filmik , ludziska ściągać !!! Btw. Są sposoby na ominięcie limitów w Rapidshare... :P
|
Albo ja jestem głupi , albo już widze ten post na forum z 5 raz , czyż jest to nie prawdą co ja mówię?
|
...
No aż się łezka w oku zakęc ;) B) iła... a może mi ktoś podać tytół utworu z filmiku? Z góry thx.
|
Ślepota ludzka nie zna granic... TYTUŁ?! MAsz napisany na końcu filmu :)
|
super film POLECAM ! :)
|
TAkiego filmu jeszcze nie widziałem :D Warto naprawde warto zobaczyć ;) ale troche szkoda gościa jednak to 155 ;/ troche trzeba bić ...
|
Piękny filmik Asz mi się płakać chciało :baby:
Wielkie szacunek dla tego Pana |
Wy****ty filmik.Hail Pythera!Hail Coronels!Hail....Etelek! :)
|
Cytuj:
YELLOWCARD - ONLY ONCE ! OGLADAJCIE KURDE DO KONCA !! |
Za***isty filmik! Takich brakuje!
|
super film
Co tu duzo mowic film jest po prostu SUPER EKSTRA WSPANIALY GENIALNY!!!! 8o 8o 8o 8o 8o
|
Świetny film,świetnie zgrana muzyka.....polecam. :cup:
|
No filmik już widziałem dawno temu. Moim zdaniem bardzo dobry, zwłaszcza podobają mi się advence :P.
PS. Wątpie, aby ktoś wiedział cokolwiek o Pytherze i co się na niej dzieje. Wojna Madery z Gleusami. Założyciel tego tematu (Etelek Gleus, rl friend mojego protectora :P) dostał hunta(jak i cała rodzina Gleusów. Pozdrawiam! |
Z opisow widze ze filmik fajny tylko na rapidzie jest przekroczony limit wiec prosze o rechosta :)
|
uwielbiam debili nieczytajacych posty :] nie widzicie ze nazwa utworu byla podana ze 100 razy?! to ze oddal haker itemy tez bylo napisane!!
topic:swietny film :] dla mnie najfajniejsze byly adv ps: nie piszcie poco odswiezalem temat z przed tam miesiaca czy ilus tam poprostu sciagnijcie :] |
Tak, Tak naprawde warto. Świetne brzmienie dużo akcji i te advence z 1-2 i 7-8 wypas. A odnośnie hackera to naprawde jakiś głupi koleś z mega ambicjami. "Chciałem cię zobaczyć na dnie" OMG Coronel dna niigdy nie osiągnoł. Wręcz przeciwnie pokazał że potrafi zrobić coś THE BEST tak jak ten filmik. NICE :)
|
produkcja porządna ... szkoda ze ma innego ownera teraz :confused:
raz juz zdazyl pasc , zobaczymy co go jeszcze czeka |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:20. |