Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Niusy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=12)
-   -   Podziel się swoim szczęściem (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=50103)

Raul 15-09-2005 17:55

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Inhabitant of Saphira
swoja droga, wlaczajac neostrade dzisiaj zauwazylem ze, mam teraz predkosc 384 (256?) zamiast 160 (128)- bonus od TP ?

Proponuję zapoznać się z tym artykułem.

Inhabitant of Saphira 15-09-2005 18:22

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez TP
Kiedy nastąpi zwiększenie prędkości?

Zwiększanie prędkości rozpocznie się 1 sierpnia i potrwa do końca listopada 2005 r. Od 1 grudnia wszyscy Abonenci opcji 128 będą mieli zwiększoną prędkość transmisji (w ramach możliwości technicznych).

hahah ..... to sie troche chlopaki u mnie ociagali :p (nieroby)
1 sierpien, a 14 wrzesien to troche róznica :D
wspólczuje tym, którym zmienia 1 grudnia ....

Olorion. 15-09-2005 18:44

end wazne ze masz! jutro idziemy na hydry :P

Thero 15-09-2005 21:55

@SympatycznyWielbłąd
Tak, Kargax to Polaczyna jeden.

@$corcerer
Widzisz, jeden "gópi" konkurs mniej, troszkę więcej paccy i można by się zastanowić nad wydajniejszym serverem. W ogóle coś mi się nie chce wierzyć, że aż tak bardzo obciążający jest skrypt na wykrywanie czy delikwent jest właściwym właścicielem.

@Topic
Pomysł? No jak już jest no to niech sobie będzie ;-)). I tak wszyscy myślący wiedzą, że ktoś od niechcenia zrobił tą cholerną opcję, żeby w końcu dać troszkę odpocząć serverowi, który pękał w szwach przez "MuJ BeSt LeWeL". No, powiedzmy, że przez mUzgowcUw.

Elite Noven 15-09-2005 21:59

Jestem poczatkujacym na forum ale widac że tibia sie stara Xd

Scathach 15-09-2005 22:49

Ja mam takie pytania i bym prosil o szybka odpowiedz :P :

1.) Moze by dalo rade zrobic takie okienko jak na Tibianews.net Zdjecie Dnia?? Watpie zeby duzo 150 lvli odiwedzalo forum :P uwazaja sie za lepszych i niechetnie tu zagladaja :P Wiec moze by obnizyc ten prog.Wiem ze tu chodzi oto zeby neibylo tych adwow zaduzo ale 150 lvl ?:P Moze Adw na 100 a potem np 150 ? :P 100 to tez przelom w grze kazdego gracza :P Wkoncu tez niecodziennie Naradza sie nowy 100 lvl w polsce, niebedziecie mieli az tyle pracy. :P

2.) Wydaje mi sie tez ze Annihilator jest dosc waznym i duzym osiagnieciem wiec moze SSy z tego qsta mozna by tam tez umieszczac ?
oczywiscie z koncowym lootem ( o ile to nie QS :P )

@EDIT- przeczytalem troche psotow i znalazlem odpowiedz na jedno pytanie :P

Gall-Brus 16-09-2005 07:48

:) Bardzo Fajne to wszystko ale zanim ja zrobie takie skille... lvl .. mlvl . ;) ;/.. Ale damy rade :P :p

Dolor 16-09-2005 09:22

Ehhhhhh zamiast zaśmiecać ten temat pochwałami to zamieszczajcie zdjecia z wysokimi advensami. Moim zdaniem te komentarze tylko zaśmiecaja.

Jasne że Tibia.pl odwaliła kawał dobrej roboty.
ps:zreszta odwala od paru lat :D :D

Kukizz 16-09-2005 14:31

szczerze??....

myśle że troche przsadziliście z tym lvlem na rooku ja znam tylko 2 osoby powyzej 40..... na roku oczywiście :o

Henryk Portier 16-09-2005 15:03

Mi sie tam cosik takiego podoba nie twierdze że nie xD

Big'Show 16-09-2005 15:34

...

ekkhem...
te wymaganie to jakis zart? wiecie jak baaaaaardzo trudo nabic pallom 105 skill lvl? a drutom lub sorcom 70 magiczny.
wg. mnie to troche za wysoko, ale jak uwazacie.
Z powazaniem,
Big'Show

Rambo Bambo 16-09-2005 16:03

Może już ktoś zadał to pytanie, ale... Gdzie można wklejać te screeny? Jest od tego oddzielny temat? Pytam ale niestety nic nie wkleję... Może za jakiś czas (2050-2100 :P )

Lord Dami 16-09-2005 16:06

Mi się podoba, jednak te wymagania są (jak dla mnie) trochę za duże. :(

Raul 16-09-2005 17:21

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Big'Show
te wymaganie to jakis zart? wiecie jak baaaaaardzo trudo nabic pallom 105 skill lvl? a drutom lub sorcom 70 magiczny.

Wiemy i dlatego takie są zrobione limity, żeby zdjęć było mało. No chyba, że chcesz dziennie na stronie głównej oglądać kilka nowych wiadomości z awansami z 40lvl nie znanych dla Ciebie ludzi.
Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rambo Bambp
Może już ktoś zadał to pytanie, ale... Gdzie można wklejać te screeny?

Ślepy jesteś. Co robisz na tym forum?
Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lord Dami
Mi się podoba, jednak te wymagania są (jak dla mnie) trochę za duże.

Uwierz mi, nie każdy jest takim nieudacznikiem w Tibii żeby wciąż siedzieć na tym 11-19lvl.

Za kolejne idiotyczne pytania "a czemu takie durzem limity plx??!" będą upomnienia. Już było to dość dużo razy wyjaśniane.

Leos 16-09-2005 18:11

hmmmmmm

Na Asterze nikt nie ma 90lvla w fisingu ;) .Ja mam 56 i prawie weszłem na listę najlepszych graczy wiec eghm eghm........ ządacie ciut za dużo :p .

automatik 16-09-2005 19:02

Dobry pomysl. Szkoda, ze ja bede musial jeszcze dlugo poczekac :(

Maren 16-09-2005 20:34

Według mnie wymagania są zbyt wysokie. Możliwe że jacyś obcokrajowcy odwiedzają tibie.pl, ale większość to Polacy. Ilu naszych rodaków może się pochwalić takim lvlem czy skillami ? 50? 60? Ja uważam że wymagania powinny być niższe. Mimo wszystko gratuluję tematu :)

Sharphis de'Moon 16-09-2005 20:34

Informacje o postaci w profilu:
Nie lubiłem gdy podpisy były zasmiecane statami postaci. Jednak takie cos jest bardzo fajne, chociaż niektórzy mogą skłamać w lvlu/skillach.

Newsy o tych advanced'ach:
Jak dla mnie to totalna głupota. Już nie macie o czym newsów pisać tylko o czyichs (wiem, rzadkie newsy) advancach? 200 lvl Seromontisa był dla mnie beznadziejnym newsem, a co mowic jakis tam awans na 150 lvl, totalny bezsens. Wolałem jak czasami przez miesiąc nie ma żadnego newsa niż jakies tam advance.

Raul 16-09-2005 20:50

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rafaello Demussi
Jak dla mnie to totalna głupota. Już nie macie o czym newsów pisać tylko o czyichs (wiem, rzadkie newsy) advancach? 200 lvl Seromontisa był dla mnie beznadziejnym newsem, a co mowic jakis tam awans na 150 lvl, totalny bezsens. Wolałem jak czasami przez miesiąc nie ma żadnego newsa niż jakies tam advance.

A możesz mi powiedzieć o czym wogóle jest ta strona? Bo chyba zapomniałeś.

Dziki Świstak 16-09-2005 21:56

heh, super pomysl z 10 screenow dostaniecie ^^
Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Pieczar
No, po prostu tibia.pl !

kolo wogole nie zna sie na tibii ale itak o niej gada :)

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:12.