![]() |
A ja zrobilem swoja prace sam za pomoca 2 programow i nie mam problemu.
|
Według mnie to powinno się odwołać ten konkurs bo widzę, że to nie ma najmniejszego sensu, plagiaty, paitowe rysunki na 3 min :S ( To tylko moje zdanie ) A co do prac to rzeczywiście niektóre z nich są piękne ( czy są to plagiaty czy też nie ) Ale połowa z nich to nie jest nawet na temat ( czyli konkretnie Tibia ) Bleee...
@Edit Pozatym bardzo podoba mi się praca szadera (smok) :> |
Dokładnie TAK! Choc moze sie to wszystko zmieni sa jeszcze 2 tygodnie, na spokojne obmyslenie i rysunek :)
|
Kod:
Paleon <--- Mówi że może dać siatke wektorową Jeśli możesz to podaj link do tego darmowego modelu. Siatka wektorowa to rander modelu gdzie widać same wektory i ich połączenia. |
Nie odwołujcie konkursy bo niektórzy naprawde chcieliby coś wygrać a jak wiecie Pacc nie jest tani. Mój rysunek zamieszcze w poniedziałek bo wtedy bede miał dostępny skaner, oczywiscie w rogu umieszczona dedykacja "From Lilianos For Tibia.pl" ;P
|
Czytając kilka postów w tym topicu mam wrażenie że wy sie poprostu chcecie pozbyć konkuręcji, a swoje prace wżucicie na końcu by nikt nie podważył ich "wiarygodności".
W regulaminie jest punkt który mówi że można się wzorować na czujmś dziele, ale nie kopiować. Więc w kilku przypadkach chyba niepotrzebnie podnieśliście wrzask. Co do mojej pracy, to wykonałem ją sam na podstawie gifa zamieszczonego w dziale miecze na tibia.pl http://www.matkus.neostrada.pl/tibia...haraosword.gif Prawda że podobny :) Wkuża mnie takie pezpodstawne oczernianie. |
Już , daj mi tylko poszukać .. cos na 3dcafe.com :]
|
Ale ludzie niektórzy tylką rżną od siebie prace.:o Też bym coś narysował ale skanera nie mam ;(
|
@Gadziu: Piekne Sca :)
@Ellenthar Darkblade: Piekna praca :) |
He ? znalazles mojo prace na angielskiej galerii ? naprawde nie przypominam sobie żebym go tam wrzucał .. aha i podaj link do tego na googlach i tej niby galerii... Pozatym w poniediałek wysyłam prace do moodów ...wiec mi to tam już to lotto... tylko adres chcialbym :D
|
ech...
Jestem Grafikiem lecz na 99% niewezme udzialu w konkursie...
ale mam pewne ale ;) wiec proponowal bym dokonac podzialu na kategorie wiekowe bo jakos ciezko mi sobie wobrazic 10 latka kontra 19.... I WKLEILISCIE TYLE PRAC SKOPIOWANYCH! ZAK*@%!#$^% Xeroboye! chcecie tworzyc zrobcie cos samemu a nie kopiujcie cudzych prac! i jeszcze starac sie na tym zarobic... ale sa tez prace godne pochwaly ;p np. Sapy czy -=[God]=- |
Ppx3- potworek elegancka praca
Meriadok - też elegancka MoGreene- mojim zdaniem jego praca jest najlebsza stary podziwiam cie |
plagiaty zostana odpowiednio ukarane i nie wezma udzialu w konkursie
|
moja pracka
Nom ludzie moja praca bedzie zwiazana z tibia w 100 % . Zaprojektowalem sam Eq. set juz z wyrzszej półki zaraz podam spis a potem jak dorwe sie do skanera to wrzuce prace na strone :] Ulozenie eq jest identyczne jak w tibii czyli : po prawej bp w srodku helm po lewej amulet nizej bron w srodku armor po prawej tarcza potem po lewej ring w srodku legi i po prawej dwureczna bron na samym dole buty. A oto spis itemow :
1 - Might Amulet (właściwości podobne do might ringa) 2 - Helmet of the Overlord (Wykuty przez starożytną cywilizację półludzi półorkow.Po wyginęciu tej cywilizacji zostalo tylko kilka helmow , mozna znalezc je na warlockach ktore zniszczyly rasę półorków. ( cos miedzy royalem a warrior helmetem RAR) 3 - Backpack ( zwykly bp vol:20 ) 4 - Thunder Axe (najlepszy loot z DL'a, jednoreczny) 5 - Storm Armor ( cos jak Crown Armor, dostepny wraz z tarcza i legami z questa ) 6 - Storm Shield ( cos jak Vamp Shield dostepny z questa wraz z armorem i legami ) 7 - Diamond Bangle (wlasciwosci podobne do stealth ringa , tyle ze aktuwuje sie gdy postać stoi bez ruchu 15 sec , czas trwania nieograniczony ) 8 - Storm Legs (jak knight legi, dostepne z questa wraz z armorem i tarcza ) 9 - Twohanded Halaberd - (mniejwiecej jak Dragon Lance) 10 - Legion Boots ( buty o 1 slabsze od Golden boots'ów ale o 10.oz lżejsze, RAR z demonow ) |
Moim skromnym zdaniem powinny wygrac 2 prace, narazie je faworyzuje.
http://img380.imageshack.us/img380/2...japraca8ub.png nie plagiat, tematyczne, proste, i ladne :D i http://img395.imageshack.us/my.php?i...rmtibia3bn.jpg Tiligus się postarał |
acha chcialem dodac ze Ppx3 to lamus i kopiuje prace ludzi z neta zaraz podam link do oryginału gdzie podpisal sie autor i gdzie jest sygnatura serwisu na ktorym ona sie znajdue
link : http://www.andegrand.pl/users/krytyk/picture/51383 link do oryginału modkowie zrobcie cos z plagitami bo mnie szlag trafi w koncu X( |
Heh niewiem jak wy ale ja naliczylem moze z 7 orginalnie robionych prac z 9 modyfikowanych a reszta .... jak wygra taka praca po modyfikacji to zcisne polewe :D
|
Jak dla mnie faworytem jest tiligus! mam nadzieje ze dostanie jakas nagrode bo to jedna z nielicznych osob ktora brzydzi sie plagiatami i wszystko robi sam.
|
Knighkta to plagiat, już kilka razy widziałem tą prace i z pewnością nie jest to praca osoby która ją dodała.
|
O kudem Sam RObilem prace Lookniejcie na Shias Sha Sam Jom Robilem i to na 100% nie jest plagit . A tak naprawde to 80% jest plagitów a tylko 20% Nie :( Smuci mnie to Bo Mam male Szanse No Ale Mysle Ze <<<<BOSAL>>>>
To Zauwazy :D .... \Zyce All Zeby Wygrali ... Bo Naprawde JEst O co Walczyć kk To Ja Koncze www.Tibia.pl <<<4ever>>> |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:19. |