Cytuj:
Oryginalnie napisane przez boorex
Co za dzieckooooo !!?!?! A tu co napisales? Co chcesz wiedziec wiecej ??? Co za ludzie !! Wes sie chlopcze otrzasnij troche i nie bedziesz mnie tutaj wyzywal tylko z tego powodu ze nie umiesz lamac hasel na maile!!! Wiec wal sie i koncze rozmowe z 13 latkiem ...!
|
hehehe... właściwie nie miałabym tu nic do gadania..
ale jak sobie poczytałam te posty, jedno DZIECKO przygryza drugiemu DZIECKU :evul:
ależ oczywiście.. treść świadczy o dziecinności ;) ta cała bulwersacja i większość tej dyskusji, która nie ma sensu - ot roztrząsanie czegoś ze strony - byle dokopać drugiemu..
czy to nie jest dziecinne? według mnie jest ;) a ktoś, kto się zachowuje jak dziecko, dzieckiem jest i nie liczą się tu lata, czy ktoś ma 13, czy może trochę więcej, tak czy inaczej, jeśli uważa się za dorosłego i innych traktuje jak dzieci, to niech lepiej nie robi tego w tak dziecinny sposób ;) (niektórzy w wieku 13 lat są bardziej dojrzali niż ktoś kto ma ich 'dzieści..)
trochę kulturki proszę, a nikt się nie obrazi i wszyscy będą zadowoleni.. rozmowy na poziomie kształcą, płytkie kłótnie niszczą atmosferę i wzbudzają agresję ;)
d. Taube
|