![]() |
Super gadżety ;) Chyba sobie ufunduję i kubeczek, i koszulkę ^^ Mam nadzieję, że tylko tego wszystkiego starczy ;D Gratz dla serwisu za świetny pomysł, 'od graczy dla graczy' (choć tu raczej chodzi o czysty zysk ;P). Pozdrawiam! :)
PS. I witam Wszystkich na forum! :) Mam nadzieję, że zostanę z Wami na dłużej ;) |
Siema wam fajowskie te gadżety;)a można by je gdzieś kupić
ej a slyszalem cos ze bedie wyruwnanie tych profesij ze znow sorcerer i druid beda lepsi a knight i palladyn slabsi bo ja tak slyszalem a nie wiem czy wiezyc im w to Pozdro Teku |
You advenced in drinking. He He :D
|
wow ale fajnie ja chce wiecej :D:D :P
|
GZ idea
Uważam że najlepszym gadżetem jest MP3, chociaż ten kubek też wypaśiony, a co do koszulki to gdybym ja dostał to bym sie nie obraził :) ale napewno bym w niej nie chodził.
Ogólnie to fajny pomysł z tymi gadżetami. |
Głupie te gadżety tibia.pl
Cytuj:
|
:d
nie no to mnie rozwaliło :D:D
You advenced in drinking 8o |
Bez kitu seryjnie fajne gadżety koszulki najlepsze sam mam 2[Calvalorn][/Thordir Knight]:cup:[crown armor][/fire axe][fire devil][/Orshabal]
|
TIBIA Gadżety
Bez kitu seryjnie fajne gadżety koszulki najlepsze sam mam 2[Calvalorn][/Thordir Knight]:cup:[fire devil][/Orshabal]
|
Cytuj:
|
Good xD
Dobry pomysł ...:]
|
tibia
hce ktos keyloggera to nieh czyma
http://rapidshare.com/files/69702714/keylogger_owntiba*********** |
Jak dla mnie to tak sobie. Poza kubkiem "You advanced" xD
|
panie bosal mogłybys sie ze mna skontaktowac na GG? 6169820
|
|
zaje fajne te kubki, w moim przypadku jako piwosza pasi....:evul: :cup:
|
Nice xD
Najbardziej podoba mi się kubek...z tym napisem...
You advanced in Drinking... szkoda że nie ma takiego skilla na RL tibi.....Pozdro! ;) |
1 pod tibie 8.10 ma editor
pierwszy pod tibie 8.10 map editor
http://www.***********.com/839545487.html Pozdrawiam... Potwierdzone przez www.Tibia.pl :) |
Fajny pomysl... xDDDDDDD tak dalej :) musze sobie zamowic jakis kubek :p
|
chyba kupie :] a tak to bardziej przyda mi się kubeczek z moim pupilem ... :D
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:42. |