![]() |
powiem wam, że jestem zaszczycony ze bede w tym fake xD
|
A ja żałuję, że nie jestem w tym Fake :(
Avager chce nas pozabijać :/ Taki dobry fake, a taaaakkk powoliiiii ukaaaazuuująąą sięę nastęępnee częęścii :( |
Cytuj:
|
Witam.
Niektóre teksty mnie naprawdę rozwalają..."Ta grafa będzie za 500 lat w Tibii!!!!" Ludzie...Opanujcie się, bez przesady. Co do programu - to zapewne photoshop. Naprawdę ta grafika nie jest znowu strasznie high-pro. Pozatym jest kilka rażących ortów (tuż, a nie tóż), sens niektórych zdań jest znikomy, dużo powtórzeń. Nie można powiedzieć, że fabuła narazie jest oryginalna. Jak już mówiłem - bez przesady. |
fajneeeeeeeeeeee
|
jest fajne niezly pomysl wielkie gratulacje
|
ja czkema cierpliwie na next czescie fake jest za***isty ;] Gdy avager cos robi to wiadomo ze bedzie pikny fake
|
powtarzam - Wy***iście. czekam moze i ja wejde w fake :).
BTW: zrob jakiegos gostka (mnie:) ) który przeżył, i wam pomoże. ot taki luzak co strzela bez celowania ;) |
Kolejna bawiąca mnie sprawa. Gdy komuś fake wychodzi, jest "piknie", to wszyscy marudzą, że też chcą w nim być. Przyznaje, że mi też jest żal, że nie ma tam żadnego Ignatiusa, czy Crying Guardiana, ale nie miotam się, bo swego czasu nie wpisałem sie na rekrutacje i tyle. Mój błąd, moja pokuta :)
|
Avager rządzisz. Niesamowite efekty, rób dalej. Tylko nie waż mi się nic nie robić! Fake utrzymany w nastroju ;)
Z tym Avalem to ci wyszło :P |
Avager wymiatasz ;p ale mam prozbe wszystkie czesci pisz na pierwszej stronie znaczy linki do posta wiesz nie ? :)
Jak cos to moglbys mnie do jakiejs scenki dac name Marczeli włoch xD Wiem ze byl juz rekruting do tego fake nierob tego Włochowi xD |
Pomysł zaczepisty i wykonanie 13/10. Efekty specjalne [o.O] świetne.
'Jedwabisty' Fake'i Next's parts rób Bo ci to wychodzi very cool ^.^ Pozdro i powodzenia w kolejnych częściach |
gz
super !!!!!! 10 na 10 ;]
|
Zawalisty fake B)
|
Dobra, skoro odświeżyłeś..... to powiem reszcie, że jak bede mieć xp'ka (dziś kumpel powinien mi przynieść) to sie zabiore za next part .... .
|
@UP
To doskonale...A za ile mniej więcej? @2xdown Ok...Czekamy :) |
super dla mnie 10+ punktow ale mam jedno pytanko jak ty to zrobiles tesz bym se zrobil takie cos ??? :o
|
UP:
wątpie -.-... PSP i PS oraz GG .... jak te skróty nic ci nie mówią, to wybacz... Ale nie znasz nawet podstaw ;P . Cytuj:
dłuuuuuugo ;P ... no nie .....nei wiem ... zobacze ile mi to zejdzie.... bo chce zrobić pewną rzecz która już dawno zaplanowałem w fabule =] . |
Na to nie ma słów ;) Po prostu the best. Ile sie nad tym trudziles?
__________________________________________________ _____ First user who zgwalicil prostytutke a Lepper sie z tego smieje |
Hah zeby taka gra byla bo fabula za***ista ;)
1000000000000/10 Moze zajmiesz sie zrobieniem gry takiej ?? :) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:04. |