Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Wydarzenia ze światów (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=117)
-   -   Nowa wojna? (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=55319)

Drazharm 24-11-2005 13:59

jasne, czas pokazuje, ze nie jestescie w stanie nam nic zrobic mimo nieoczekiwanych przez nas massloginow. spojrz na deady zordana, corsa i innych.
expimy wiecej niz `silent fake` i wiecej zabijamy.

sile ognia mamy mniejsza niz wy ale za to skoncentrowana i 100 razy bardziej mobilna niz wasza wesola paczka

niech cors zarzuci jakies haslo i juz po nas ;(

do zoba na ubitej ziemi

Polli~ 24-11-2005 14:13

Ho Ho Ho
Czas pokaze, spokojna glowa...chce zobaczyc ten wasz exp ...
I naprawde trudno jest kogos ustrzelic skoro caly dzien siedzicie w pz i czekacie na swoja szanse :P bez jaj hrhrh

fea_umarth 24-11-2005 14:15

Kiepska pogoda dzis
:zimno:

Dragoholikus 24-11-2005 14:40

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Polli~
Ja sie po pierwsze zastanawiam Drago~ czy ty czytac ze zrozumieniem potrafisz...jesli nie to niech ktos ci wytlumaczy ten fragment o tym ze Drazh~ z reszta bandy wybijaja nam all przyjaciol od dawna, wiec i my zaczynamy (specjalnie dla Drago~ "chodzi o to ze to wy wprowadziliscie zwyczaj tepienia bliskich, a my chcemy byc "trendy")- nie wiem czy zrozumie ale trudno...
Co do reszty to oczywiscie czekaja nas dlugie dni i noce zmagan...
A ty nie masz wrecz prawa oceniac jacy sa szwedzi...bo to ty z reszta "Bogow" zaczeliscie zabijac "przyjaciol" wraz z ktorymi walczyliscie prawie dwa lata po jednej stronie barykady....wiec stfu kundelikusie (przydomek moze nie ladny...ale jakze trafny)...

wiesz takie wyzwiska to sa na poziomie 12 latkow :D ja sie niebede kompromitowal i wyzywal cie jak bym mial 12 lat bo nie o to chodzi a czas pokaze kto zostanie a kto odejdzie z porazka narazie all idzie po mysli wanted.
Pozary myla moj drogi Pollbullu

Drazharm 24-11-2005 14:51

hahaha i kolejny pollbull robi z siebie debila ublizajac Dragowi tylko dlatego, ze ten sie wykruszyl z ich kolka wzajemnej adoracji dofowej.

ci z dofu ktorzy przystapili do wojny beda mieli Wanted na karku do konca swojej krotkiej i usranej deadami kariery na azurze.

Polli~ 24-11-2005 15:13

I kto tu robi z siebie debila ? :D
oj juz nie skamlaj Draziu~ dobrzez sobie zdajesz sprawe co sie dziaje...
Wogole to nie moge sie ruszac tak jestem przerazony tym ze nie mamy mozliwosci wyplacenia ohhh my nieszczesliwi :(

Drazharm 24-11-2005 15:17

ciesze sie, ze jestes pewny siebie. a ublizac mozesz swojej matce jak ci obiadu na czas nie zrobi.

Polli~ 24-11-2005 15:20

Tak ci to stresuje ze twoj caly swiat wymyka ci sie z rak ?
:(

Drazharm 24-11-2005 15:32

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Polli~
Tak ci to stresuje ze twoj caly swiat wymyka ci sie z rak ?
:(

nie cen innych swoja miara

Cors Ent 24-11-2005 15:41

Drago przeczytaj swoj post w którym skomentowałes Poll'owa geneze wojny i zobaczysz kto sie na tym forum kompromituje :P

Draz idz na spacer - dobrze ci zrobi chyba bo jakis spiety strasznie ostatnimi dniami jestes :p

add
za wyzwiska beda kasacje i upomnienia/ bany
wiec prosze o odrobine opanowania

Zord 24-11-2005 16:06

tak btw draz
miarą nie mozna cenić...

ale to tylko taka dygresja:)

Dragoholikus 24-11-2005 16:36

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Cors Ent
Drago przeczytaj swoj post w którym skomentowałes Poll'owa geneze wojny i zobaczysz kto sie na tym forum kompromituje :P

Draz idz na spacer - dobrze ci zrobi chyba bo jakis spiety strasznie ostatnimi dniami jestes :p

add

Cors to czemu niedajesz bana??podobno moderatorem jestes, a ja dobrze przeczytalem ta geneze nieboj sie , ja tylko stwierdzam fakty jakie przedstawil pollbull:D

Gimlos 24-11-2005 16:41

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dragoholikus
Cors to czemu niedajesz bana??podobno moderatorem jestes, a ja dobrze przeczytalem ta geneze nieboj sie , ja tylko stwierdzam fakty jakie przedstawil pollbull:D

Bo nie złamałeś jeszcze żadnego z punktów regulaminu, "miszczu".
"stwierdzam fakty jakie przedstawil pollbull" - przetlumacz to na polski, ok? Bo trudno sie domyslic o co chodzi : s

Drazharm 24-11-2005 16:45

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Cors Ent

add

cors popraw level w swoim profilu, bo 90 to ty nie masz i dlugo nie bedziesz mial. :)

http://www.erig.net/xphist-graph.php?player=Cors+Ent

Dragoholikus 24-11-2005 16:48

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez gimli syn gloina
"stwierdzam fakty jakie przedstawil pollbull" - przetlumacz to na polski, ok? Bo trudno sie domyslic o co chodzi : s

Stwierdzilem fakty w poprzednim poscie o genezie pollbull. Jesli nie sledzisz tematu to nie komentuj.

Dragoholikus 24-11-2005 16:51

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez gimli syn gloina

Apropo to nie chodzilo o mnie tylko o pollbull jak mnie wyzywa na forum. Chyba ze moderatorowie tego nie zauwazaja.

Gimlos 24-11-2005 16:57

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dragoholikus
Stwierdzilem fakty w poprzednim poscie o genezie pollbull. Jesli nie sledzisz tematu to nie komentuj.

"stwierdzam fakty jakie przedstawil pollbull" - przeczytaj to sobie pare razy i pomysl co to oznacza. Bo ty stwierdziles fakty ( wg. ciebie ) w swoim poscie, ale wyrazenie 'stwierdzam fakty jakie przedstawil pollbull' nie ma najmniejszego sensu, gdybym nie sledzil wczesniej tematu to pomyslalbym ze potwierdzasz to co co przedstawil w swojej genezie wojny Pollbull. Rozumiem jeszcze bledy ortograficzne czy interpunkcyjne, ale w tym przypadku twoj blad zmienia calkowicie znaczenie zdania. I nie probuj pseudo madrych uwag " jak nie sledzisz tematu to nie komentuj " bo tylko sie osmieszasz : dd
Cytuj:

Apropo to nie chodzilo o mnie tylko o pollbull jak mnie wyzywa na forum. Chyba ze moderatorowie tego nie zauwazaja.
Moderatorzy w przeciwniestwie do Ciebie przeczytali Regulamin Forum i wiedza za jakiego typu wyzwiska mozna uzytkownikow karac.

Drazharm 24-11-2005 17:00

alez oczywiscie ze pollbullowi nikt nic nie zrobi za nazywanie ludzi `kundlami` jako, ze inaczej cors by nie dostal znizki na karnet w cafe.

http://www.picpop.com/gallery/albums...-cat-owned.jpg

Zord 24-11-2005 17:39

hehehehe
A po co mu karnet skoro gra z domu???
I po co komu te bezproduktywne dywagacje?
Lepiej kontynuujmy temat, moze dojdziemy do jakiegoś porozumienia:)

Drazharm 24-11-2005 17:46

to ztraszny blont ale naprafde dzienkujem za poprafienie, co, ja, bym, bez, ciebie, zrobil?

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:37.