![]() |
Cytuj:
Ja nie mieszkam w Polsce od dluzszego czasu i mam w sql mundurki .... Qurde to wcale nie musi byc obciach....Tylko strasznie mnie wq*** takie laski ktore pomimo mundurkow nosza czarne obcisle spodnie i tak obcisle koszule ze im sie cos wylewa :angry: No i wiekszosc facetow nosi spodnie 'elo rap,gowno w gaciach' lol No i ja jestem jak najbardziej za mundurkami x] STop Rozowym 'Laska' ktore wygladaja jak z agencjii .... PeAcE ouT! |
a ja czasem po szkole nie ide do domu tylko do baru mlecznego i co mam za******* w mundurku albo wracac do domu 45autobusem w jedna a potem w druga strone?rotfl.NO WAY
|
Wydaje mi się, że większosć dziewczyn ktore wypisują aby mundurki wróciły, do najlpiękniejszych nie należą.. Z całym szacunkiem.
~Stopro. |
Cytuj:
Cytuj:
|
Ja też noszę dres, ale tylko w domu jak jest zimno :).
|
Jak tak sobie czytam - boże, ale wy jesteście zakompleksieni! ;-)
Mundurkom ,tak jak giertychowi, mówimy WON! Zaorać. Ah, znajdzie sie i mundurek dla samego romusia: http://upload.wikimedia.org/wikipedi...2002-01-09.jpg |
e tam mundurki nie dramatyzujcie
ja chodze do gimnazjum gdzie sa "obowiazkowe" i wiecie co w gajerku pojawiam sie tylko na rozpoczecie i zakonczenie roku szkolnego. i co z tego ze sie czepiaja ja wole dres ( nie nie jestem lysym drese i nie nie zapuscilem wloskow pod kolor dresika i nie nie pod kolor tez) |
Osoby ktore zazdroszcza innym (bogatszym?) ubioru, ew. sposobu bycia na pewno sa za mundurkami.
Ja, pomimo tego ze nie nosze spodni za 2000000zl, majtek za 3000000000000zl, i koszulki za 2x tyle nie wstydze sie tego co nosze, bo chodze w czym chce, to jestem PRZECIW mundurkom. Jak macie kompleksy na swoim punkcie to do psychologa, ew. poproscie rodzicow zeby wzieli drugi etat zebyscie mieli to co chcieli. Tyle w tym temacie |
Cytuj:
PS. Nazwiska piszemy z wielkiej litery, nawet Giertycha ;> |
Ja jestem przeciwny mundurkom bo w takich 'formalnych' strojach czuję się skrępowany :P. O wiele luźniej jest w codziennym ubraniu.
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Post do usunięcia, kochane forum zdublowało po niemożności połączenia z serwerem. ;]
|
Cytuj:
Cytuj:
Co innego jesli rzad bedzie fundowal. B) |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
@down Zacznij zyc rzeczywistoscia. |
Cytuj:
Albo niech rzad zaplaci. Taki biedy nie jest! |
Cytuj:
|
Cytuj:
To jest wielka wada tego pomysłu, nie każdych stać na mundurki, a jeśli będą one finansowane tylko przez rząd, to znając życie będzie to coś, w czym wstyd nawet po pustej ulicy ciemną nocą przejść... |
Jak dla mnie mogą być ^^' I nawet nie chodzi o równość, bo ja do szkoły na pokaz mody i tak nie chodze a przynajmniej dziewczyny musiałyby chodzic w spodniczkach, czyli tak jak nalezy, no a nie?
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:43. |