![]() |
NO Kwaso Coms Back ^^
Adobe PS i PSP ROOX ^^ Widze ze umiesz wiecej efektów niż ja :P Fake jak zawsze suuper trzymasz poziom Cytuj:
Tylko pozostała jedna nieścisłość: Miałem być "Drakon" a nie "Dracon" -.- |
Bardzo fajne fake czekam na nastepne
Ps. Da da da da :D |
Yeah!!!
Czlowieku ten Fake wymiata 8o widzialem juz kilka dobrych fake'ów ale ten bije je kompletenie na glowe :D
|
YEAH! KWASO IS BACK! :P
Nareszcie. Już myślałem że jakiś noob odświeżył temat... a tu SUPRAJS! PS. Jak Gazo j**nie za zawał to będę miał mniej roboty. :P Przy okazji - dodaj mi tam Dark na początku ksywki. Nie oceniam (zresztą moją oceną można się podetrzeć) bo w tym fake występuję (notabene jako gówny zły). |
Kolejna wspaniala czesc wspanialego fake'a wkoncu wrociles do dzialalnosci i mam nadzieje ze pozostaniesz ocena? hmmmm 10/10 a jak :P
|
Nie no super :P Kwaso wymiata ^^ Fajne efekty załeś aż mnie oślepiło B)
A jakbyś mnie tak mógł wcisnąć do tego fake'a? Byłbym baaardzo wdzięczny...:confused: |
Gratz.
Kwaso, zajeżyste prace! Super efekty i bardzo ciekawa fabuła! Mam nadzieję że niedługo pojawią się kolejne Twoje prace i kontynuacja tej :] Jeszcze raz gratz!
|
Ahhhh, nie ma to jak kolejna porcja smiechu na poczatek dnia (mojegp :P) ^^
Ale najbardziej mi sie z ostatnuiej czesci podobal text: Ciemno tu jak w dupie mania.......................milcz! -.- :D buhahahahhahahahaha |
11/10 - nadzwyczajna ocena dla nadzwyczajnie dobrego fake'u
Rób kolejną część stary... |
Ladne Feke"i
Masz talent to najlepsze fake"i jakie widzalem to dla ciebie :cup:
to nara :) |
Jak to mówią najs. Niezłe efekty xD
|
No dalej next część czekamy8o
|
mam prosbe kwaso wyslij mi siki kupe i kubki jak cos to thx
|
Ten fake nareszcie ma swoją kolejną część. Znowu cudownie i znowu czekam na next part of that magnificent fake.
|
Dzieki za pozytywne komenty xD Fajnie ze przyjeliscie mnie z powrotem xDxD
A wiec za fake'a bede sie zaraz brać,bo dopiero wrocilem z imprezy :) narazie nawet nie zaczelem next part.Bądźcie cierpliwi ludzie Pozdr0 B) |
Cytuj:
No dalej Kwaso nie chce mi się oglądać innych fake'ów ten jest zajebisty xD "zauwielbiam jeść bananyisty " <-- OmG |
Cytuj:
|
kupa siki i ku[p]ki<<<<<-------kubki
mu lata o klotza co walnoł Herold siki obywaltela i kubki z baru moze robi fake *** go wie nie chodzi o ałtentyczne .
Co sty se pomyslał OMG :D PS JAKBY CO TO SIE NIEZLOSC |
@up
przetłumacz to na polski :P @topic no to kwas bierzesz orzybory i do roboty ^^ |
Oi0
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:08. |