Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Fake'i (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=61)
-   -   World war II 1939 - 1942. (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=57603)

Czarna_Mamba 19-12-2005 19:08

;/

@Topic Fake

Niesmaczne...

Żyłka 19-12-2005 20:12

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ignatius Fireblade
Trzeba korzystać z każdej dostępnej metody.

A chcialbys zeby twoja matke reklamowali zdjeciem w cyrku?(nie mowie ze tak jest, zebys sie nie plul)

Co do fake'a to po co ten tlumacz? jak i tak to co niby oni mowia po niemiecku w ogole nic nie znaczy. najlepiej od razu napisz "komme do ciezarowka ajne klanje polaken schweinen" bez tego tlumacza calkowicie zbednego.

Ignatius Fireblade 20-12-2005 11:40

@up
Od******* się od mojej matki, ok? Jeżeli nie potrafisz dawać sensownych argumentów, to zamknij ryj, dobra? Poza tym, nie ******* o reklamie, bo to nie ma nic do rzeczy.

Żyłka 20-12-2005 12:56

Nie mozesz mi zabronic tu pisac bo chyba po to jest forum dyskusyjne, naucz sie ze nie zawsze wszyscy cie popra i nie kazdy bedzie cie uwazal za swojego mistrza ktory potrafi kazdy spor rozwiazac. Ty mowisz ze kazda pamiec jest dobra, tak? To gdybys przezył (lub nie) cos tragicznego, chcialbys zeby ktos zrobil fake o tobie i twojej tragedii w grafice tibijskiej? Jesli tak to cos chyba z toba nie tak jest...

Ignatius Fireblade 20-12-2005 18:29

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Żyłka
Nie mozesz mi zabronic tu pisac bo chyba po to jest forum dyskusyjne, naucz sie ze nie zawsze wszyscy cie popra i nie kazdy bedzie cie uwazal za swojego mistrza ktory potrafi kazdy spor rozwiazac. Ty mowisz ze kazda pamiec jest dobra, tak? To gdybys przezył (lub nie) cos tragicznego, chcialbys zeby ktos zrobil fake o tobie i twojej tragedii w grafice tibijskiej? Jesli tak to cos chyba z toba nie tak jest...

Nie zabraniam, po prostu używaj logicznych argumentów, jeśli liczysz na normalną odpowiedz i jako-taką dyskusję... Mam pytanie, skąd ci się wzięło to z przytakiwaniem i byciem mistrzem? Nigdy tego nie chcaiłem i nie zamierzam zabiegać o czyjekolwiek poparcie. Gdybym przeżył, to by mi wisiało, czy kogoś to obchodzi, czy nie. A tymi dwoma ostatnimi zdaniami stawiasz mnie w dziwnej pozycji...
Widzę, że masz czasowego bana... Hmm... Czyżby problem?

A co do fake'a, to nadal czekam, Rohen, a czas mija ;P

Jacko 20-12-2005 22:55

Lipa, albo nie masz pojecia o II ws albo specjalnie pisales takie glupoty.

Markizek 21-12-2005 00:02

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ignatius Fireblade
Nie zabraniam, po prostu używaj logicznych argumentów, jeśli liczysz na normalną odpowiedz i jako-taką dyskusję... Mam pytanie, skąd ci się wzięło to z przytakiwaniem i byciem mistrzem? Nigdy tego nie chcaiłem i nie zamierzam zabiegać o czyjekolwiek poparcie. Gdybym przeżył, to by mi wisiało, czy kogoś to obchodzi, czy nie. A tymi dwoma ostatnimi zdaniami stawiasz mnie w dziwnej pozycji...
Widzę, że masz czasowego bana... Hmm... Czyżby problem?

A co do fake'a, to nadal czekam, Rohen, a czas mija ;P

PO 1.Naucz sie czytać.
PO 2.Nie jestes sam.

Reszty sie domyśl.

Kajzer 21-12-2005 11:59

fake kiepski
zgodnosc z historią bliska 0
a te dialogi to chyba ci podyktował twoj 3 letni braciszek
bo ani humoru/powagi tu nie uraczylem taki kicz
blee x[

Shinjix 21-12-2005 13:11

Z tego tematu zrobił się straszny smietnik. Zamykam.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:24.