![]() |
Jako, że Dejvo zapomniał o kimś zrobiłem swojego faka ;p
http://tinypic.com/i6fl92.gif EDIT: hmm, zapomniałem wszystkim wesołego mikołaja życzyć wszystkim, więć "WESOŁEGO MIKOŁAJA". |
Klamstwo
Ten obrazek jest klamstwem :P
te postacie sa na innych servach :( |
Muhaha aleś wykombinowal :D:D:D:D
tak swojo drogo to mnie tesz tam brakuje :] :evul: |
Gdzie jest mikolaj
Czy moze mi ktos powiedziec na jakiej wyspie jest MIKOLAJ?
|
ja również życzę al team tibia.pl i wszytkim graczom wesołych świąt :)
@wojasz hmm chyba sa tylko 3 lodowe wyspy :P wiec co to jest przeszukac wszystkie :P |
Wszystkiego Najlepszego
Życzę wszystkim wesołych świąt i dużo,dużo,dużo dobrych itemków...i kolegów ;)
|
Cytuj:
Po co spamowac takimi pytaniami? Wystarczy przeczytac temat od poczatku, a bedziesz wszystko wiedzial. Swoja droga nie powinnismy zaczekac z tymi zyczeniami do swiat bozego narodzenia? |
Wesolego....
NO wesolych swiat i tak dalej.
|
tibia
Blacksiema szkoda że mikołaj nie roznosi pienieędzy np budze się rano i gram patrze do mojego dp a tam 10k miło by było a co o tym admin myśli>>>???<<<<
|
święta tuż tuż
ja od siebie życzę wszystkim naj.... tego co chcą!!!! ;)
a tak ogólnie to co można dostać od św. Mikołaja ??? :baby: edit: tak to jeszcze życzę żeby każdy dostał przez "przypadek" PACC na rok (przynajmniej) |
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
@Xaorix Popieram Cie gosciu, tu juz nawet nie da sie walczyc z tymi tłukami -.- Tu powinni zainstalowac jakas bariere wiekowa bo sie debilnosc rodzi jak szarancza ... |
Cytuj:
|
Życzę całemu zespołowi (fajnie zabrzmiało) tibia.pl : Zero lagów, mało deadów, mało użytkowników łamiących regulamin ;) i baaaaardzo dużo cierpliwości i chęci do czytania głupich postów :] .
I miłych, wesołych świąt wszystkim nie grającym w tibie. (bo ci co grają z pewnością będą takie święta mieli więc nie ma co życzyć :D ) |
Cytuj:
Zapomniałem zycze wszystkim userom wszystkiego najleprzego (a tym gorszym poprawy :) ) |
Cytuj:
|
Cytuj:
present, yes On bedzie gadal rózne *******y ale nie zwracajcie na to uwagi ;] P.S. w zeszlym roku jako pierwszy znalazlem Santa Claus w carlin :P |
wymazony prezent
A najlepszym prezetem dla mnie bylby powrot boh Bo mi sie utopily przez przypadek ;( dnia 04.12.05 zrobily bul bul ;( glupie filmy z neta :kat:
ale rl tatus mi kupil nowe :p te butki moja postac miala od 8 lvla nie moglem sie rozstac :D Acha i pozdro dla tibijczykow no i oczywiscie Adminow forum bo jak tu ich nie uwielbiac :P <lizus> |
A gdzie ostatnio był mikołaj w Carlin?
|
to ja chce....
to ja zamawiam u św mikołaja 200 resów tak na start po dlugiej przerwie ;)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:41. |