![]() |
kurdcze mam nadzieje ze jak bedzie update to zrobia tez nowe swiaty bo zamiar spowrotem grac w tibie :p
na ot prubuje sie lognac od 2 dni i h.. 8o X( ;( ale prubuje dalej nie poddam sie tak latwo :] |
Bleh...:/ Z całych nowych grafik podobają mi się tylko statki. Teren i reszta przypominają mi mdłe, podmieniane sprite'y.
|
Ej Coto Ma Byc 50 Razy Jestem 1 W kolejce i nic kufa :/
Edite: A jak sie juz loguje prawie prawie to connection timeout :/ |
Nie wiem jak u innych, ale u mnie było przedchwilą w kolejce od 100 do 70 osób. Ponoć wczoraj o tej porze było ich ponad 100. Jest u mnie także postęp :]. Gdy się wlogowywałem, byłem ~70. Normalnie po ponownym połączeniu byłem 1. Tu byłem chyba 13. Potem 5 i 2. Wkońcu jestem 1 i tak wkółko aż do nieudanej próby połączenia.
Mógłby ktoś wkońcu opisać nieco poniektóre wandy i popodawać mniejwięcej ceny u npc? Zależy mi na tym, a jak wcześniej wyczytałem nie tylko mi. PLX! |
umnie jest podobnie jak u cebie probowalem o 2 ranoi guwno nie udalo sie
Master Manieczek lvl:16 mlvl:27 server:azura http://img214.imageshack.us/img214/5273/uo00042fa.jpg oto czym sie skaczyla proba zalogowania sie na test server ;( ;( ;( X( |
Dalej prubuje ale nic z tego :baby:
http://img209.imageshack.us/img209/3752/uo00028zu.jpg po chwili X( http://img209.imageshack.us/img209/1566/uo00012po.jpg |
X( od dwoch godzin proboje wejsc na testa ale nie moge...
|
Cytuj:
pozdro dla all ZIOMUW POZIOMUW! JOŁ JOŁ! |
Cytuj:
Na Faccu nie macie co liczyc na wejscie chyba ze po resecie Servera.. |
widze ze dluzszego sensu czekanie na wejscie na test serwer nie ma bo nowa kolejka pokazala sie 300+ osob... -.-' bb all ! X(
|
HeHe
ja prubuje sie dalej zalogowac na ot poprubuje jeszcze ze 1 albo 2 h i dam sobie spokuj :p |
OMG LUDZIE WIECIE ILE OSOB MA PROBLEM Z WEJSCIEM NA TESTA?W Ch..JA I JESZCZE TROCHE!!I CO NAS OBCHODZI ZE NIE MOZECIE SIE POLOCZYC!!BTW PACCE TEZ STOJA W KOLEJCE I MAJA CONNECTION TIMEOOUT X( X(
|
Cytuj:
|
Komentarz
Fajne zdjecia !!!
Tylko ciekawe kiedy w Tibi bedzie dzwiek ??? :D :D :D |
Bezsensu ze robia jakies nowe bosy demonow skoro im grafik nie zmieniaja;/ to juz sie nudne robi. za niedlugo beda wszystkie potwory wygladac tak jak demon. i ciulowo tez ze ciagle ida w ta strone z demonem nie mogli by pouleprzac jakichs gorszych potworkow zeby np 40lvle sobie powymiataly a nie tylko high?
|
Proponuje otworzenie nowego tematu "Test serwer - nie moge się połączyć" :confused:
|
Czary dla druida.
09:38 Padreia: Sorry, I have only spells for level 8 to 11, 13 to 18, 20, 23 to 25 as well as for the levels 27, 29, 31, 33, 35 and 41.
Druid czary(facc): Spell: -Minimum level Find Person -8 level Light -8 level Light Healing -9 level Antidote -10 level Intense Healing -11 level Great Light -13 level ... -... Energy Field -18 level Ultimate Healing -20 level Great Fireball -23 level Creature Illusion -23 level Ultimate Healing Rune -24 level Summon Creature -25 level Heavy Magic Missile -25 level Firebomb -27 level Chameleon -27 level Poison Wall -29 level Explosion -31 level Fire Wall -33 level Invisible -35 level Energy Wall -41 level Moim zdaniem to troche przegięcie |
moim zdaniem na tym teście nic się nie da zrobić. Ledwo weszłem jakimś cudem do gry swoim drutem i chciałem pojsc do Carlin lub Thais aby kupić rożdżke (w Kazo nie ma gildii drutow) wyszlem z depo zeszłem schodami na dol i od razu 6 PK sie na mnie żuciło i dead i koniec testa.....i kolejeczka więc test odpada.
Ps. Ciekawe jak Cip-soft chce żeby grasze szukali błędów na teście skoro wszyscy tam się tylko "za....ają" ot mi test. |
Cytuj:
lv bo to jest dziwne żeby HMM mozna mieć poźniej niż UH |
09:37 Padreia: For level 25 I have 'Summon Creature' and 'Heavy Magic Missile'.
Niestety lvl normalny, te informacje uzyskalem pytając sie tej babki w gildii druidow. Nie doszedłem do gildii sorcererow i pk spotkalem. Bonusowe informacje: Laski dla druidów (rod) Laski dla sorców (wand) Lvl kolejnych lasek dostepnych w sklepie: -7+ (Snakebite Rod) (pierwsza darmowa, później 500gp) -13+ (Moonlight Rod) (1k) -19+ (Volcanic Rod) (Wand of the plague) (5k) -26+ (Quagmire Rod) (10k) -X (w sklepie dla pacc) (Tempest Rod) Snakebite Rod: obrażenie od trucizny od 5-20hp na potworach, na ludziach polowa. Moonlight Rod: świeci w ciemności na niebiesko, obrażenia od energii. Volcanic Rod: obrażenia od ognia. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:05. |