![]() |
Taka jest niestety prawda. Większość PK to Polacy. Jak już chcecie coś zmienić to zmiencie Polaków!!!
|
Cytuj:
a co ja mam powiedziec ? jako 1 pal na nebuli zrobilem 70 shieldingu xD po co ? nie zawsze moge expic/to z nodow wbijajac mlvl wbilem shield ale co z tego jak po tym wyczynie padlem 4 razy w ciagu 24 h w tym 3 razy od pk ktorych bronili phy z 39lvl spadlem na 35 i cala zabawa po powrocie zaczela sie od nowa wkurzylem sie dalem sobie spokoj an chwile ale ludek tert i roem nie dali mi odejsc :) puzniej ja namawialem ludka 4 razy zeby tu wrocic i ze jest sens tu grac i jakos idzie do przodu wiec rob lvl jak masz problem z jakims palem na 49lvl (polak) to napisz na forum nick :) jest kilka osob co sie tym zajmnie :) Pozdor |
Cytuj:
i to jest denerwujace ^^ to jest tak jak ja byl poszedl zabijac druidem a zaslanial bym sie tertem xD problem w tym ze hlvl ich bronia :( zamias umyc od tego rece ;/ |
Cytuj:
Jeśli chodzi ci o 15-25 lv to się zgodze, Polacy to urodzeni pkerzy ;). Jednak prawdziwą plagą są pkerzy, noob chary Phyrexian. 35-50 lv magowie/druidzi w grupie 3 osobowej połążą nawet50 knighta. Jeśli ktoś się postawi i zabije ich to praktycznie odrazu łapie hunted :p. Nicki noob charów-pkerów: Saina Elder Bobby Macke Newmoutain Zerrion Derrion Klirr Nifok Oni też są pkerami ale nie jestem pewnien czy to Phy~. Danych Alvarich Whivuk Raldric. |
ciesze sie ze przejeliscie serv
ciesze sie ze przejeliscie server ale staowczo musze oznajmic iz niekturzy polacy są gorsi od swe jednym z przykladow moze byc to iz jestem hunted od polaka za nic
MIANOWICIE napisalem spokojnie na trade sell gs itd dobre itemki a ze koles zobaczyl ze mam 31 level to powiedzial ze jezeli nie dam mu gsa wracam na rooka i tak mu nie dam ale jezeli takie ma byc w przyszlosci zachowanie pOlakow to wspolczuje serverowi osoba ktura mnie prubuje zabic to 71 ek z rebisth wiec elmer napewno wiesz kto to jest a po za tym co tu duzo mowic zlapalem hanta za free wczesniej pisaliscie ze zachencacie do gry na nebuli a teraz są efekty tego jak ktos sie czegos dorobi to potem jest hunted a i mowie ta osoba nie miala innego zadnego powodu by mnie huntowac POwiedzcie czy tak ma wyglondac gra na nebuli"? bo jezeli tak to odradzam ;( ;( ;( i mysle ze po tym co tu napisalem wyciongniecie wnioski |
Zmieni się tylko gildia rządząca a zasady pozostaną takie same. Nadal będzie: jak za szybko rośnie ci level to masz dead. Kiedyś grałem na innym serwerze i sytuacja była podobna. Gildia rządząca bawiła się w PA i PK. Druga się postawiła mówiąc jacy to oni będą dobrzy jak wygrają. Wygrali i robili to samo co tamta gildia. Miałem 78 level zattakował mnie jakiś PK , zabiłem go. On napuścił na mnie swoją gildie. I zjechałem na 43 level. Dałem sobie spokój na pewien czas z Tibia. Teraz założyłem nowe konto. I mam nadzieje że gildia Polska jak przejmie serwer nie bedzie osłaniała PK z swoich szeregów!!!
|
Cytuj:
lol oni tu niedostali lupnia?bys widzial poczatki 50 polakow na 20 swe i jeszcze nas roz***ali...tak ****a wiekszosc polakow poszla po dragon hamy ..doo tej suki jednej zapomnialem xD niby tam fajnego ludka gf czy cos tam^^ wtedy wyszli i polacy w ****e dostali a warritor mnie pozniej po pohu ganial bueheu(i zabil:|) znudzilo im sie to przestali grac proste gratuluje "przejecia serva" szkoda ze juz niemam tych charow;p gz koqu 100^^ up@ 100% popieram^^ przykladem jest furora;o |
ponoc znowu byla bitwa w thais, kumpel mi mowil, ze stal z boku i sie przygladal, ale ja mu niewierze. Jezeli to prawda to prosze o potwierdzenie uczestnikow rzekomej bitwy :baby:
|
zmija1991 lolu jeden jak ci niepodoba sie nebula bo zaduzo pk to idz na serwer no pvp . zaluje tylko tego za best frend z galany namowil mnie na nebule a moglem grac na refurgi Zmarnowalem tyle czasu Ahhh
ps. Kazdy kto poczuje wladze bedzie chcial ja wyprubowac to normalne czy to polak czy swe |
Cytuj:
nawet br? 8o |
Hail Polska :D
Atakują polaków chociaz że wiedzą że to się zle skończy dla nich xD Polak Twardy i zawziety jest i kasze se nie pozwoli pluć. :cup: |
szwedzki lol
Dzisiaj, kiedy gralem to myslalem, ze padne! Ide sobie do statku na Edronie, by sobie gdzies poplynac, a tam patrze 6 szwedow, wszyscy red skulle! ;( Jeszcze to wygladalo tak, ze wszyscy mieli barwy szwedzkie: zolte wlosy, niebieski stroj! ;( . Jak popatrzylem to wszyscy byli z Phyrexian. I zauwazylem jedna rzecz. Non stop wysylali jakis dwoch low lvli (tez szwedow) do depo po cos i tak oboje chodzili caly czas w jedna i druga strone. Moze jakas kolejna bitwa sie szykuje? Jak bedzie jakas bitwa, to prosze powiedziec, jakby co to uprzedzilem :cup: .
@Edit Pare minut pozniej poszedlem na statek jeszcze raz i zobaczylem 30 swe!!! Zrobilem nawet SSa ale niestety nie wiem jak je umieszczac na stronie. Jakby co to ja moge dalej szpiegowac swe dla Rebirth :P @Edit_2 Pomyslalem nad kolejnym raportem :P . Poszedlem tam z nimi na statek na Edron. Na szczescie nikt mnie nie zaatakowal. Widzialem tez tam jednego z "naszych" . Ku mojemu zdziwieniu udali sie oni do zamku na Edron i polecieli dywanem na hills. Polecialem z nimi, ale przez lagi stracilem slad. Moim zdaniem udali sie albo do Kazz, albo do Carlin. Nie wiem, ale to jest według mnie zbior na kolejna bitwe z Rebirth albo jakis wielki hunt :D. Prosze mi nie miec za złe rzecz, ktora zrobilem, chcialem pomoc :P |
@E;mer wez odswiez fragi ss'ki i wydazenia ;/ bo to juz sie stalo nudne :P
|
Nic nie wiadomo
Szczerze po przeczytaniu tego tematu nie wiem co mam myslec;) Bo z mojego doswiadczenia na tym servie to szwedzi zawsze jak dostawali w d*** to potfarili sie podniesc i chyba po tej wojnie bedzie to samo ale moge sie mylic;) I wiecej przkrosci dostawalem od polakow niz od szwedow:( Jestem neutralny ale wiem ze totalnie polski server to najgorsze co moze byc:evul: Sercem jestem za Rebirth ale zobacze jak potocza sie sprawyB)
|
cezar 4
cezar 4
nie chodzi mi o to ze nebula z***ana bo duzo pk lubioe nebule i szanuje rebisth ale to co zaczyna sie dziac to nie moja wina dorub sie na 31 levie 2 gsow, boszkow itd i powiedz w kazoo sell te itemki zobaczysz nie minie 3 minuty padnom slowa "dawaj gsy albo padasz i nara na rook" chociaz nic nie zawinilem ale grajcie na nebuli tylko jak cos bedzeicie sellowac to sellujcie 8levelami zeby sie do was nie dowalili o itemki :) cya pozdro tibia.pl i all uzytkownikow forum |
Ostatnie wydarzenia pokazaly ze to Rebirth to j*****ci nacjonalisci:evul: Wole zeby to Phyrexianie wygrali wojne B) HAIL PHYREXIAN:cup: REBIRTH SUXX(
|
Cytuj:
Napisałem na forum petycję o zakończenie "nacjonalistycznych", "faszystowskich" i ogólnie obrażających inne narodowości postów/tematów, ale Starprinze i kilku innych Phyrexian (nie mówię tu o noobcharach) jakoś ciągle nie umieją przestać. Tak, na forum wypowiadam się jako Factorr. Baba. -Diam~ |
ja napoczatku mialem lipne nastawienie do servera :) ale to sie zmienilo i teraz z calego serca zycze wygranej wojny dla rebith :)
sam chetnie bym pomogl ale co ja zrobie jak posiadam marny 26 lvl :/ a co do pk oni zawsze byli sa i beda tylko gdyby hight lvl polscy niebronili pekerow bo co z tego ze ja go powiedzmy urypie albo cos to mam lipe a za co za to ze sie bronilem :P a te nizsze lvl chodza i sie woza bo maja znajomosci :) |
Tak jasne....
Tak jasne przejmujecie serwer to szwedzi mają coraz większą przewage co z tego, że bijecie fragi jak Wizz Lowe sobie expi i nikt mu w tym nie przeszkadza szwedzi wygrywają. To oni są online to oni mają władzę dzisiaj prawie padłem bo mnie Xondrius dorwał ze Starprinze i jeszcze jednym bo byłem sobie po czary na edron. Rebirth weźcie w końcu coś zróbcie sensownego. Licze na was bo inaczej będzie koniec z nami wszystkimi na tym serwie.
|
:( Nom teraz jest troche lipa phyrki expia w dzień, a my po nocach, jednym slowem chu... zwlaszcza, ze ostatnio ok godziny 23:00 zaczynaja sie mass kicki, sam wczoraj padlem i 216 k expa poszlo psu w dupe ;/ ;/
Hail Rebirth, Hail of Fear Family Yours Archer ;) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:02. |