![]() |
|
Cytuj:
Cytuj:
|
hehe a ja widzalem tesz wczoraj tyle ze w thais i dzis też jest :]
A JA MYSLALEM ZE MIKOLAJ EJST JEDEN 8o te cipsoft psuje sens mikolaja X( Powinien byc jeden na lodowych wyspach :cup: |
Ja dostałem kulki śniegu :P
;) ;) ;) ;) ;) NEW SERVER ?! :confused: :confused: :confused: :confused: |
Wandy i Rods'y
(...)te przedmioty na pewno ułatwią mi życie, szczególnie rods'y z racji tego, że jestem druidem..
Jeśli chodzi o Mikołaja to dostałem 8 lizaków, ale potem był restart i je straciłem ;( ...kolejny prezent był niezadowalający 8 cookies SUX :confused: |
Tibia OTS
Tibia czy OTS? Zadaje sobie te pytanie, ponieważ teraz na glupiego uha trzeba 600 many jak sie niemyle i wogule ten ubdate z soulami byl niewypalem, a ten ma tylko jedna dobra stronę, a mianowicie RÓŻDZKI! Tak więc ja już przestaje grac w TIBIE z powodu ubdatów i tego że przypomina za mocno Ultime Online :(
A szkoda bo miałem nadzieje na coś lepszego, ze strony Ubdatu :( |
masz racje ten update jest poj*****ny mam 19 lev i nie moge robic ani uh ani hmm to jest poj****ne koncze z tibia :/
|
Ludzie.. co z tego ze trzeba 4x więcej many na czary które coś tworzą ? (runy/bolty/arrowsy/food etc.) Skoro mana się 4x szybciej regeneruję ?
Efekt jest ten sam. Wam się tylko wydaje że to tak dużo many. A jest tak jak przed UPem tylko troche cyferek więcej:P A co do tego ze nie mozna robić run na niższych lvlach... A co to za problem wbić 24lvl na UHy ? Edit: a ja od Mikołaja dostałem 8 lizaków:P Ale dwa zjadłem <lag & miss> Teraz leżą ładnie w domku. Wziąłem jeszcze dwoma innymi charami poszłem - obydwaj dostali po 5 snowballi.. teraz mam taki zdobiony house : ) |
Zawsze niezadowoleni ... pomysl se po co teras sorcowi albo drutowi uhy .. ?? teras o wiele bardziej opłaca sie kupowac manafluidy za 55 gp kture dajom od 50 many do 150 many na exura vita kosztuje 150 many
bp uh kupiony w sklepie=4 bp manafluidow okolo ... ;] |
na moje troche z ta grafa spiepszyli niektore przejscia sa za waskie ale efekt ogulnie niezly a co do reswo to zal mi troche bo wtedy skile mialem juz nabite i lvl a tu nic ale coz faccom powini tez cos wynagrodzic wkoncu kazdy na tym stracil a i czy skile seryjnie szybciej rosna bo u mnie ida po staremu albo nie widze roznicy
|
Cytuj:
Tak poza tym Witam wszystkich, to mój pierwszy postr :] A co do samego update to raczej wszystko na plus, tylko knighty i palle sie wkurzają zawsze, że np. 11 Sorc wybił cały resp cyców :D Komu coś się nie podoba, nikt nikogo nie zmusza grać (tak myśle przynajmniej :P) |
pojemniki na ektoplazme
Ectoplasmical container
kto wie co to jest i do czego służy niech napisze plz. |
Cytuj:
|
Apdejt Najs End De Best:)
Bardzo dobry pomysł z tym updatem. Super zmianki, fajna grafika, mana szybko się odnawia - mam tylko zastrzeżenie do żółtego odcienia w podziemiach, kiedy jest zapalony torch lub coś takiego... ten kolor jest oooobrzydliwy. Bez obrazy... ale można się przyzwyczaić.;)
|
Elo chlopaki wie ktoś coś o NOWYCH ŚWIATACH ?!
:) ;) :p :( B) :] :D :o 8o :baby: X( :confused: ;( :evul: :cup: |
JA NIE 8o
NIE WIEM JAK NASI MODKOWIE :D |
All Polacy na Świat Kyra szybko lv nabijac ziomki :) 8o 8o 8o 8o 8o 8o
|
Nowa tibia
Grafa w porzu! ale mana na czary to już przegięcie!!!!!!!!!!!!!!
chyba CibShoft (czy jakoś tak) POKRĘCIŁO!!!!!!! X( X( X( . I ta mana jest właśnie najgorsza!!!!!!!!!!! Kto widział zeby HMM robić od 25lvl ZWYKŁEGO!!!! Swoim magiem robiłem już HMM gdy nadeszeło "USPRAWNIENIE" Głupie ulepszenie!!!!!!!!!!!!!!!!!! X( X( X( X( X( X( -------------------- Lord Grycio LVL:10 MLVL:4(i troche) ;( ;( ;( ;( :( :( :( |
Prawie cool
Przydały by się nowe tereny, szczególnie na rooku. Ta grafa jest w pożo ale liczylem na coś więcej. Pozdro :confused:
|
moze byc
dla mnie ten update moze byc szybciej mana leci i to jest chyba najwiekszy plus...grafika tez duzo ladniejsza...tylko na co sorcom te różdzki?
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:01. |