Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Niusy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=12)
-   -   Świąteczny Update Anno Domini 2005 już jest! (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=58363)

bosal 14-12-2005 13:21

a ja wczoraj mikolaja spotkalem ;] w AD

http://bike4.us/tibia/files/1/Bez-nazwy-1_thumb.jpg

Lukiner 14-12-2005 13:38

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Garson
E Tychanowicz mam 16mlvl i 15mlvl wiec nie wiem co jeszcze chca.Mam zalecane wymagania

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Garson
Mi jakos to wszystko dziala. Gra jest niezla, grafika tez lepsze ale cos mi sie spiepszylo z uh mowi mi ze mam za maly lvl .Ja mam 16mlvl jak spradzilem na tibia.pl uh rune to pisalo ze potrzeba 11 a mi ciagle pisze "your level is too low"
Nie wiem

hmm nie wiem czy wiecie że isnieje cos takiego jak spellbook tam jest napisane od jakiego lv teraz można robic czary i uhy. A tak wogóle to na www.tibia.pl nie zrobili jeszcze aktualizacji działu z czarami itp. i dlatego wszytko jest tam po staremu.

Drakon Pierwszy 14-12-2005 22:05

hehe a ja widzalem tesz wczoraj tyle ze w thais i dzis też jest :]
A JA MYSLALEM ZE MIKOLAJ EJST JEDEN 8o
te cipsoft psuje sens mikolaja X(
Powinien byc jeden na lodowych wyspach :cup:

Pan zbych 15-12-2005 00:11

Ja dostałem kulki śniegu :P
;)
;)
;)
;)
;)
NEW SERVER ?!
:confused:

Dj.Wally 15-12-2005 08:02

Wandy i Rods'y

(...)te przedmioty na pewno ułatwią mi życie, szczególnie rods'y z racji tego, że jestem druidem..

Jeśli chodzi o Mikołaja to dostałem 8 lizaków, ale potem był restart i je straciłem ;( ...kolejny prezent był niezadowalający 8 cookies SUX :confused:

JAGS 15-12-2005 13:52

Tibia OTS

Tibia czy OTS? Zadaje sobie te pytanie, ponieważ teraz na glupiego uha trzeba 600 many jak sie niemyle i wogule ten ubdate z soulami byl niewypalem, a ten ma tylko jedna dobra stronę, a mianowicie RÓŻDZKI! Tak więc ja już przestaje grac w TIBIE z powodu ubdatów i tego że przypomina za mocno Ultime Online :(
A szkoda bo miałem nadzieje na coś lepszego, ze strony Ubdatu :(

Mago Largon 17-12-2005 09:33

masz racje ten update jest poj*****ny mam 19 lev i nie moge robic ani uh ani hmm to jest poj****ne koncze z tibia :/

Gallar 17-12-2005 11:52

Ludzie.. co z tego ze trzeba 4x więcej many na czary które coś tworzą ? (runy/bolty/arrowsy/food etc.) Skoro mana się 4x szybciej regeneruję ?
Efekt jest ten sam. Wam się tylko wydaje że to tak dużo many. A jest tak jak przed UPem tylko troche cyferek więcej:P
A co do tego ze nie mozna robić run na niższych lvlach...
A co to za problem wbić 24lvl na UHy ?

Edit: a ja od Mikołaja dostałem 8 lizaków:P
Ale dwa zjadłem <lag & miss>
Teraz leżą ładnie w domku. Wziąłem jeszcze dwoma innymi charami poszłem - obydwaj dostali po 5 snowballi.. teraz mam taki zdobiony house : )

Erfi 17-12-2005 11:56

Zawsze niezadowoleni ... pomysl se po co teras sorcowi albo drutowi uhy .. ?? teras o wiele bardziej opłaca sie kupowac manafluidy za 55 gp kture dajom od 50 many do 150 many na exura vita kosztuje 150 many
bp uh kupiony w sklepie=4 bp manafluidow okolo ... ;]

Master Sanczo 17-12-2005 16:25

na moje troche z ta grafa spiepszyli niektore przejscia sa za waskie ale efekt ogulnie niezly a co do reswo to zal mi troche bo wtedy skile mialem juz nabite i lvl a tu nic ale coz faccom powini tez cos wynagrodzic wkoncu kazdy na tym stracil a i czy skile seryjnie szybciej rosna bo u mnie ida po staremu albo nie widze roznicy

mrowa_mrowa 17-12-2005 21:10

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mago Largon
masz racje ten update jest poj*****ny mam 19 lev i nie moge robic ani uh ani hmm to jest poj****ne koncze z tibia :/

To dobrze, oby mniej takich jak ty

Tak poza tym Witam wszystkich, to mój pierwszy postr :]
A co do samego update to raczej wszystko na plus, tylko knighty i palle sie wkurzają zawsze, że np. 11 Sorc wybił cały resp cyców :D
Komu coś się nie podoba, nikt nikogo nie zmusza grać (tak myśle przynajmniej :P)

balun 17-12-2005 21:52

pojemniki na ektoplazme

Ectoplasmical container
kto wie co to jest i do czego służy niech napisze plz.

Marcelinho 17-12-2005 23:26

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ufok90
a ja mam bledy z grafika i nic nie widze na monitorze... X( (Radeon 9600 Pro)

Hehehe... To nie sprawa karty chłopie. Albo coś z prockiem albo sam nie wiem... ;)

Marcelinho 17-12-2005 23:28

Apdejt Najs End De Best:)

Bardzo dobry pomysł z tym updatem. Super zmianki, fajna grafika, mana szybko się odnawia - mam tylko zastrzeżenie do żółtego odcienia w podziemiach, kiedy jest zapalony torch lub coś takiego... ten kolor jest oooobrzydliwy. Bez obrazy... ale można się przyzwyczaić.;)

Pan zbych 17-12-2005 23:48

Elo chlopaki wie ktoś coś o NOWYCH ŚWIATACH ?!
:) ;) :p :( B) :] :D :o 8o :baby: X( :confused: ;( :evul: :cup:

Drakon Pierwszy 18-12-2005 08:34

JA NIE 8o
NIE WIEM JAK NASI MODKOWIE :D

Pan zbych 20-12-2005 18:31

All Polacy na Świat Kyra szybko lv nabijac ziomki :) 8o 8o 8o 8o 8o 8o

Paker Druid 22-12-2005 11:58

Nowa tibia

Grafa w porzu! ale mana na czary to już przegięcie!!!!!!!!!!!!!!
chyba CibShoft (czy jakoś tak) POKRĘCIŁO!!!!!!! X( X( X( .
I ta mana jest właśnie najgorsza!!!!!!!!!!!
Kto widział zeby HMM robić od 25lvl ZWYKŁEGO!!!!
Swoim magiem robiłem już HMM gdy nadeszeło "USPRAWNIENIE"
Głupie ulepszenie!!!!!!!!!!!!!!!!!! X( X( X( X( X( X(

--------------------

Lord Grycio
LVL:10
MLVL:4(i troche) ;( ;( ;( ;( :( :( :(

Kaper2005 23-12-2005 23:30

Prawie cool

Przydały by się nowe tereny, szczególnie na rooku. Ta grafa jest w pożo ale liczylem na coś więcej. Pozdro :confused:

Drastiq 23-12-2005 23:42

moze byc

dla mnie ten update moze byc szybciej mana leci i to jest chyba najwiekszy plus...grafika tez duzo ladniejsza...tylko na co sorcom te różdzki?

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:01.