![]() |
ale zapomniałęśnapisać że piszesz poradnik powyżej 36 lvl, że Mass Healing i Heal Friend jest dla pacców a nie dla facców
Mass Healing 2200 premium account 150 Heal Friend 800 premium account 70 |
Cytuj:
|
poradnik jest super
:D dzieki tobie będę wiedział gdzie łazić po mount sternum:cup: :D |
Cytuj:
Porównaj sobie ilość 100+ levelowych Druidów do ilości 100+ levelowych Sorców, i będziesz widział kim sie łatwiej gra.... |
Poradnik Suuuuper dokładny i przejżysty xDXd! Druid RoX!
|
ej ja mam pytanie :
Jakie orki są w tym Ancient Temple i czy poradzę sobie z nimi na 8 lvl i 2 mlvl ?? prosze o szybka odpowiedz !!! PS : Mam brass legsy, scale armora, dwarven shielda, legion helmeta i oczywiscie snakebite roda ;) |
Cytuj:
|
cud i miud:)
lepszego poradnika nie widzilem;) |
Brak slow zatkalo nie
:cup: |
A ja widze mały błąd:P literówka ale trzeba poprawić bo po angielsku ;)
Cytuj:
|
Cytuj:
|
taki poradnik miło sie czyta:gazeta:
|
Niezly poradnik... Czytalem go, przy wypalani uhow ;)
Niepotrzebnie zaczeles od "gdy nabijesz 8lvl wybierz miasto Thais" itp. |
niestety widzem mankament otoz siedzie ciut na hydrach i wiem ze ustawienie bloker+druid<vis> robi sie przy przesunieciu o jedno pole na poludniowy zachod poniewaz hydra wtedy nie ucieknie gdyby ds przeszedl na pole ognia<kocham jezyk newb> wiec jak mozesz dodaj jeszcze 1 obrazeczek i bedzie cacy ;D
|
Ja mam druta lvl 22, i wlasciwie gralem zupelnie inaczej, zaczynałem w carlin, na Góry Cyklopów chodziłem mniej wiecej od 15 lvl z Moonlight rodem, ale wtedy zabijalem je pojedynczo, z P-armorem, Brass legsami i dwarven shieldem juz walcze z cyklopami w zwarciu, znaczy nie odbiegam a ewentualne ciosy pomagaja mi tylko nabic mlvl bo się lecze :)
|
Cytuj:
|
e tam ..poradnik dobry
e tam ..poradnik dobry ...eh lepiej sie go nie dalo zrobic dalbym mu 9/10 (sa male bledy) ..eh taki dobry bo nie da sie opisac tego lepiej..i moze kazdego to zdziwilo ze histroia druida konczy sie na 36 lev z exori visem,...z ktorego trzema miec....(mocny) ml ze bic naprawde dobrze czyli za 150....
nie komentuje...jesli chcesz tak walic druidem ;] wybierz go i nawet jesli mysilisz ze jest dobry bo robi uha to sie mylisz.... |
Cytuj:
Zacytowalem akurat ten post poniewaz nic z niego nie rozumiem i mnie smieszy.;p Ale do rzeczy. Druid jest lepszy od sorca. DRUID -- Leczenie na full za 70 many ~~~~ SORC -- Leczenie na full za 160 DRUID -- z uwagi na exura sio czesciej brany na hunty niz sorc. DRUID -- mozliwosc robienia uhow, ktore sa najbardziej oplacalna do robienia runa w grze. DRUID -- SORC to taka sama licza obrazen jesli wezmiemy pod uwage mlv i lv. SORC -- posiada e wava i UE, ktore chociaz potezne sa raczej niepotrzebne, bo ile razy przyjdzie wam tego urzyc? UE moze kilka razy, a e wava raczej tylko w ciezkich sytuacjach. DRUID -- W ciezkich sytuacjach ma mass healing, ktory ratuje dupsko calej druzynie, a exure sio wykorzystuje jak czesto jak policytcy klamial. Nie wiem dlaczego druid jest uwazany za profesje slabsza czy trudniejsza w grze. Ten kto tak mowi gowno wie. Prosze tez oszczedzic mi tutaj komentarzy na temat wywodow o profesjach.;p |
Poradnik dobry.
Poradnik dobry. Ale ja druidem nie expiłem w ancient temple. Expiłem do 13 lvla w krypcie w carlin a potem przeniosłem sie na soldki. Na soldkach do 19 lvla a potem tiquanda. Ale robienie hmm'ów zajmuje troche czasu więc to bym sobie darowal. Reszta dobrze. 7/10
PS: Sorc według mnie lepszy, bo na wyższym lvlu w pvp drutowi walnąłby druidowi z UE i jeszcze moze robic sd i energy bomb |
czytałem wiele poradników do różnych profesjii ale ten jest o wiele lepszy od poradnika dla sorca bo tam napisano ze sorc wali z lapy lub mace ;( a on wali z wand'ów twój poradnik na 11/10
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:01. |