Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Wydarzenia ze światów (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=117)
-   -   Powiedzmy ze wydarzenia z tego serva ;P (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=59154)

Winkler 01-01-2006 11:15

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Valest
hhaha lepiej plywam od ciebie jestem tego pewny na 100% ;]

No, kajakiem to moze i plywasz lepiej, a pozatym po jakiego wala takie durne posty piszesz?
Masz jakies ciekawe wydarzenie to sie pochwal. I jakibys mogl podaj swoj nick na Kyrze ;)

Valest 01-01-2006 12:09

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Winkler
No, kajakiem to moze i plywasz lepiej, a pozatym po jakiego wala takie durne posty piszesz?
Masz jakies ciekawe wydarzenie to sie pochwal. I jakibys mogl podaj swoj nick na Kyrze ;)

y ja mam podac? a po co ? ten kto potrzebuje zna mój nick

Gildia Homeboyz już niema :]

Legiren 01-01-2006 19:31

.

Piszcie cos ... moze wie ktos kiedy bedzie jakas nowa wojna miedzy kims a kims ? bo slyszalem ze ma byc jakas jutro

Winkler 01-01-2006 22:23

HB juz nie ma, ale wiekszosc czlonkow jest juz invited do legendarnej gildi Soulblades.

Legiren 01-01-2006 22:40

;]

Czemu Hb juz niema ? powie ktos plx

Kazil 01-01-2006 23:22

Cytuj:

HB juz nie ma, ale wiekszosc czlonkow jest juz invited do legendarnej gildi Soulblades.

Czemu taka legendarna?

Kanion 02-01-2006 07:13

Wczoraj mi nooby ukradly Scalaka, Scarfa, Wooden Shielda, rozdzke(to za free) brass legi, i soldier helmeta, :/

Ludzie nie zla kapa dajcie eq! HAHAHAHAHAHA

//

Raimel !!! 02-01-2006 08:20

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Legiren
Czemu Hb juz niema ? powie ktos plx

Ponieważ lider (swe) stwierdził że za dużo ludzi jest w gildii i do niego pisze a on na to nie ma czasu - w takim wypadku powinien oddać lidera komuś innemu lecz on rozwiązał gildie. Boje się że coś knują ;/

(Wczoraj Tetro solował 2 Demony ) Poleciał mu tylko Orb ;/

Kazil 02-01-2006 08:36

Uważam, że i tak super, że mu się udało! 12k expa do przodu wkońcu :)

Legiren 02-01-2006 11:13

;]

no to Tetro gz ;p solo 2 demony :) ciekawe kiedy bedzie next war mysle ze teraz szwedzi beda chcieli woje z Soulblades czy jakos tak ;p

Karrith 02-01-2006 14:11

kichakichakicha

Winkler 02-01-2006 14:20

Soulblades jest legendarna gdyz, byla 1 z najlepszych gildi na serverze arcania. Tylko i wylacznie ja bylem jej zalozycielem.
@karrith: jak w ogole smiesz sie tak nazywac, skoro wraz ze swoim kumplem odszedles od niej jak tylko pojawily sie pierwsze problemy...

Kazil 02-01-2006 15:32

Ok. ok. Niech każdy myśli co chce i wie swoje. Nie kłućcie się, proszę.

Gedd 02-01-2006 15:44

Cytuj:

Soulblades jest legendarna gdyz, byla 1 z najlepszych gildi na serverze arcania. Tylko i wylacznie ja bylem jej zalozycielem.
@karrith: jak w ogole smiesz sie tak nazywac, skoro wraz ze swoim kumplem odszedles od niej jak tylko pojawily sie pierwsze problemy...

HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHAAHHAHAHAAHAHAHAHAHHAHAHAHA H

Losari 02-01-2006 17:03

Cytuj:

LoL Ty sie z ***em na leb zamieniles czy poporstu sie urodziles z guzem na mozgu?

Legiren 02-01-2006 17:24

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Karrith
bo bylem jednym z jej tworcow.

@down
co ty *******isz??
po pierwsze zalozycieli bylo 5.
po drugie nie odeszlismy z gildii jak zaczely sie problemy, tylko dlatego, poniewaz zaczales przyjmowacf jakis low lvli, ktorzy tylko utrudniali gre i nic gildii nie pomagali.

Ty do mnie to mowisz... bo niewiem ;d

Winkler 02-01-2006 21:37

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Losari
LoL Ty sie z ***em na leb zamieniles czy poporstu sie urodziles z guzem na mozgu?

Odpowiem ci na twoim poziomie, tak zebys zrozumial. Nie nie urodzilem sie z guzem, wytworzyl sie w mojej glowie po wychuchy elektrowni w czarnobylu - zadowolony? Podnioslem twoje mniemanie?
A mowia, ze im starszy tym madrzejszy, no widocznie ciebie losari to sie nie tyczy :P.

Igrexou 02-01-2006 23:18

@up

Moja nauczycielka mówi że uczniowie z wiekiem głupieją :)

Wald_Kerius 02-01-2006 23:39

Jak wydazenia to wydazenia..

Dzis okolo 20:00 Mady Infenstus zaczal zbytnio kozaczyc. Zabil wraz ze swoim kumplem Fenyare(z gildi Madys Fan Club-.-) 1 z czlonkow Black Sunblade(konkretnie Lactera). Za co ..?? Do konca niewiadomo ale chyba powodem bylo to ze doslownie pare minut temu Mady padl na hydrach ...lol i musial sie chyba na kims wyzyc. Oczywiscie bardzo to sie nie spodobalo dla Lactera i ekipy z Black Sunblade. Poplynelismy w kilku min. Pron Enya 41 Ek i Salzar Salvator 36 MS do ab gdzie stal Mady Infenstus wraz z Fenyare. Gdy tylko ktos z Black Sunblade wychylil nos z depo odrazu gonili za nim ze skullem. W gildi bardzo to sie nei spodobal, bo ilez mozna dawac sie tym szwedom i zrodzil sie pomysl wypowiedzenia wojny. Wiekszosc czlonkow Black Sunblade byla za ale na SZCZESCIE lider gildi powiedzial jednoznacznie ze wojny nei bedzie i mamy grac dalej. Podsumowujac jestem ciekaw kiedy dojdzie do wojny miedzy pl vs swe( bo do takiej na bank dojdzie). I czy jestesmy wstanie sie przeciwstawic szwedom i nie tylko 1 gildia ale all pl na serwie. OCZYWISCIE POST TEN NIE MA ZAMIARU WYWOLAC ZADNEJ WOJNY TYLKO ZMUSIC DO PRZEMYSLENIA PEWNYCH SPRAW. TERAZ NAJWAZNIEJSZE JEST EXPIENIE A NIE WOJNA !!!!!! wypowiadajcie sie na ten temat..

Legiren 03-01-2006 15:15

;/

ostatnio z jakies 4 dni temu albo 5 bil mnie koles z Lucum Ira ( czy jakos tak ) za co ? nie wiem ubzdural sobie ze zlurowalem na niego scaraba i prawie padl lal mnie od scarabow do depo ank i nie mogl mnie zabic bo mu uciekalem wciaz i walil mnie z rozdzki a jak dobieglem do depo kazal mi placic 3k ;( za to ze mnie nie uwalil bo nie umial jezeli dalej tak bedzie to swe bedzie zadzic jak tak pl na wszystko ( prawie ) im pozwala no ale to tylko moje zdanie 3m sie all;]

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:34.