![]() |
Jak zrobie skille 60/60 i 20lv 4 m lv to na jakiego z silniejszych potworow moge sie wypuscic zeby byl zysk???
|
Dragi
@up
Ja Ci radze znalesc blokera i na dragi chodzic. Dobry loot i exp :D |
Rafael a na jakim świecie jesteś??
|
ja mam takie pytanie:
czy expienie na cycach ze skilami 58/58 i z eq worior helmet , p- arm , p-legs, dragon shield i f-sem będzie opłacalne |
JaK masz uhy możesz iść :) ja odobiście chodziłem ze skillami prawie 80/80 ale to na cyclopolis ;). Wcześniej na skillach chyba 60/60 dobrze iść ale 58/58 złe nie są, ale weź uhy i możesz iśc bez problemu :)
|
Beho
Hej, czy ktos moze mi powiedziec jakie powinno sie miec skille i jakiej uzywac broni zeby se poradzic z beholderem?I jaki powinienem miec lvl?
|
Eee...
Moim zdaniem przeceniasz umiejętności niektórych potworów np. Hunter - ja zabiłem go pierwszy raz na 13 levelu. Albo Beholder - mój kumpel sam go rozwala a ma dopiero 16 lvl. Dwarf Soldier - pokonałem go pierwszy raz na 10 levelu razem z innymi dwarfami(na moście krasnoludów). Poradnik może być ale mi się nie przyda...
|
Cytuj:
|
Dziex za poradnik przyda mi sie ...
|
Gratz!
Bedzie to moj pierwszy post :] Bardzo dobry poradnik , chetnie z niego skorzystam. ;)
|
Cytuj:
65-70 + Gs/Dl --> czym tam walisz... I spokojnie mozesz solowac beho ;P |
Cytuj:
|
Eee...
Slime ze skillami 65/65?Chyba że źle przeczytałem. Ja soluje slime na 10 lvl'u z eq:scale armor,battle hammer,dwarfen shield,soldier helmet i studded legsy i ze skillami 26/25.Zabijam go i trace około 20-40 to i tak bardzo mało.(hunce na nich (w carlin po 1)). |
jesli chce by sword f rosl szybciej to walcz lepiej pojedynczo, czy z dwoma rotwormami? skill49/57 (zmienilem typ weapona)
|
Bardzo Ładna Praca
Starranie wykonany poradnik. Szczerze mówiąc, mysłałem że będzie to coś w stylu poradnika do skillowania, ale mile się zaskoczyłem! 8o
ten poradnik jest bardzo dobry, lecz mam wielkie wątpliwości co do Monka, ponieważ według mnie monk ma BARDZO silną obronę i SILNY atak... No cóż - najprawdopodobniej się mylę! :confused: Ale ogółem mówiąć poradnik dla Najtów jest oryginalny (trudne słowo :] ) oraz pożyteczny i za razem użytkowny (kolejne trudne słowo :baby: ) |
^.-
train sux... skille same pszyjda :D
|
Proponuje przeniesc poradnik do działu poradniki ;)
@Gremlin: Wywiąż się z "obietnicy" jaką złożyłeś na początku tematu ;) troche się chyba na kasujesz :P |
Prosze Pomocy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Napiszcie mi : Gdzie ja mam Expic bo mi to w ogole nie idzie!!!! Tak wolno i mozolnie ze o BOZeeeeeee!!! Ide na te soldki i i ide i nic lvl nie skacze JEZZZZUUUUUUU!!!!!!
World: Elysia Proffesion: Kngiht Level: 42 Skills: 89/87 Residance: Carlin :) Teraz to Ladnie Carlin Zrobili po Update |
nice
Jak dla mnie spox poradnik, oby takich wiecej. Po kit czepiac sie takich rzeczy jak np minotaur rcher jak kazdy wie o co chodzi..
spoko dentka ogolnie |
Super
Bardzo fajny poradnik bardzo mi pomogl tylko jeszcze nie wiem czy isc blokowac tego dragona mam :
Voc: KNight :evul: Skills: 64/64 ( rosnom ) :cup: Lvl: 20 Mlvl 3 ( rosnie ) ;( ;( |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:38. |