![]() |
Hmm... Ja raczej grałem bo zaciekawił mnie rook dużo czytałem o all zagadkach itp. no i jakoś zawsze mnie coś do tej wyspy ciągło...
|
To niech chociaz nie trapuja nie kradna , nie blocza , nie zawalaja expowsik niech cipy zrobia drugi rook gdzie zostana przeteleportowani gracze powyzej 9 lvl ;) i niech siebie tam na wzajem trapuja a nie newbie i przynamniej nie beda expowsik zawalac
|
a niech bloczą kradną itp. jakąs rozrywka musi byc:D
@topic ktoś musi jednak odkryć tajemnice spike sworda ^^ |
Nie powiedzialbym moze dla ciebie bylaby to rozrywka dla tego trapowanego bynajmniej by nie byla :(.
Co do spike to tylko cipy oficjalnie wiedza jak go zdobyc i czy wogole da sie go zdobyc ...:P |
@up
Może jeszcze tego nie wiesz, wiec ci uświadomię : IDŹ PRECZ! |
Eee...
Ten temat jest bez sensu i wnoszę o jego usunięcie. Apropo "po co są rookstayerzy?" Są po to, żeby pomagać innym, newbie, którzy nie są jeszcze wchłonięci w grę, którzy po prostu nie potrafią grać, bo nie bardzo wiedzą o co chodzi. Rookstayerzy są po to, bo widocznie im się na Rookgaardzie podoba, to rzecz ich gustu i ich upodobań. Na Rookgaardzie jest wiele zagadek, nieodkrytych tajemnic, które Rookstayerzy próbują poskromić, w celu czerpania z tego satysfakcji. Satysfakcję również czerpią z tego, że na Rookgaardzie trudniej jest wbić lvl oraz skille, a na Mainlandzie to jest za łatwe. Rookstayerzy są po to, by się bawić, obojetnie, jak kto woli czy na Rookgaardzie czy Mainlandzie, ale tutaj mówimy o Rookstayerach. A to Pana pytanie jest bez sensu. Proponuję założyć wątek: Po co gracze wychodzą na Mainland? Bez poważania. Perfect*Doll |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:51. |