Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Galana (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=183)
-   -   Wydarzenia z Galany;p (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=60579)

Anarchist 23-01-2006 21:29

Pozyjemy zobaczymy B)

Brugre 24-01-2006 00:52

Z chęcią pomoge w wojnie... na tyle na ile będe mógł...

Qreew 24-01-2006 02:26

No i stalo sie... filosov mage zabity 4 razy... mytant tez prawie padl...
To jest wlasnie odplata za sojusz... :(
Jeszcze dojdzie do tego ze z Icarusem u boku bedziemy walczyc...
Patriots to bardzo silna gildia, sa zgrani, maja najlepszych sorcow i palkow no i Konde ale sa do pokonania, tylko potrzeba checi no i troche zaparcia a Patrioci skoncza rzadzic na galanie :)

Brugre 24-01-2006 02:32

I konda dupa kiedy ludzi kupa :D

A na Galanie coraz więcej ludu ma dość Pa-ts'ów i ich zachowania :evul:

MeChU 24-01-2006 03:42

Allied =]

Mi sie zdaje, że najwyższy czas wziąść do roboty =D Demiphant nie wiem czy to dobry pomysł ale myślałeś nad połączeniem się LS z Desperados w wiadomym celu? =>.

Bilbag 24-01-2006 07:51

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Xulorin

Do najciekawszych rzeczy dzisiejszego dnia należy odejście "Fearless Polish Playera" z Patriots, czyli poprostu mnie :p.

Gratulacje decyzji :)

Mam nadzieje ze reszta polaków opuści PA-triotów

P.S.
Filosov Mage padl 4 razy wczoraj :(

FS vs. PA-trioci?

Xulorin 24-01-2006 09:31

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez MeChU
Mi sie zdaje, że najwyższy czas wziąść do roboty =D Demiphant nie wiem czy to dobry pomysł ale myślałeś nad połączeniem się LS z Desperados w wiadomym celu? =>.

Już z Demim braliśmy wiele rzeczy pod uwagę ;).

YeaP 24-01-2006 11:18

Xulorin uwazalem cie za czlowieka niegodnego/zdrajcę.. mylilem się ;] jestes wporzo koles

Demi na co czekasz?

thewojtek 24-01-2006 11:35

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez YeaP
@demi
Sojuszy nie ma... jest tylko skull hunting.. więc DZIAŁAJCIE..

wiec dajcie nam jeszcze 2-3 dni -,-

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez YeaP
Xulorin uwazalem cie za czlowieka niegodnego/zdrajcę.. mylilem się ;] jestes wporzo koles

Demi na co czekasz?

Na zebranie kaski na runy, ringi, stone skiny

Para 24-01-2006 13:58

Suprise

Pozdrawiam Stary owner Kongo Mike'a =)

Xulorin 24-01-2006 14:26

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Para
A juz uwazalem lord anarchista i xulorina za zdrajcow ... A tu niespodzianka mam nadzieje ze uda sie pokonac Patriots =)

Stary owner Kongo Mike'a =)

Ty nawet tak o mnie myślałeś? :( Będąc kiedyś ze mną w gildii ( albo z 2 ownerem byłem :P). Zawsze nie lubiłem PA i skull huntingu i nigdy się nie zmienie.

A do Lorda mam nadal zastrzeżenia, bo nadal jest w Pats. Nie chodzi mi o old owner tylko o teraźniejszego. I nie wiem po jakiej stronie on stanie.

Po 2 jeszcze nigdy nikogo nie zdradziłem nawet teraz Pats, bo obiecywałem lojalność im ale jak byli "dobrzy" że się zmienili to tak jakby oni zerwali umowę. I jak mogłem was zdradzić? Jak by Polacy sialii PA i skull hunting po Galanie to bym był przeciw nim. Nie lubie jak mnie ktoś zabija za skulla albo PA mnie (kiedyś bo teraz nawet nie probują :P) i nie lubie jak ktoś inny kogoś zabija bez powodu.

M@trixs 24-01-2006 14:45

Sojusz lol

Nie ma sensu robic soujszu z desperados.Wczoraj gdy keekz'a mytant zatakowal w ciagu 3 do 5min zlecialo sie cale pats z koną na czele.Myt~ zwial do dp, apo chwili wpald do thais Yahel i kilku ziomkow z desperados zeby se zapytac co sie stalo.I to by bylo na tyle.

Para 24-01-2006 15:08

Tak xulo to ze mna byles w guildi :) A co do lorda to owner sie zmienil ?

Catrishia 24-01-2006 15:18

Na forum Galany na tibia.com 3/4 tematów na pierwszej stronie to tematy typu "PA-triots... Skull hunt again..." itp... więc chyba dzieje się coraz gorzej... Ja puki co nie odczułem tego na własnej skórze i mam nadzieje, że tak zostanie...

To widze, że już szykujecie coś przeciwko patriots konkretnego? No coż zobaczymy co to będzie... bo ja mam wątpliwości co do skuteczności naszych w takich akcjach, że tak powiem... No ale życze powodzenia mam nadzieje, że sobie poradzicie...

Xulorin 24-01-2006 16:17

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez M@trixs
Nie ma sensu robic soujszu z desperados.Wczoraj gdy keekz'a mytant zatakowal w ciagu 3 do 5min zlecialo sie cale pats z koną na czele.Myt~ zwial do dp, apo chwili wpald do thais Yahel i kilku ziomkow z desperados zeby se zapytac co sie stalo.I to by bylo na tyle.

A co mieli zrobić? Rzucić się na Pats? Raczej nie było by to najmądrzejszym rozwiązaniem.

Reinmar I 24-01-2006 16:58

.....Od jakis dwoch tygodni znow wrocilem do gry....z tego co slyszalem i wyczytywalem na forum tibi.com patsi strasznie sie ''zepsuli''....myslalem ze sa inni niz BM...teraz robia to samo co Jejihev i cala jego swita....na forum czytajac posty ludzi ktorych wogle nie znam lub znam slabo nie do konca wierzylem ze patsi bija tego lub tamtego bez powodu....nie bylem przy przykladowje sytuacji wiec nie moge byc w 100% pewien jak to naprawde bylo....ale od wczorajszej nocy jestem przekonanany ze ''obroncy galany'' to PA(oczywiscie nie wszyscy)....filosova nie znam bardzo dobrze ale wiem ze jest jednym z graczy ktorzy maja zasady..... graja dla zabawy i staraja sie nie utrudniac nikomu zycia....to ze mial skulla nie jest powodem zeby wysylac go do swiatyni...za panowania BM patsi uwazali ze jest to poprostu PA...teraz widocznie sa juz innego zdania.....

Nie jestem przeciwko Patriots jestem przeciwko PA....

Hail all good people on galana...

p.s bede sie starac regularnie uczestniczyc na tym forum:p dobrze jest wrocic znowu gry....tibia ma swoj urok:) mniam

Demiphant 24-01-2006 18:28

Powiem tylko tyle,że gadałem już z osoabami z pats,desperados,corentiros,PN,Icarusem i jeszcze kilkoma innymi.

bolekndm 24-01-2006 18:47

Mnie Kardear uie*** no reason ale trodno jak jest sie czlowiekiem ktory jedyne co potrafi to u*******ac nizsze lvle dla loota i psuc innym zabawe to trodno sie dziwic.
A co do Sojuszu uwazam ze najl;epsze gildie powinny sie polaczyc i przeciwstawic Kondzie bo to co pats od*******aja to jest chore

Demiphant 24-01-2006 19:14

Łamacz a co z twoją gildią??

Reinmar I 24-01-2006 19:35

...hmmm jesli chodzi o moja gildie to wszystkim sie nie podoba to co robia patsi....to oczywiste...nie wszyscy sa za wlaczeniem sie do walki...inny zas sie whaja....decydujace slowo bedzie miec lider....zobaczymy co on ustali...

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:37.