![]() |
Cytuj:
Na początku zbuduj sobie tylko Warehouse, innych nie bo i tak Ci się nieprzydadzą (na początku),no Embassy możesz :P 2. Żeby zrobić wojsku trzeba mieć koszary (Barracks), żeby je zbudować musisz mieć Main Building na poziomie 3. |
:)
Dziękuje ci bardzo pomogłeś mi chciałem sie dowiedziecjak budowac inne oprucz tych co mam na pierszym poziomie w main bulding 3 lv trzeba mniec na to bym nie wpadł :) jeszcze raz wielkie THX
|
Yeah! Odkryłem możliwość handlu! Teraz to dopiero extra gra :)
|
Bardzo fajna gra. Chociaż gram dopiero od 1h:P
Jak coś to jestem na 4 serverze!:) Rogacz Production: Wood: 11 per hour Clay: 11 per hour Iron: 11 per hour Crop: 3 per hour |
Gram na 4 servie jak co nick Knight Patryk(dopiero zaczolem)
|
Czy ktoś z was gra jeszcze na 3 servie czy wszyscy się wynieśli?
@Down Rób następny lvl, kopalnia 1lvl daje np 5 wood a taka 6lvl (ja mam 6lvlowe :D) daje 50 więc policz ile byś dostawał z 4 1lvlowych kopalni a ile mając jedną, bardzo rozbudowaną PS: Moje kopalnie xD Clay pit lvl 6 i 5 Woodchopper lvl 6 i 5 Crop farm lvl 6, 5, 4, 3 i 2 (ale ich mam dużo :D) Iron mine lvl 6 i 5 (6 i 5 to znaczy że mam 2 kopalnie jedna na 6, druga na 5lvl!) |
czy jest ktos stad kto na 4 servie ma gildie?jak tak invite me plx:D
EDIT:Oplaca sie robic next lvl kopalni czy zrobic nowa lvl 1? |
Prosiłbym żebyśmy rozmawiali na forum o travian (by Mafuss :P) www.travian.fora.pl a nie tutaj.
|
Omg! Już wiem skad ta fala noobów z Polski! Po co rozpowiadasz link do tej gry? Ehhh...
|
tez gram na 4 serwie (jakies 400 popa) jak cos to piszcie PW xD
|
sorry, za double posta, ale to przez IE ;/
|
ja 564 popa :dance: no i oczywiscie samotnik:cygaro:
|
Newbie
Ludzie pomocy! :D
jestem newbie jeszcze gram 5 min. w tą gre :p jak zrobic populacje i co oznacza te przekreslone zboże (crop) ??:baby: |
Przekreślone zboże oznacza ilość zboża zjadanego na ludzi z ilości produkowanej. Żeby mieć więcej pop (ludzi) musisz budować nowe bydynki.
|
12 dni temu wyszedł nowy serwer traviana "s7"
jeszcze jest czas żeby zacząc gdyż dopiero 7 osób przekroczyło ilość 200 pop jeżeli ktoś by chciał zacząć w to grać prosił bym o ładowanie się z mojego REF-linku : http://travian.interia.pl/?uc=pl7_19421 (to niejest żaden hack tylko "Jeżeli nowy gracz uzyska 75 mieszkańców w swojej osadzie, to na Twoje saldo wpłynie 20 złotych monet." czyli jeżeli ktoś bżdzie mial już 75 ludności ja dostane nagrode w postaci 20 złotych monet) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:54. |