![]() |
No zanim zauważyłem, że dostałem team w ht też wygrałem kilka meczy :).
@Straznik Wystawianie składu podstawowego na spar, żeby wygrać z VI ligowcem to głupota... jaka to satysfakcja wygrać w sparze? |
Satysfakcja jest ; )
To jak, może by zrobić jakiś turniej forumowiczów tibia.pl - hattrick'owców? Mecze pucharowe lub normalne, zależne od tego czy będziemy grali systemem mecz/rewanż czy tylko do jednego meczu. |
Nie czajicie :P ja mam 18 graczy !! a na wiecej mnie nie stac bo nie mam kasy na utrzymanie i ktos z podstawowego musi i grac i tak sie okazalo ze akurat gralo dwoch skrzydlowywch ...
Edit : a moze by zrobic grupe na forum hattrick ?:P |
Ja wystawiłem 7 zawodników z pierwszego składu. Trenuje atak skrzydłami, czyli trenują głównie napastnicy i skrzydłowi. Dlatego nie robi różnicy czy wystawie w obronie pierwszy skład czy rezerwy. Występuje tylko ryzyko kontuzji ; )
Gram w sparingach dosyć mocnym składem, gdyż rozgrywamy z przyjaciółmi turniej. 4 drużyny, każdy rozgrywa po 6 meczy, 3 u siebie, 3 na wyjeździe, mecze pucharowe. |
@up
Nie ma sensu, rozpadnie isę jak Gangsta Gang (pewnie wielu was tego nie pamięta, pierwsza <może druga po RM> grupa na forum zrzeszająca fanatykow gry gangstawar) i po co? |
Ja mogę zorganizować puchar :). Chętnych proszę o PM!
|
a co to pm ?:P ale jak cos to oczywiscie ze wchodze w to :D
|
Smetana jak co moge ci pomoc, a chetni zamiast wysylania PMek niech sie wpiszu tutaj.
Ja jestem chetny. To juz jest nas dwoch: ja i smetana |
Zgłaszam swoją drużyne i jakby co pomóc też mogę ; )
|
A jakieś nagrody <lol>
Ale ja też się zgłoszę: MKS "GKS" Jastrzębie |
zglaszam sie Fc Chelmianka
|
Nagroda to satysfakcja :).
Na razie kto bierze udział: -ja -djkuter -monte -matek -strażnik Do pucharu brakuje jeszcze 3 osób. Przydałoby się 8. |
Wlasnie sobie robie spore wzmocnienia :P kupuje zawodnikow za gorsze (max 10 tysiecy ) zebym mial na spary ludzi bo niechce znowu stracic zawodnikow :]
|
Prezes Spartakusa Elbląg wyraża chęć udziału w turnieju.
|
to ja tez, a co!
team: humz0r prezes: hoomik |
To ja też się zgłaszam
user:iron16 team:Bio$@WO jak będzie kasa to zrobie przysługę światu i zmienie nazwe:P |
Kiedy mniej wiecej ten puchar bo niewiem czy rezerwowac spara na ta srode
|
hmmm w tym tygodniu to raczej odpada, bo mamy spara z Ironem w środeczke.
|
Czy da sie licytowac wlasnego gracza?? i czy graza temu jakies konsekfencje i jak bedzie z zaplata za zawodnika plx szybko odpisac bo przez przypadek wystwilem nie tego co trzeba na liste transferowa :/
|
@up
Nie, chyba nie grożą konsekwencje. W regulaminie nic o tym nie widziałem. Dobra, z thomissonem, hoomikiem i iron_guardianem mamy 8 osób. Turniej zacznie się dopiero w przyszłą środę :). Informacje o tym co i jak wkrótce. edytka: Oto strona pucharu: http://www.databased.at/hattrick/cupmanager/?id=13768 Dobra mała zmiana :). Sam was dodam. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:50. |