Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Konkursy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=111)
-   -   Konkurs "Grand Tour Exp 2006"- Zasady i Regulamin (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=61851)

Xemnar 11-02-2006 14:25

Czy to tutaj trzeba wklejac filmy?:>
A drugi pytanko to jest takie:

Czy film zostanie zaliczony bo sie zapomnailem i powiedzialem nie w swiatyni tylko pare kroczkow za nia te dziwne znaki proszę o odpowiedź

Glacial Hero 11-02-2006 14:43

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mirosojaki
Qrcze bo ja czasu nie chcialem tracic to se wczesniej itemki wziolem i jak sie zalogowalem to odrazu mialem Eq bende mial za to dyskfalifikacie ?? plx no :(;(

Zacznij od poczatku (czyt. zrób nową postac). A do wszystkich:
Czytajcie regulamin spokojnie, nie śpieszcie się, pamietajcię, że nie to się liczy, że ktoś nakręcił szybciej film, tylko ilość expa zawartych w tym filmie, wkońcu każdy ma swoje cztery godziny !

Taka Tuca 11-02-2006 14:45

To zdeczka nie fair. Ja np. jade na poczatkowym eq na rooku i siedze na ratach do 4 levelu, a drudzy od razu gonia w dopper shieldzie i katanie, z bp fluidow i sobie biegaja po poison spiderach -.-

Do kitu z takim regulaminem...

Duke Dran 11-02-2006 15:53

Luzz już zrobiłem 5 lvl w jakieś 60 min ( wiem noobowsko :p ) i nagle lags + kick i lipa :p beuheuheuehuheu może jeszcze raz spróbuję. Bleeee:]

Hegemmon 11-02-2006 16:49

NIE ma wyjątków od regół.
Jak ktoś nie wypowie kodu aktywacyjnego, to jużjego problem. do save servera pozostało jeszcze czasu 4 próby. Tu chodzi także o to, aby wykazać się inteligencją.

Macia:
zapewniam cię, że nie poszliśmy po lini jak najmniejszego oporu. Fakt iż reguły są takie a nie inne może nie wszystkim odpowiada, ale zapewniam, żę gdyby były inne, to zapanowałby po prostu nieopisany chaos.

Cytuj:

jak sie wbije 8 lvl to można isc na mainland?
Do Instynkt- i co, ja mam się nie denerwować? Jeśli tak, to drom i matkus powinni tutaj zatrudnić boty, bo czasami umiejętność opanowania się na tym forum graniczy niemal z cudem.

OnlyM(PL) 11-02-2006 17:12

Czyli jak sie nie myle to mozna zalozyc 1 lvl postac z pacciem na rooku? czy tu musi byc free acc?
Ok sorry sorry juz wiem, dont keal my plx

N4zgul 11-02-2006 17:14

Cytuj:

Jaki noob ze mnie........ Zapomailem dodac tego slowac na paczatku gry:/ i 4 godziny na marne a tak mi dobrze szkolo 6.5k exp:/ Hege~ Wyjatek plz
Są jednak ludzie którzy nie potrafią zrozumieć chyba najłatwiejszego warunku regulaminu :D
Cytuj:

Przed wyjściem ze świątyni należy wypowiedzieć kod aktywujący. Brzmi on następująco: 0|)l_0T0\^/3
W ten sposób dyskwalifikujemy użytkowników, którzy nie potrafią czytać ze zrozumieniem.

slammer 11-02-2006 17:19

czemu robicie takie nudne konkursy? duzo ciekawiej by bylo gdyby expienie mialo trwac np. 30 minut bo w 4h idzie sie zabic z nudow. a jeszcze ciekawiej by bylo gdybyscie zrobili na jakims serwerze na rooku cos w rodzaju questa, a NPCami byla by ekipa tibii.pl. questy typu: znajdz admina, przynies zdechlego krolika i kto pierwszy zrobi all na filmiku :)

@OnlyM(PL)
ta, ale nie mozesz expic na pacc area

Freaqs 11-02-2006 17:37

Pewna osoba zrobila 11i iles K expa. Powinna byc chyba zdyskwalifiowana ! Dostala pelne eq , duzo kasy (na shovel , torche i 14 life fluidow)!!!

SpOoKy 11-02-2006 18:42

Heh mnie rowniez zaciekawilo jak mozna zrobic 11k expa w 4h na rooku... wiec postanowilem zassac filmik i co sie okazuje... koles nagiminnie lamie regulamin dostaje kupe kasy, wyprasza z cave i na dodatek po 240min ( 4h ) nadal expi... z tego co czytalem po 240min nalezy jak najszybciej sie wylogowac on przedluza filmik o 8min... mam nadzieje ze jego 4h pojda na marne... pozdro !

Freaqs 11-02-2006 18:49

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez SpOoKy
Heh mnie rowniez zaciekawilo jak mozna zrobic 11k expa w 4h na rooku... wiec postanowilem zassac filmik i co sie okazuje... koles nagiminnie lamie regulamin dostaje kupe kasy, wyprasza z cave i na dodatek po 240min ( 4h ) nadal expi... z tego co czytalem po 240min nalezy jak najszybciej sie wylogowac on przedluza filmik o 8min... mam nadzieje ze jego 4h pojda na marne... pozdro !

Ja tak samo ! Owszem eq tak ... ale kasa !? Gdzieee!? : P

Wedlug mnie nawet eq nie powinno moc przenosic

Hegemmon 11-02-2006 19:13

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Danrahses
Jak już filmik nagrałem to moge wejść jeszcze raz na tą postać i dać eq do innej postaci i nagrać 2 filmik??

przeczytaj jeszcze raz fragment regulaminu o tym, ze nie wolno sie logowac po wylogowaniu, trzeba bylo zrobic to przed zakonczeniem filmiku.

Freaqs- dyskwalifikacje rozpoczna sie po zakonczeniu przyjmowania zgloszen.

mattiz 11-02-2006 19:23

Mam pytanie.
Mam druida na 18 levelu. Miał 19, ale to szczegół :). Chodzi o to, że robiłem go przez około 6 miesięcy, ale miałem bardzo dużo przerw w Tibii (czasem trochę mnie przynudza), zresztą, miałem pecha do dedów, miałem ich bardzo dużo (około trzydziestu). Czy mimo to mogę wziąć udział i nie zostanę zdyskwalifikowany?

Niwgnip 11-02-2006 19:36

JAk bys ogladnal uwaznie filmik, to bys zobaczyl, ze rowno po 4 godzinach nie liczylem expa

Enjoy :)

Magson 11-02-2006 19:39

Zazdroscicie mu poprostu : )

Zielony Góraaa = *

Arcymag Andrzejek 11-02-2006 20:21

Hege... Dziękuję, że skasowałeś mojego posta... Ale naprawdę czytałem ten poradnik dwa razy... I wszystko robie dobrze! A mimo wszystko to się nie zapisuje... Gdy chce zakończyć naciskam zakończ nagrywanie, a potem się wylogowuje...
Ale w katalogu, który wybrałem nie pojawia się żaden nowy plik...

Bubusiek 11-02-2006 20:29

8,400

Sądze że zrobienie 12k expa w 4h na rooku jest możliwe z własnego doświadczennia.. postać sie wyprowadza (jak mało ludzi gra na rooku) 1,5h to daje 4,2k expa Czyli jesli nie wrąbie ci sie ktos do kopalni to zrobisz okolo 11k
(No zakładając że nie zaśniesz z nudów) :P

Freaqs 11-02-2006 20:40

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bubusiek
Sądze że zrobienie 12k expa w 4h na rooku jest możliwe z własnego doświadczennia.. postać sie wyprowadza (jak mało ludzi gra na rooku) 1,5h to daje 4,2k expa Czyli jesli nie wrąbie ci sie ktos do kopalni to zrobisz okolo 11k
(No zakładając że nie zaśniesz z nudów) :P

Chodzi o to ,że kolesław dostał legion helmet , chain armor , studded legs, copper shield ,katane, 1k , rope ! Owszem ... eq mozna ale kase !? To nie fair jak ktos nie robi nawet przerw w expie bo ma lf'y ktore qpil za kase ktora dostal.

Warmendes 11-02-2006 20:45

Ja myślę ,że Zielony ma realne szanse nawet na wygranie tego konkursu. Wszystko jest ok bo patrzyłem na filmik tylko nie wiadomo jak z tą kasą ale i tak to samo so ktoś by podal jemu te life fluidy. W regulaminie pisze ze 2 bp jeszcze mozna ale moze sie to okazac złym posunieciem ;P A on nie wzial calych 2 bp XD tylko 35 lf ;p A jakby chodzil po te torchy to ile by zrobil mniej expa? nawet nie wiem moze po drodze by zrobił wiecej ale to juz jego sprawa. Jeśli nie zostanie zdyskwalifikowany to powinien chociaz dostać pacca na 3 miechy. To jest tylko moje zdanie więc nie besztać mnie -.-

Hegemmon 11-02-2006 20:50

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Arcymag Andrzejek
Hege... Dziękuję, że skasowałeś mojego posta... Ale naprawdę czytałem ten poradnik dwa razy... I wszystko robie dobrze! A mimo wszystko to się nie zapisuje... Gdy chce zakończyć naciskam zakończ nagrywanie, a potem się wylogowuje...
Ale w katalogu, który wybrałem nie pojawia się żaden nowy plik...

to dlaczego do jasnej <cenzura> poruszasz problemy z tibicam tutaj a nie w temacie do tego przeznaczonym

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:10.