![]() |
@up kup promo ;) pozneij szybciej mana i soule =) i na eq dorobisz sprzedajac runki =)
|
Więc tak:
Knight 20 lv 4 Mlv Eq: P set, Dwarven shield, FS, Steel helmet. Cash: 10k Moge kupić 2 itemy z grupy: Knight Armor, Warior Helmet, Dragon Shield, lub chyba Tower Shield. Co wybrać? A może proponujecie coś innego? Warte mniej więcej tyle co itemki powyżej. Server Furora. N00bowskie pytanie ale knightem na poważnie gram pierwszy raz... |
Cytuj:
Myśle, że powinieneś sobie kupić K- arma i Draggy Shield jeżeli na nią kaski starczy (nie znam cen na furorze :( ) |
według mnie sprzedaj ta kase na allegro, kup sobie słownik i ucz sie baranie :D
|
Cytuj:
@Dewazar Ta na Draggy Shield starczy ;) Dlatego ją tam wymieniłem, Dzięki za pomoc. |
Pomóżcie
Mam pytanko !!
Co lepiej kupic Bs Czy Gs. moje Eq to fs,c-shield,p-legs:( ,crusader helmet,i zwykle butki. A skille mam 63\61 i 26levelek |
Ja na twoim miejscu kupilbym obydwa ale jesli nie stac cie na obydwa to kup bs.
Chyba ze wolisz expic na potworkach typu fire devile, beholderki to wtedy gs:) |
Moje eq to :Blue robe, crown helmet,bohy, p-legs, p-amulet.
Jestem paladynem. Co moge kupic do 110k? Na silverze RH lazi za 50-55k g-arm kolo 80k, czy oplaca mi sie cos z tego kupic? Czy zainwestowac w runy/mfy? Albo w cos innego? Pozdro |
Cytuj:
FS nie jest wiele gorszy od BSa więc i znim chyba możesz poczekać. Nie wiem natomiast jaki masz armor ;) Jeśli masz p arma to może kup sobie lepszy armor? |
Cytuj:
Kup RH a reszte uwal w runy i manasy. |
dobry hamer
|
O co ci hodzi behonder z tym dobrym hamerem?
|
Co moge dokupic i na jaka profesje
Mam 3 postacie 20 lvl + bez desert guesta i co bede mial kupic i na jaka profesje .
Palladyn 20 lvl- devil helmet,noble armor,plate legi,leather boots,crossbow :P Knight 25 lvl- Crusader helmet, crown armor,k legi,croco boots,medusa shield,f axe,d lance Drut 25 lvl - warrior helmet,blue robe,dragon shield , quqimare rod ,volcanic rod,plate legi ,leather boots Co kupic jak widac bede mial 30 k :) |
mały problem...
na co mam teraz zbierac?- 57knight rh dsm c-legi bohy gs bs denom shield
czy cala kase w runy? :p |
Cytuj:
|
Cytuj:
inwestuj w uh/hmm/explo ewentualnie jakis platinum amulet choc to drobny wydatek to zawsze 2 arm i steel boots jak bloczyc cos mocniejszego idziesz:> |
Mam 23lvl 19mlvl(wiem ze bardzo slaby)
profesja:sorc best solo:beholder eq:knight arm,plate legs,dragos shield,zwykle buty,dark helm zbieram na knight legs. Czy mi sie oplaca?? |
@kasii
no tak zapomnniałem:) @up Nie opłaca ci się. |
a więc tak
moja postać: 28 level druid 45 magic level mój sprzęt: crown/warrior helmet blue robe plate legs leather boots dragon/vampire shield backpack^^ platinum amulet skull staff all rody do quagmire weeding ring ^^ kasa: 80k doradźcie co kupić aha serv harmonia |
Myślę, że manasy/runy, ewentualnie oszczędzaj na przyszłość - kasa przyda się zawsze :). Ewentualnie koło 30 lvl'a dokup BoHy (nie wiem, czy masz, nie pisze tutaj. Jeśli nie masz, zaopatrz się [40k], jeśli masz, to kase sobie odkładaj :>)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:21. |