![]() |
dajcie orca warlorda proooosze!!! =) nie obraże się też jeśli dacie prison pod kazoo...
|
mam rownierz wielka prosbe do osób co maja pacca czy mogl by ktos z was wybrańców :D nakrecic mi filma z darashi na najwikszych expowniach tzn piramida minosow i jeszcze pare jest tam miejsc do expienia plz!!
|
Plx
palladin jak najmniejszy lvl i cyce PLX
|
eeeeeeee
walnijcie jakis film z rooka
|
ej ludzie.. gdzie scignac tego reca bo jest mi potrzebny do filmow......????
|
zamówienie
chcial bym filmik z elf fortec , banashee, i z najtrudniejszym questem w tibi i z wiezieniem pod kazo
plzzzzz |
Witajcie ... ;)
Jestem na tym Forum nowy wiec mam zamiar sie z wami zopoznac :P Ja chcialbym zebys nagral mi Hunta na Warlorda, Geomancera, Vammpira, Prinsest, Necromancera :].... Troche dluga Lista ale wiesz ... Czekam na twoje Filmy ! :D |
Prosze o film z Black knight House. Przejrzalem wszystkie strony i takiego filmiku nie bylo, wiec o niego prosze :P :confused:
|
:o
Same zamówienia... filmików nikt nie daje :( Jeszcze raz powiem- vampirki z widoku blokera plx
|
Smookaa Plz
Plz Niech Ktos Da Jakis Film Jak Knight ( Najlepiej Jak Najnizy Levlel Ale Moga Byc Tez Wysokie ) Zabija Solo Smoka Plzzzz
Z GÓry Tnx |
ja to bardzo plz cyclopolis dla 35 knighta skile 62/56 i hero hunt na pojedynczym respie najlepiej cala droge do tego rewspa z gury dziex ;)
|
Jaka szkoda:(
Jaka szkoda, że nikt nie zamieścił tutaj filmiku z (cut) questa:( moze jakiś był bo dokładnie nie pamietam ale mi na 100% nie działał k**wa X(
------ Edit by Gremlin Quest spoiling by byl. |
Warlock
nigdy nie widziałem Warlocka :mag: i Behemota :evul: w akcji ....
No i też nie widziałem Orc Foresta :berserk: .... durzo PŁACE!!!!!!!!! :flaga_pl: ....ale kiedy indziej... :flaga_pl: |
ale mi chodzli o cyckopolis i oddzielny film z hero huntem,ale tylko z jednym hero z pojedynczym repem ;)
|
Gremlin to zapodaj jakims linkiem bede wdzieczny :tongue:
|
Mintwallin
Filmik o Mintwallin plz
|
prosze o filmik z pekowaniem PLZ P L Z :)
|
chciałbym zobaczyci jak knait bije demona nie wiem czy już ktoś o tym mówił :P
|
ja bym chcial prosic o filmiki z warow (moze juz podawales ale plz o powtorzenie jak bylo) plx bardzo najlepiej na aldorze :P
|
Drogi kipperze.... chciał bym ci podziękować.... nie mówmy o kasie którą ci obiecalem ale o nastempnych filmach X( np... taki film gdzie jest zaje*****e dużo PK i potworów z poważaniem szymon :swe:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:02. |