![]() |
Najtem narazie gram i jeszt spoko...O uhy/ihy się nie martwie bo mam droida...
Luz jest... Ale jeszcze nie grałem sorcem... Powiedzcie jak się nim gra?? |
Gram knightem gdyż nie mam pacca. a to mój 3 knight.Mój idol gottar tesh jest knight.
|
Paladinus
Malo cos Paladynów :( :( .
Ja jestem paldynem na 7lvl(wiecie jak to jest z PK) B) B) Na razie ok!Polecam :lucznik: |
Wybralem Knighta gra sie nim od poczatku do konca Latwo tylko trzeba miec min 4 mlvl i duuzo uhow ;]]]
|
Gralem kazda profesja w nstepujacej kolejnosci:
sorcerer, paladyn, knight i druid. Sorca nie ma, palka tez, a druida mi shakowal ktos z caffe :) Gram tamtym knightem i oddalem glos na knighta. |
Ja najpierw grałem Knightem... w miedzy czasie zrboilem sobie Uh makera na tym samym acc. Grałem nimi oboma na zmiane az wkońcu po roku gry taki ***** z cafe (dorwiemy cie RUSEK szmato)poinstalował keyloggery i zhakował mnie (innych moich kumpli z Rl którzy chodzili do tej Cafe tez). Aktualnie gram Pallem i jestem zadowolony. Musze szybko zebrac kase i kupic Royalka :). To tyle , papa
|
Glos oddany na pala.
Dla mnie najlepsza profesja pod sloncem 8o |
Ja osobiscie gram palkiem i jak dla mnie jest on najlepsza z profesji :)
|
Ja gram druidem ale czasami...
Ja gram druidem ale czasami... lubie pograć knightem.
nie na ten temat!! Ostatnio grałem knightem i ziomuś mnie na zamku przyblokowal i dead od zerka. To bylo knightem ale jak by to bylo druidem to bym sie uhnoł :) i uzyl hmm albo sd :) |
Ja gram Knightem:)
|
oddalem glos na Druida (chociaz niewiem jeszcze jak sie gra sorcem) ale uwazam iz druid jest najprostsza i najlepsza postacia w tej grze
|
Mimo iż grałem wszystkimi klasami postaci w odpowiedzi zaznaczyłem Paladyna. Osobiście uważam, że Paladyn to najlepsza z klas, choć pewnie inni mogliby się z tym nie zgodzić Wważam że jest to postać wielce uniwersalna dobra w walce na dystans, oraz nie najgorsza jeśli chodzi o wachlarz posiadanych zaklęć.
|
Tylko i wyłącznie paladyn.
(dobrywieczór wszystkim ;) ) |
GŁos na Paladyna chociaż zaraz bede royal Heh ale GŁOSOWAĆ na Palla ! :D :) ;) ;) :] :miecz: (na knighta nie ;))
|
Royal Pally :]
|
Ja grałem palkiem obecnie mam maga :)
|
Sorc!
Gram Sorcererem mimo iz poczatki sa bardzo ciezkie (chociaz dla mnie to i tak jeszcze poczatek) to potem Jest extra :)
Moze reputka wzrosnie co? B) |
Odpowiedz na wasze pytania?
Tak moi drodzy, zrobie sobie mały offtopic:
~Czarodziej bez Premmy: BP SD robi w 7 godzin i 33 minuty. I traci przy tym 4400 many. Oraz sprzedaje go za 4000 gp. ~Druid bez Premmy: BP UH robi w 3 godziny i 33 minuty. I traci przy tym 2000 many. Oraz sprzedaje go za 2000 gp. Nie będe robił obliczeń Postaci z Premium poniewarz różnica będzie taka sama. A więc patrząc na wykres na górze widzimy że aby druid zarabiał tyle samo co Czarodziej musi zrobić 2 bpki UH. Jednakże wydaje o 400 many mniej ( co sie liczy z tym że Magic level będzie rusł wolniej ). Jednak możemy zauważyć że druid zrobi te 2 BP UH w 7 godzin i 6 minut. Więc teraz od was zależy czy wolicie o 27 minut dłużej robić runy czy wolicie stracić ( a raczej zyskać ) 400 many. A także jest druga sprawa: Czy szanowni państwo mogli by zrozumieć że Paladyn pisze sie przez 1 'l' a nie przez 2? To może mało ważne ale mnie razi w oczy =p. Ontopic: Gram Paladynem |
Według mnie druid i sorc sa ruwni i pall jest dobra postacia ale na poczatku nudzącą teraz gram obecnie kanjtem i tak tez zagłosowałem więc on mi się najbardzi8ej podoba (szukam gildi )
|
Druid Rox !!!
Druid najlepszy wedlug mnie, gram nim i na niego oddalem glos, lubie walic z takich hmm'ow, sd-kow, exlpo i inne xD
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:42. |