![]() |
@up
Autorka napisała, że poradnik jest stary... |
Moim pallem dopiero wyszedlem z rooka kupilem eq: scale armor dwarwen shield, brass legs i mam 900gp jakie skille zrobic do 10lvl i gdzie skillowac moje miasto to carlin;) plx o help!:D
|
Świetne! tylko miejsca do exepa nie takie fajne a zamierazm być palem:D :D
|
fajne
Świetne! tylko miejsca do exepa nie takie fajne a zamierazm być palem:D :D
|
Przepraszam Za podwójne
|
@up za po3-ne
|
No,No...
Gz.Fajny poradnik.Robie sobie teraz palla i na pewno skorzystam |
Powinien powstac dzial w stylu "NieAktualneLeczCiekawe" poradnik ciekawy ale nie ma prawie nic juz wspolnego z tibia dzisiejsza tzn wieksza jego czesc odnosi sie do przeszlosci(czytaj: do czasu sprzed kilku aktualizacji)...
|
Xd
JAk sie rozpisales :) przczytalem to po pewnym czasie byly tam drobne błędy ale to pikus;)B)
|
Xd
JAk sie rozpisales :) przczytalem to po pewnym czasie byly tam drobne błędy ale to pikus;)B)
|
Ja dorzuciłbym do expowisk dragi i PoH, bo są to dość fajne miejsca dla paladyna (na odpowiednim lvlu ofkorz)
|
GooberStraw przecież i tak Cie nie posłuchają X( jak zobaczą ile napisałeś to nawet im się nie będzie chciało tego czytać tylko napiszą o byle gównie :(
Poradniczek jest nawet wporzo. |
super! Ładny, przejrzysty poradnik. Daję 20/10 :)
|
No spoko spoko
Spoko jest ten poradni a zwłaszcza ze uzywać będe go ponieważ chcę grac paladynem o wysokim lvl jak i skilach!
|
Fajny Poradnik
Fajny Poradnik :P
|
Bardzo fajny poradnik. Bede z niego korzystał bo zaczynam grac palkiem :cup:
|
Mam pytanko. ( niech sie wypowiadaja doswiadczeni gracze ) :P Myslicie ze dla 38 RP lepsze b eobe czy ten p arm ? Uzasadnij :P
|
Cytuj:
|
Dobry i rozbudowany poradnik... Ale wystarzcy palkowi P set(ew blue robe) c helm i bohy...
|
po update bedzie mzona cos powiedziec :p
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:38. |