![]() |
Jestes geniuszem!!!!!!!!!!! :cup: Extra fake i wogóle!!!
Gdzie następna część????????X( Pośpiesz się bo nie mogę się doczakać next part!!!! |
Kiedy druga część???:)
|
MIODZIO !!! ;]
Zaje***** fake'i palce lizać Ciekawe i wogóle ;d Z niecierpliwościa czekam na kolejne cześci :d 10/10 |
:d
Troche :) z Warcrafta te ogniki :P
doceniam twoja prace :) bo sie nameczyles :) mam nadzieje ale mi sie nie podoba >=) jak W operzemydlanej :D |
Cytuj:
topic: chcesz komentów - masz! 47 komentów (liczyłem posty X() a ty nawet nie myślisz zapowiedzieć następnej części! 3 miesiące robisz jedną część!? zawrotne tempo!! weź nie rób se jaj z nas, użytkowników forum, bo chcemy więcej!! !!ŁI ŁANT MOR!! |
Fake jest naprawde dobry ale jakos mi sie go nudnawo czytalo . Fabula fajna ale jakas dziwna . Idzie bardzo wolno a czasami gwaltownie przyszpiesza . Ale fake naprawde super . Gratz !!!
Grafika 10/10 Ortografia 7/10 ( za te rzywioly ) Fabula 8/10 ( dluga ale dziwna ) Ogolnie : 25/30 czyli 8/10 |
Cytuj:
Powiedziałbym, że to ty sobie z nas jaja robisz... Popatrz np. na Crowala - on już chyba ze 4 miechy robi następny "GANG" a niekt sie go nie czepia... Albo na Avagera - on już pół roku nic nei dał i nikt też sie go nie czepia!!! Jakby co Crowal i Avager - nie żebym was sie czepaił, ale po prostu mu pokazać chciałem ;) |
Avager niedawno dość dał nowy odcinek forumii :P
|
Bardzo fajne Szybko rob nastepne plx :)) POwodzenia:));:cup: 8o 8o
|
chemy więcej! chcemy więcej! <wykrzykuje szalony tłum gotowy na wszystko>
super, ekstra, mega, świetny, hiper, arcy bombastyczny fake xD |
Bardzy Fajny Fake nie ma sie czego czepiac:]
Ocena 20/20 NIEMA CO CO MOWIC TYLKO GRATULUJE!:D:P |
Super hiper itd. mam wogóle nadzieje, że robisz nastepną częśc! Nie moge się doczekac. To działa jak komiksy z dawnych lat:D Ocena jak najlepsza 10+/10 up!
|
Można by było szukać błędów ale po co ? ;)
Mi sie podoba więc oczywiście 10/10 Ps. skoro to 100-któryś obrazek a jeszcze nie zdobyli 2 itemu to ciekawe ile będzie łącznie fake'ów ? 8o |
po co odswiezacie ciagle fake ktorego nikt juz nie robi(chyba), pzeciez autor sie dawno nie odzywal wiec watpie zeby byly dalsze czesci wiec przestancie to komentowac -.-
|
Piaty zywiol
Cos dopatruje sie w tym nutki Warcrafta III...
|
Ja tez widze sporo elementów Warcraft'a :) Ale to nie znaczy że jest zle!! :) Jeden minus: Narratora wstawiłbym do góry obrazków jak się przewija to by się najpierw narratora widziało co ułatwia wczucie się.
Poza tym all is good :) |
@up STOP ARCHEOLOGOM TROLOWYM!
|
Ok powiem jasno:
Skończył mi sie pacc więc wracam do skilowania i co za ty midzie robienia fake :P Jużprawie mam next część ale mam pytanie. Może ktoś będzie mógł mi pomóc xP skąd wziąć nowe grafiki? tzn po updacie? czy to wogóle możliwe. Jeśli nie to może ktoś ma spritki Water Elementala z KAŻDEJ STRONY?? help plz:) Z góry thx. Za pare dni next część fake!!B) |
@Up
No nareszcie Ci ten pacc się skończył :evul: A nowe potworki to jednak byś musiał rozpakowac all itemki z 7.8 ale ich jest dużo 16k... I jeszcze niepoukładane O.o... A więc niech nadejdzie next part ;> |
Moze byc fajne troche ale lepiej jakbys dorobil reszte:baby: a na oko all wporzo:D
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:35. |