![]() |
@up
Pomogło, dzięki ;) |
- czyścimy.
|
Cytuj:
|
up:
ja tez... i to bardzo dlugo :> .. zapomnialem o pelnej nazwie i znowu mialem w glowie Role Playing - Online :D . |
z tego co wiem na początku było Role Playing (tak jak w RPG)
potem był konkurs w którym wygrało Remote Prophecy (czyli odległe proroctwo) a tym rzecz pospolita to nie wiem :D ja tam tez cos wymyslalem ale juz nie pamiętam co @Sir Sire Mi nie działa pisze że zostałem zbanowany heheheheh :D |
@up
Pewnie zrobiłeś coś "złego" ;) no albo ewentualnie Tarlosowi się nudziło ;) |
spamowal itp...
|
@Avager
DObże wiesz że osub spamujących było conajmniej z 5 a bana dostałęm tylko ja @SIr Sire Nie tyle co mu sie nudziło, a tyle że mu powiedziałem pare słów prawdy jak zaczą przesadnie żadzić na forum które właściwien nie było w 100% jego a jak zaczą nas wyzywać od gówniaży, idiotów, itp to ja jakok pierwszy go ochżaniłem przez co potem (niestety chwilowo) stracił admina no a dalej szukał tylko pretekstu by sie odgryść :D |
@ Drakon First
No w sumie też zaczynam go poznawać ;) O czym świadczy jego wypowiedź : "Przed napisaniem nastepnego postu przeczytaj nazwe tematu, mam cie na oku i lekko reke do ograniczenia twoich mozliwosci." az się łezka w oku kręci, że ktoś może do mnie tak napisać ;( ;) @topic wysłałem do dwoch osob z innego forum prv, żeby wpadli na forum rp i pomagali, już jeden ziomek przyszedł :) (drugi, a raczej druga też może wpadnie) a jak wiadomo, każda pomoc się przyda :) |
Tarlos to rzeźnik, władca wszystkiego co złe i niegodziwe... Oczywiście zdarzają się rebeliańci, lecz ci kończą swój żywot zbyt szybko, by opowiedzieć prawde o tyranie... Dajcie spokój ^.- poprostu nie robcie niczego glupiego, a on nic wam nie zrobi. Draku spamowales, i robiles strasznie glupie rzeczy, za ktore wielu bylo wieszanych, wiec czuj sie wybrancem, i ciesz sie ze zyjesz :)
Sir Sire wyluzuj, Tarlos juz taki jest... Oczywiscie za ochrone trzeba placic < muzyczka z ojca chrzestnego > wystarczy jedynie... Ze kupisz mi paczke ryżu i majonez... A wkupisz sie w moje łaski... :) Badzcie dobrzy a krzywda sie wam sie stanie ;-p |
wiesz stary ale admin nie może być mściwy
a jak ktoś spamuje to najpier niech go ostrzeże a nie załatwia włąsne porachunki po tym jakm przesadził i ktoś mu zrwucił uwage |
będe pamiętał o tym ryżu i majonezie ;)
a to że jest jaki jest to spoko, ja osobiście nic do niego nie mam :) No i mam nadzieję, że się cieszycie, że przyprowadziłem na forum rp Shu Mai B) ;) |
Draku, Draku, Draku... Dostales 3 warny a to " Dosadne Zwrocenie Uwagi Adminowi " to byla kropla, ktora przelala czare goryczy. On sie nie mscil. Wszyscy mieli ciebie juz dosyc... Sorki ale taka jest prawda ;/
|
dzięki Avager że mi bana dałeś na 3 dni sam się zaczełeś kłucić i musiałeś do końca żeby mi dać bana idjota z ciebie !!!8o
|
up:
o.O ... ja Ci bana nie dawalem. Zapewne Jackiew albo Tarlos. Ja jedynie dalem Ci - (w reputacji...). A kto zaczol sie klocic ? Ja tylko odpowiedzialem na posta Jackiewa, ze albo robione w paincie i zakonczone na pewnej chwili...albo robione w paincie przy zastosowaniu paintowskich narzedzi (tych podobnych do Photoshop'a ...pod wzgledem ikonki skrotu). I to Ty zaczoles sie klocic, Ty odrazu wyskoczyles z Pyskiem wyzywajac mnie. Moja wina ze krytyki nie umiesz przyjmowac ? A sam ja rzucasz na lewo i prawo ? Twoja wina i Ty zaczoles. A bana nie mam za co Ci dac, jestes jeszcze zbyt mlody by rozumiec cokolwiek robisz. Nie moja wina, podrosnij, kup tabletki uspokojajace i wtedy dawaj swoje prace wykonane w paincie . Mowiles ze robiles za pomoca Tutoriala... Wogole nie bylo widac, ze cokolwiek jest za pomoca tutka (cieniowanie lezalo - a to glownie o nie chodzilo - jak i autor ... ktory jak tylko uslyszal negatywny komentarz (BEZ ZADNYCH WYZWISK ITP) zaczol wyzywac jego autora). Pytaj sie o bana Jackiewa lub Tarlosa ... ja nie mam nic z nim wspolnego. |
Avager nie moze banowac ^^'
|
Za tego idiote przedluze jeszcze o tydzien, moze to cie nauczy troche pokory.
|
mnie pokory ty chłopie nie uważaj się lepszego odemnie bo jak dla mneiejsteś nikim :/ i jak ten kolo dał mi bana na 3 dni to ty też Avager powinnienś dostać yhy to se przedłużaj już widze jak ta gra będzie wyglądała pewnie tak samo jak dajesz bany koleś napisze do Gma a on ci bana bo pyskujesz pffffff idz się kolo lecz jak się uważasz na kompie za monitorem lepszy to dawaj jakiś mecz 1 v 1 w noge albo coś b na kompie możesz se pisać jaki boski jestes ale prawdy nie oszukasz ;) to życze powo z tą gra jak ty tam Gm lub czymś będziesz
|
Cytuj:
Hehehe , dzieciak przegral i odrazu sie czepia :) , "Wyśkoć na siolo w q3 !!11 gra mw nego od jegho alpha testhow !111 miahlem wthedy 5 lhat !1h aha hahhah aha psergrasz !! pokasz jakichs menski !!11" Chlopie to Ty idz sie lecz . Czepiasz sie, a wszystko to twoja wina... Pierw gadales "oo wow..super giera bedzie" a teraz ze do D... :P widac jak Dziecinny umysl , gdy go skrytykowali , zmienia sie :) . Powodzenia Ci dajemy na twa droge zycia. |
Sila nie tkwi w miesniach a w umysle ktory u ciebie niestety ale szwankuje niczym chinskie zabawki ;)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:20. |