Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Wydarzenia ze światów (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=117)
-   -   Thoria war-Fanta vs Army Of The Pharaohs (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=72625)

Koszyk 28-04-2006 18:16

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez pivope
Airro okradl domek pashy

Hmm to juz wiem czemu pasha nie pisze na trade ze sprzedaje DH. Hmm troche lipnie chlopak pewno sie napracowal. Airro chyba juz nie pogra na tym servie :)

asdf 28-04-2006 18:44

cwanish dla twojej informacji to airro chce oddac itemki tylko sie boi ze jak odda je to bedzie dalej hunted ;]

Koszyk 28-04-2006 18:48

W sumie mu sie nie dziwie... tez bym sie bal je oddac.

Na ich miejscu dalej bym go huncil... nawet jakby oddal... chyba ze by oddal z nawiązką :> (czyt 100k) ale bym mu juz nigdy wtedy nie zaufal...

pivope 28-04-2006 19:43

mi sie zdaje ze airro nieodda itemow ;) jak by airro doszedl do nas to byla by przewaga unas ( pingowanie ) :) szczerze to mam wyjebane na thorie:) i tak bede pa robic:D na polakach i innych xD

Kussy 28-04-2006 19:56

Ale moze najpierw przystopuj i poczekaj az rs zniknie :]

Cer'is 28-04-2006 22:18

@Kussy

Ktoz to moze byc kto tak sie trosczy o to jak pkuje cwanish i jest z S"t"olca Kujawskiego ,czyzby to 2 Owner A moze rl ownera z S"t"olca no pivope wyjawnij mi to

pivope 28-04-2006 23:22

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Cer'is
Ktoz to moze byc kto tak sie trosczy o to jak pkuje cwanish i jest z S"t"olca Kujawskiego ,czyzby to 2 Owner A moze rl ownera z S"t"olca no pivope wyjawnij mi to

niewnikaj :)

asdf 28-04-2006 23:32

jeden jest ze Stolca drugi z Torunia tylko niewiem ktory to rl owner :9

pivope 28-04-2006 23:51

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez asdf
jeden jest ze Stolca drugi z Torunia tylko niewiem ktory to rl owner :9

ja jestem z krakowa Bartek jest z Warszawy Michal z torunia i Karol z solca pasuje? lol

Cer'is 29-04-2006 00:30

Lmao!!!

Co za wyznania :D ale cuz tutaj nic nie osiagniesz nie sharujac wiec ponieważ dużo osób nawet z grona moich frends sharuje to nic do ciebie nie mam !
Tylko Nie Bij Avrosa :p plax :p

Lotarkilla 29-04-2006 14:02

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Cer'is
Co za wyznania :D ale cuz tutaj nic nie osiagniesz nie sharujac wiec ponieważ dużo osób nawet z grona moich frends sharuje to nic do ciebie nie mam !
Tylko Nie Bij Avrosa :p plax :p

Zauważyłem dziwną tendencje.Ludzie z wysokimi lvlami którzy dzielą konta , lub są o to oskarżani bardzo często są hackowani.Tak czy inaczej prawdopodobnie przez jednego z ownerów.

pivope 29-04-2006 15:27

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lotarkilla
Zauważyłem dziwną tendencje.Ludzie z wysokimi lvlami którzy dzielą konta , lub są o to oskarżani bardzo często są hackowani.Tak czy inaczej prawdopodobnie przez jednego z ownerów.

ta to prawda :) tak bylo w przyopadko khalidora :) wywalil 2ownera a on go zhakowal dzieki temu sikews stracil swoj demon helmet:D

Gipal 29-04-2006 16:06

Lotar ja także prosiłbym o link z wojny

PS.Mój kumplem to Ottoman'Pasha ale jak sie go pytałem o tą wojne to mi nic nie odpowiadał :p popytam jeszcze raz może się uda

PS2. Jeśli ktoś jet wrogiem Ottomana'Pashy to prosiłbym o nie zabijanie mnie za to że jestem jego kumplem

Lotarkilla 29-04-2006 17:10

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gipal

PS.Mój kumplem to Ottoman'Pasha ale jak sie go pytałem o tą wojne to mi nic nie odpowiadał :p popytam jeszcze raz może się uda

PS2. Jeśli ktoś jet wrogiem Ottomana'Pashy to prosiłbym o nie zabijanie mnie za to że jestem jego kumplem

W każdym zdaniu swojej wypowiedzi podkreślasz że jesteś ,,kumplem Pashy" więc prawdopodobnie tylko ty tak uważasz , a to że Tobie nie odpisuje to potwierdza.A tak btw po co mówisz że jesteś jego kumplem?Pochwalić sie chciałeś ze masz h lvl kolege?lol

pivope 29-04-2006 17:13

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gipal

zamaly lv zeby cie zabijac:P

Koszyk 29-04-2006 17:42

Gipal ja tez mam kumpli h lvli i sie nie chwale i nie bede bo jeszcze padne ^.-.

PS: Slyszalem ze wczoraj battle bylo. ktos cos wie na ten temat?

Oficjalne staty to chyba 17:7 Dla Fanty

asdf 29-04-2006 18:11

dla Fanty ?chyba cos ci sie pomylilo ^.^

Lotarkilla 29-04-2006 18:52

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Koszyk
Gipal ja tez mam kumpli h lvli i sie nie chwale i nie bede bo jeszcze padne ^.-.

Oficjalne statsy wojny można znaleść na 1 stronie tego tematu.

pivope 29-04-2006 19:16

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Koszyk

wczoraj bylo battle? :O chyba nie na thori:D

Ertil 29-04-2006 23:04

Jesli ktos moze niech da link do filmika z najnowszych fragow ;] Z gory dzięki

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:08.