![]() |
Cytuj:
|
cwanish dla twojej informacji to airro chce oddac itemki tylko sie boi ze jak odda je to bedzie dalej hunted ;]
|
W sumie mu sie nie dziwie... tez bym sie bal je oddac.
Na ich miejscu dalej bym go huncil... nawet jakby oddal... chyba ze by oddal z nawiązką :> (czyt 100k) ale bym mu juz nigdy wtedy nie zaufal... |
mi sie zdaje ze airro nieodda itemow ;) jak by airro doszedl do nas to byla by przewaga unas ( pingowanie ) :) szczerze to mam wyjebane na thorie:) i tak bede pa robic:D na polakach i innych xD
|
Ale moze najpierw przystopuj i poczekaj az rs zniknie :]
|
@Kussy
Ktoz to moze byc kto tak sie trosczy o to jak pkuje cwanish i jest z S"t"olca Kujawskiego ,czyzby to 2 Owner A moze rl ownera z S"t"olca no pivope wyjawnij mi to
|
Cytuj:
|
jeden jest ze Stolca drugi z Torunia tylko niewiem ktory to rl owner :9
|
Cytuj:
|
Lmao!!!
Co za wyznania :D ale cuz tutaj nic nie osiagniesz nie sharujac wiec ponieważ dużo osób nawet z grona moich frends sharuje to nic do ciebie nie mam !
Tylko Nie Bij Avrosa :p plax :p |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Lotar ja także prosiłbym o link z wojny
PS.Mój kumplem to Ottoman'Pasha ale jak sie go pytałem o tą wojne to mi nic nie odpowiadał :p popytam jeszcze raz może się uda PS2. Jeśli ktoś jet wrogiem Ottomana'Pashy to prosiłbym o nie zabijanie mnie za to że jestem jego kumplem |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Gipal ja tez mam kumpli h lvli i sie nie chwale i nie bede bo jeszcze padne ^.-.
PS: Slyszalem ze wczoraj battle bylo. ktos cos wie na ten temat? Oficjalne staty to chyba 17:7 Dla Fanty |
dla Fanty ?chyba cos ci sie pomylilo ^.^
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Jesli ktos moze niech da link do filmika z najnowszych fragow ;] Z gory dzięki
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:08. |